INSANE TIKTOK HACK! ATUN FLYING ON LAVA?!

Video Information

Hm Baiklah aku ingin membuat seperti begini kita kan Coba sesuatu yang keren-keren dari tiktok ya teman-teman ya Ini apa lagi ini begini oh ya kita kan perlu taruh itu Ya kita Taruh lagi kita bikin [Musik] lagi Oke kita bikin seperti begini Eh Tun kamu jangan bikin Parit di sini Tun

Gak banjir ngapain sih sebentar Mon aku lagi membuat sesuatu eksperimen ini Aduh eksperimen par keb ar bukan Ya ampun Tunggu dulu awas lu jagu aku lah ya ampun ya anak ini ngapain kau taruh susen di sini mau jadi ping berhantu bukan namanya juga aku udah bilang aku

Lagi mencoba sesuatu l ini Ana ini ya kamu nonton aja deh rendamrendam kayak gini Den Nah katanya Mon kalau kita lempar itu akan bisa mantul-mantul dan itu sat keren banget kita Coba ya One two th go w l tuh sampai uh sampai ujung ujung ujung awas dulu kamu belum sampai ujung kita l

Lagi kita Lev lebih ujung lagi kita Lev lebih jauh [Musik] [Tepuk tangan] lagi kita coba lempar lebih jauh nah gitu loh Mon maksudnya Mon Wih GG ternyata cuma gitu doang dari tadi kecewa kamu kecewa kecewa apa Emang kamu meragukan kemampuan aku dalam membuat it hack eh tun tun tun di mana-mana Kok

Susen taruh air kayak gini itu pasti mantul-mantul semua orang ah Tahu di Minecraft sudahahlah ini bukan termasuk tiktok hack tu Tolonglah byah capek Oke Oke Oke kalau gitu Ak ku pihatkan tiktok hack yang lain yang lebih hebat-hebat ya Ini anak sudah menantang sudah menantang Abang nih ya gak bisa ini kalau Ya ampun

Nih Ini dari tadi itu mau ambil-ambil gak bisa ya udahlah kalau udah nantang Bang Ya ampun ah akuambilh kalau kalau kamu mau nantangin Abang nih nih nih k kasih kau lihat ya akan k aku Perlihatkan kamu bisa bikin barang melayang gak Malang melayang Kendal melayang bis Kendal Bu anfir Mon anfir

Bisa Gak anfir bisa mau lihat Ca Oke ayo nih Ni kalau aku bisa gimana kalau bisa aku panggil kam mau cantik oke itu ya momong cantik ya manaa Anil aku ambil Dek a n v i l fail unfil unfil oke oke oke udah kan Lihat G pakai komen blog

Apa itu bukan komen blok eh bukan komen blok maksudnya itu Invisible block sembarangan anak l sausnya kan gak boleh ada peraturan dongak gakakak gak bisa Gak bisa kat tidak Peru Pak begitu Nam sesuai perjanjian bilang duluak bisa ituak bisa di BL ah gak bisa gak bisa gak bisaak

Nampak aku kasih kau lihat ya Mon aku kasih kau lihat pakai tiktok hack ini Mon nih nih nih nih Ini kok ini bisa ini kau jangan kau jangan sok begituah Mon Aduh kemampuan kau m ber Bukan Sok tuh kayak gitu doang Ni Eh awas dulu bukan

Di situ kita taruh di sini slime lalu kita taruh di atas sini kau lihat terbang gimana ya ternyata cuma kayak gini eh eh eh Ma yang luar biasa itu kalau kamu bisa bikin lava terbang Gak bisa Kak lava terbang kecil-kecil dong lava terbang dong Kamu jangan menyesal ya kamu ya

Kamu lihat kamu lihat taruh ini di sini kamu lihat ya nih kau perhatikan baik-baik nih kalau bisa gimana hah Gak bakalan alah alah alah kalau bisa kamu harus bilang uh ternyata Kun jago gitu ya Mon yaun jelek ya Ya ampun J kau bilang Atun jelek Tu tuh kau lihat noh

Seperti gini lalu kita tinggal taruh lava-lafa di sebelah tengah ini ya Mon ya kali ini kamu akan mengakui kalau Atun itu adalah orang yang paling jago di dunia Mon kau lihat dulu set set eh jangan kau hancurin Ya ampun anak ini enggak terbang tuh gak terbang tuh gak

Terbang tuh kenapa kau hancurkan itu jangan kau hancurtuk mencoba Apakah dia bisa benar-benar melayang atau enggak ternyata enggak stop ya stop ya stop ya Ya ampun nih anak ini merusak merusak aku ya Ini anak kesel banget ya Adh lihat ya kau lihat dulu cong cong cong cong cong Perhatikan baik-baik ya

Perhatikan baik-baik SIM salabin Ar Kadabra cum cum cum cum cum cum cum lav terbang terbang ke langit tidak pernah tapti buatnya ribet banget untuk apa sih ah lava terbang puncum malam udahlah cap eh Ya udah ya udah ya udah aku kasih tahu kamu kamu kasih aku challenge Aku buat buat kamu mau aku

Bikin apa sekarang H Ya udah karena di Minecraft ini gak ada kereta api kamu coba bikin kereta api ampun berani-beraninya dia menantang Atun yang ganteng ini Kau udah salah besar ya Mona kau lihat aku Mona kau lihat Akan kubuktikan kepada kau ini kalau aku bisa membuat kereta api yang super sangat

Mantap Tapi kau jangan coba aku lihat ini tinggal taruh itu kan aku juga bisa ini kan baru taruh begini-begini saja tapi yang sebenarnya kan mulai dari sini Mon Nah untuk membuat kereta api teman-teman kita butuh yang namanya card dan di sini kita butuh my card fness terus kita butuh juga minecard chest

Sama minecard biasa dan kita butuh sesuatu yang namanya adalah co ya guys ya mom salah guys ini pasti bisa guys karena aku sudah menyontek-nyontek di YouTube Oke kita taruh begini di sini lalu taruh ini di sini lalu taruh harus beres satu-satu petak ya guys ya lalu Ma

Kalau liat monon dari sini kita akan dorong Oke dorong dorong masuk masuk masuk masuk dalam masuk dalam dan kita akan duduk di tengah kau lihat d mononnya k ye naik kereta api Atut Atut Atut siapa kena kentut si Mumun gimana mau kereta api kanok bisaak gabung ya Iya cuman enggak boleh kalau

Misalnya belok Kalau belok dia hancur ya ampun ternyata cuma bisa lurus tapi bisa bisa gabung tapi mirip-mirip kereta api k karena keluar asap dia Ma Ya kan iya iya iya iya karena keluar asap sih Oke deh guys jadi pada hari ini kita akan mencoba tiktok tiktok hack yang sudah

Kita lihat dari tiktok ataupun YouTube Guys kita langsung coba ya maon ya Beberapa biji yang sudah aku siapkan Mon oke oke tapi sebelumnya kita akan Nonton videonya dulu guys let’s go nah Mon jadi di sini ya ini yang pertama ini katanya di sini tuh ada banyak sekali

Creeper-keper kamu bisa lihat ya dan K aku baru tahu Mon kalau ternyata Creeper itu takut dengan kucing loh Benar gak sih sebenarnya Oh iya Lihat tuh dia takut sama kucing l Mon Oke sekarang kita akan mencoba Apakah betul ya seperti itu teman-teman kita akan membuat dulu ruang-ruangan untuk dia

Guys oke Guys seperti begini ya guys ya Dan di saat itu kita akan taruh sesuatu yang namanya cat ya kita taruh catnya di sebelah sini Oke the moment of trutm Apakah benar kalau Creeper ini dia akan menghindar dari kucing-kucing kita coba let’s [Musik] go beneran dong bon beneran Coba kita

Jatuhkan dulu ini Uh Beneran dia menjauh Mon aku baru tahu lu ternyata Creeper takut lu sama ini tunggu tuungu apa sama semua binatang begitu kita coba ya kita coba ya kita coba sama wolf kasih wolf di sebelah sini enggak Mon gak takut dia cuma pada kucing Ca sekali lagi wah takut di coba

Kita taruh yang banyak-banyak wow wow mereka berantak taruh di sini pusing ak lu Pusing Akak pusing ak Wah ternyata guys kalau kita mau pergi Survival kita gak usah takut ya kita bawa kucing aja Mon tapi kenapa dia gak takut sama aku ya Mon kamu takuin jadi-jadian ya ampun keterlaluan Baiklah

Ini sudah terbukti kita akan mencoba tiktok hack yang berikutnya guys let’s go H kita akan belihat berikut ini itu adalah tutorial The End Maksudnya gimana l dia bisa menggabungkan orang-orang semua seperti begini Mon W Wow keren bener ya wah akuih cobain ini ini pakai ini komen block mod komen block oke oke oke

Oke oke Guys kalau gitu pertama-tama kita harus kasih ke kita dulu komen blok ya guys ya Nah set kita dapat komen blok ini ngomongnya di mana Komen bloknya Ya ampun Oh di sini ternyata Oke kita akan taruh di sini lalu kita tadi udah copy paste ini adalah itunya comen blocknya

Kita kita bikin repeat di sini dan always actif aja kali guys engak usah deh kita bikin Redstone lalu kita akan taruh sesuatu yang namanya level Oke kita taruh di sebelah sini dan kita begini Mon siap-siap ya Mon ya kalau waktu aku suruh kamu e nyalakan nyalakan Mon Nyalakan

Oke l l l apa yang terjadi nih Apa yang terjadi W beneran bisa uh mereka bergabung dan jadi banyak sekali guys kalian lihat tuh Wah aku gabungkan jadi satu W dan kamu lihat Mon Ya ampun bergabung mereka kamu jangan dekat-dekat aku Mon karena kamu bisa bisa kena Oh dan kita

Coba Oh dia dia bisa dia bisa pupuk Mon pupuk Bu pupup Enggak dia pupup itu apa sih itu namanya itu Gun powder Coba kita taruh taruh di lantai Wah Dia kena kena damage masukin lagi kena damage lagi awas dulu awas dulu Mon aku mau Taruh

Dia di Lava Mon awas dulu awas dulu kita akan Taruh dia di Lava Wah meningoi semuanya W ternyata benar-benar bisa guys ya dan tiktok ha kita kembali berhasil guys let’s go Oke kita coba tiktok ha yang berikutnya lagi Oke on kita lihat ya yang berikutnya ini adalah apa Oke kita bikin empat biji

Bolong-bolong begitu lu dia taruh papir F dalam dan jangan-jangan dia bikin pintu otomatis ya m ya Coba kita lihat Oke Redstone di sana Lalu dia taruh ya ya betul sekali ya guys ya dia taruh pintu otomatis ya tapi kenapa pakai paperfish nah supaya bisa otomatis mau karena paperfish itu bisa menjadi gede

Dengan sendirinya kita coba langsung aja guysat it he ini Oke Mon aku jadi penasaran kita akan bikin coba-coba kita taruh empat biji di sini lalu kita taruh ini ini jangan kita taruh begini lalu kita akan butuh namanya fence sama sesuatu yang namanya Iron Oke kita taruh Iron block juga di sini nih sementar

Kita simpan dulu guys lalu kita juga membutuhkan namanya Puff fish tapi pufffish-nya mesti pakai yang buaket sama kita juga membutuhkan satu lagi yang namanya door ya guys ya Oke ini kita butuhkan ya kita langsung cobain saja kita taruh o fence di sini kalau gak salah oke dan kita taruh Pap fish di

Dalamnya kita taruh pressure plate di sini lalu kita akan menghancurkan ini kita taruh Redstone dust kita kasih block of Iron kita akan naikin dia ke atas seperti begini Mon lalu dia taruh frame di sini Mon tujuannya hanyalah supaya dia mengetahui mempercantik bukan mengetahui di mana pakfishnya berada

Awas dulu Mon Nah di sini aku akan taruh doornya untuk mengaktifkannya kita butuh sesuatu yang namanya game mode Survival ya ma kamu lihat ya m ya pada saat dia kita mendekati pappfnya dia akan menggembung noh ah dia tutup dulu dia buka lagi pasil kita menjauh dia akan mengecil

Lagi dan dia tutup Mon nah gitu Li Ya aku dekatin buka kita masuk ke dalam dan dia tutup lagi uh keren ini bisa buat seperti scan muka gitu loh scan muka benar sekali Mon jadi kita bisa scan muka scan kebuka lah asik banget guys Wah kalau rumah kayak gini mah bisa taruh di

Rumah kita supaya apa supaya Momo gak bisa masuk guys bisa masuk juga Kanis buka SK muka asli coba coba coba kalau muka sekarang bisa gak buka game eh gak usah gak usah gak usah G surviv surviv bisa buka Bukalah ya b guys ya oke deh berarti tikt kita

Kembali berasil Guys kita lanjut yang berikutnya oke yang berikutnya itu ada di Lava laava ini ini netherwood ya guys ya dan dia taruh Dirt di sana buat apa nih dihancurkan dirtnya lalu dia memakai Oh ini adalah potion untuk supaya tanan api guys dia masuk ke dalam dan dia bisa

Lihat semuanya dong di bawah air itu Mon dalam keadaan seperti transparan gitu wow wow wow oke makanya Mon kita harus coba let’s go let’s go Nah di sini kita cobainnya semoga ini cukup dalam ya teman-teman ya kita akan mencoba kasih Dirt di sebelah sini kalau gak salah

Tadi dia bilang oke di sana Dirt lalu di atasnya kita kasih trad door Oh kita harus kasih fire Resistance dulu untuk diminum lualu kita hancurkan bagian bawahnya Oke Ma aku coba ya kita akan mencoba minum ini Oke aku sudah fire resist kita masuk ke dalam kita naik ke atas dan oh bener

Mon kebuka kita bisa lihat bagian bawahnya dong coba coba coba coba Mon sekarang kamu kamu kamu go Iya kan I kan w keren keren keren kita kembali berhasil guys meskipun kita harus kena [Musik] apiang ada air kita mencoba tikt berikutnya Oke kita lihat Oh di sini adalah bikin Ruang Rahasia nih dia pakai

Piston di sana dan dia kasih chest dan apa yang terjadi oke dia kasih plate oh aku tahu dia bikin Ruang Rahasia buat tes wow keren banget ini wajib Dicoba ya Oke kalau gitu kita akan bak ya langsung kita akan taruh ini di sini kalau gak salah tadi seperti begitu lalu dia taruh

Redstone Torch di sini dia kasih juga dua e Redstone dust dia taruh ini sama ini S atasnya juga dia taruh perpanjang sampai atas seperti begini dan di bawahnya dia kasih Sticky piston Oke siap G Pas bawnya aku ingat banget dia kasih cest seperti begini dan kita tutupin seperti begitu ah seperti begini

Ya guys ya lalu di baw sini dia kasih pleaser plate dia taruh beg gini dia tutupin semuanya lalu di bagian sini supaya dia bisa membuat sesuatu dia kasih paint Oke m kita akan coba langsung lemparkan ini dan hatinya terbuka beneran dong ini sih keren banget menuh aku ya guys ya Jadi kalau

Barang-barang aku yang sudah kusimpan Momon juga tidak bisa ambil-ambil guys Benar gak sih kalau keren kasih dulu dong Oke ya udah come kita lanjut kepada yang berikutnya let’s go HAM di sini dia pakai Villager masukin ke dalam boot mau ngapain Ini mau ngapain ini hah

Emm Wah Ya ampun mau diapain Halo y bisa begitu Mon Emang bisa aku baru tahu lu terus ya ampun jadi ayun-ayunan Wah gak bisa Gak bisa kita harus mencoba itu guys tapi ya pastinya monnya itu gak bisa di Java itu harus main di Bedrock Mon Oke kita langsung ke

Bedrock sekarang juga guys Baiklah Guys kita udah masuk di Bedrock Bedrock dan Sekarang kita akan mencoba untuk bangun Tadi dia bangunnya cukup tinggi ya monnya kita akan coba bangun ke yang cukup tinggi-tinggi-tinggi biar villagernya ketakutan slab ya teman-teman ya kita Taruh slab juga supaya dia eh jangan terlalu tinggi

M ketakutan ya Enggak gitu juga loh oke begitu lalu kita kasih bat Emang bisa ya digantung-gantung begitu aku jadi penasaran masuk dulu dong please Ah masuk sama satu lagi masuk dulu dong biar kalian menjadi pasangan yang berbahagia ah mereka du-da cowok Oke kita taruh di botnya lalu deng deng deng deng

Deng kita putar-putar dulu lalu kita habis itu langsung taruh di sini ayunan ayunannya Kenapa begitu ah bukan ayunan sih mirip bcky jumping Tun Heeh kita kali ini cobain lebih lebih lebih kencang lagi ser cap ini baru berarti artinya adalah tiktok hack kita berhasil kita coba yang lain lagi

Let’s go apa ini TNT firew maksudnya loh loh loh hah y bisa begitu Mon uh Emang bisa Wah gak bisa gak bisa gak bisa kita mesti mencobanya Guys oke Guys pertama-tama kita harus pakai comen block dulu dan kita akan langsung aja input komennya Oke seperti begini ya

Guys ya harusnya Sudah sama dan kita akan bikin ini ke repeat dan ini kita always actif aja ya guys ya biar gak pusing-pusing dan kita akan langsung mencoba di sini ma kita akan mengeluarkan firework kita Baiklah Mon bersiap-siaplah ini akan menjadi satatu yang sangat keren banget 1 2 3 let’s go B

Wow TNT mu tungungungung aku penasaran guys kalau misal Soalnya kita taruh banyak-banyak gimana ya Mon yaurudaku meningudanya mening nih Mon kamu juga cobain Mon taruh banyak-banyak Mon Aku pengin lihat Mon Wah keren banget oke deh guys Gimana menurut teman-teman tiktok yang kita coba hari ini guys Apakah itu keren atau tidak baw kalian

Tuliskan di bawah kolom komentar yang mana yang paling keren ya guys ya oke deh guys kalau gitu jadi Sekian dulu video kita pada hari ini kalau kalian suka jangan lupa Dikas like share dan subscribe kita bertemu lagi guys next video berikutnya guys by by bye bye

This video, titled ‘ATUN MENCOBA TIKTOK HACK VIRAL LAVA MELAYANG !! Feat @sapipurba Minecraft’, was uploaded by BANGJBLOX on 2024-01-13 06:00:32.
It has garnered 503030 views and 9619 likes. The duration of the video is 00:18:45 or 1125 seconds.

ATUN TRYING TIKTOK HACK VIRAL LAVA FLYING!! Feat @sapipurba Minecraft Don’t forget to subscribe to the @MOOMOO channel:
https://www.youtube.com/channel/UCqzxU2_l0r_48-RAy0lBHWg

#BANGJBLOX #minecraft #minecraftindonesia ALSO FOLLOW: ▶Bussiness: [email protected] ▶Tiktok: @bangjblox.tiktok ▶Instagram: https://www.instagram.com/andi_jblox/
▶Roblox : https://www.roblox.com/users/2388521656/profile
▶Group : https://www.roblox.com/groups/9697953/BANGJBLOX-FAMILY-2nd#!/about
▶Discord : https://discord.gg/Pc9Hw76n7X

  • Join Minewind Server for a Thrilling Minecraft Experience!

    Join Minewind Server for a Thrilling Minecraft Experience! Are you a fan of Minecraft mods and looking to enhance your gameplay experience? Look no further! While watching a tutorial on how to get Fluix Dust in the Applied Energistics 2 (AE2) mod for Minecraft 1.19+, you may have realized the importance of being part of a thriving Minecraft community. If you’re seeking a server where you can put your newfound knowledge to the test and interact with like-minded players, Minewind is the place to be. With a vibrant community, unique gameplay features, and endless possibilities for exploration and creativity, Minewind offers an unparalleled Minecraft experience. Join us… Read More

  • Crafty Castle: Minecraft’s Mighty Fort

    Crafty Castle: Minecraft's Mighty Fort In the realm of Minecraft, a fortress grand, Inspired by Olaf’s Tower, in Vyborg’s land. With history deep and legends bold, A symbol of strength, stories untold. I craft in blocks, each detail precise, Capturing the essence, a building paradise. With your support, my channel grows, Like and subscribe, as the story flows. Join me on Discord, Twitter, and more, For updates and news, I have in store. Music from games, a peaceful place, Setting the mood, with every grace. So come along, on this building ride, In Minecraft world, where dreams abide. Fortress in Minecraft, a tale to… Read More

  • Sneaky Encounter: Attacked by Muslim Wolf in Minecraft

    Sneaky Encounter: Attacked by Muslim Wolf in Minecraft My First Impressions on a Minecraft Video My First Impressions on a Minecraft Video Introduction OMG, so I was scrolling through YouTube and came across this super random Minecraft video titled “Müslüman kurt köpeği bana saldırdı – Minecraft #trend #shorts #minecraftshorts”. I had no idea what to expect but decided to give it a watch anyway! Initial Thoughts At first, I was like, what even is this title? A Muslim wolf attacking someone in Minecraft? That sounds so wild and unexpected, I had to see what it was all about. Plus, the hashtags were giving me major FOMO, so… Read More

  • Sneaky Minecraft Village Prank

    Sneaky Minecraft Village Prank My First Impressions on Minecraft Video: QISHLOQDA TASHLANDIQ BINO OMG guys, so I was scrolling through YouTube and I came across this Minecraft video titled “Minecraft lekin QISHLOQDA TASHLANDIQ BINO | u yerda kimdir bormi 😱 #dizzer” and I was like, what even is this? 😂 Initial Reaction: First of all, the title is in a language I don’t even understand, but it’s got emojis so it must be good, right? 🤷‍♀️ There’s something about horror and Minecraft in the hashtags, so I’m already intrigued. Spooky Minecraft, count me in! 👻 Video Details: Channel: DizzerUz Tags: #horrorminecraft #DizzerUz #minecraftuzbekcha… Read More

  • Mining Mayhem: Lunigirl’s Hardcore Minecraft Adventure

    Mining Mayhem: Lunigirl's Hardcore Minecraft Adventure In the world of Minecraft, Lunigirl takes a chance, Attempting a Hardcore World, in a daring dance. With hearts on the line, and mobs to fight, Will she survive the challenges, with all her might? Exploring caves, crafting tools, and building a home, Facing dangers and challenges, wherever she roams. But with skill and strategy, she’ll conquer it all, In this hardcore world, she’ll stand tall. So join her journey, as she takes on this quest, In the world of Minecraft, she’ll give her best. Stay tuned for more gaming fun and delight, As Lunigirl’s adventures take flight! Read More

  • Crafty Clash: Ninja Poor vs. Coward Rich in Minecraft

    Crafty Clash: Ninja Poor vs. Coward Rich in Minecraft In a world of blocks, where stories unfold, Ninja poor family, brave and bold. Facing off against the coward rich, In Minecraft world, where glitches twitch. The Ninja family, with skills so sharp, Building their empire, from dawn to dark. Mining for diamonds, crafting with care, Their courage and strength, beyond compare. But the rich family, with gold in hand, Hiding in mansions, in a lavish land. Afraid to venture, beyond their walls, Their fear of the unknown, never stalls. In a showdown of epic proportions, The Ninja family, ready for distortions. With swords in hand, and armor gleaming,… Read More

  • Crafting a Torch in Minecraft

    Crafting a Torch in Minecraft Exploring the World of Minecraft: Crafting a Torch Embark on an exciting journey in the blocky world of Minecraft as you learn how to craft a vital tool – the torch. Whether you’re a seasoned player or a beginner, this step-by-step tutorial will guide you through the process of creating a torch to illuminate your adventures. Step 1: Gather Materials To create a torch in Minecraft, you’ll need two essential ingredients – coal and a stick. Coal can be found by mining coal ore blocks deep underground or by trading with villagers. Sticks are crafted by placing two wooden… Read More

  • Surviving the Wither Storm: Brush it Off

    Surviving the Wither Storm: Brush it Off The Epic Battle Against the Wither Storm in Minecraft Embark on a thrilling adventure in Minecraft as you face off against the formidable Wither Storm in the latest episode of Wither Storm Survival 1.20. Join the action-packed journey without commentary as you navigate through challenges and obstacles to emerge victorious. Crackers Wither Storm Mod Experience enhanced gameplay with the Crackers Wither Storm Mod, adding a new level of excitement to your Minecraft experience. Unleash the power of this mod to take on the Wither Storm with unique abilities and features. Dive into the world of Minecraft like never before… Read More

  • Light Speed Super Smelter Tutorial – 28K P/H!

    Light Speed Super Smelter Tutorial - 28K P/H! Minecraft’s New Super Smelter: Light Speed Efficiency! Are you ready to take your smelting game to the next level in Minecraft? Look no further than this new super smelter tutorial that promises incredible speed and efficiency. Let’s dive into the details of this innovative design that will revolutionize your smelting experience. Light Speed Lock Method The new super smelter utilizes a cutting-edge method known as the light speed lock, eliminating the need for traditional rails. This design is not only faster but also expandable, allowing you to customize it based on your world’s limits. Just be cautious of potential… Read More

  • Breaking Minecraft’s Rules

    Breaking Minecraft's Rules The Evolution of Minecraft Rules As the Minecraft community continues to thrive, servers like the HOURY SMP are constantly evolving to keep players engaged and excited. The server has seen a decline in activity recently, prompting the owner to make some bold changes to revive the gameplay experience. Inspiration from Popular SMPs The HOURY SMP draws inspiration from well-known servers like The LIFESTEAL SMP, DREAM SMP, and STRENGTH SMP. With a mix of plugins and datapacks, players on this server experience unique features such as gaining hearts every hour and automatic restocking. These additions enhance the survival multiplayer experience… Read More

  • Unbelievable: Magic Escalator in Minecraft! #shorts

    Unbelievable: Magic Escalator in Minecraft! #shortsVideo Information This video, titled ‘Simple Escalator || #shorts #minecraft #simple #escalator #magic #minecraftshorts #hack’, was uploaded by Blockube on 2024-03-15 07:21:39. It has garnered 5675 views and likes. The duration of the video is 00:00:11 or 11 seconds. Simple Escalator || #shorts #minecraft #simple #escalator #magic #minecraftshorts #hack escalator in minecraft how to make an escalator in minecraft working escalator in minecraft how to build a working escalator in minecraft how to make a redstone escalator in minecraft how to make a water elevator in minecraft Read More

  • The Rise Of Angels: Minecraft Roleplay

    The Rise Of Angels: Minecraft RoleplayVideo Information This video, titled ‘”Don’t judge a book by its cover”-Stories: The Rise Of Angels[EP22] || Minecraft Roleplay’, was uploaded by TheLilCrazymoney on 2024-04-08 00:28:18. It has garnered 884 views and 95 likes. The duration of the video is 00:09:10 or 550 seconds. What happen to you…? 🌿+——————————————————-+🌿 I hope everyone likes the new video! Hopefully it came out alright! Also, do you have an idea of what’s going to happen next? Lemme know in the comments! OH! AND REMEMBER TO LIKE AND SHARE!! Ok. Have a great day.( •̀ ω •́ )✧ -🔔Don’t wanna miss the next video?… Read More

  • Ultimate Survival Adventure in Minecraft PE 1.20 😱

    Ultimate Survival Adventure in Minecraft PE 1.20 😱Video Information This video, titled ‘Minecraft PE 🔥Survival series EP – 1 in Bangali 1.20 🤩’, was uploaded by Cloud Gamer 07 on 2024-01-16 15:19:11. It has garnered 384 views and 15 likes. The duration of the video is 00:03:03 or 183 seconds. Minecraft PE 🔥Survival series EP – 1 in Bangali 1.20 🤩 Hey Guys 🖐️ Welcome to the official channel of Cloud Gamer ☺️ In this channel I will upload gaming related content 🤩 I hope 🤞 you will enjoy my videos Watch the video till the end 😉 and leave a like if you enjoyed this video… Read More

  • Insane Cookie Factory in Minecraft

    Insane Cookie Factory in MinecraftVideo Information This video, titled ‘Creating The ULTIMATE Cookie Factory In Minecraft Cookie Camp’, was uploaded by JeromeASF on 2024-03-21 22:11:11. It has garnered 38911 views and 1222 likes. The duration of the video is 02:58:31 or 10711 seconds. Creating The ULTIMATE Cookie Factory In Minecraft Cookie Camp Use Code “Jerome” for 30% off your order from our Server Hosting Partner http://www.RocketNode.com/Jerome Join our Community Server By Getting Supporter+ Supporter+ IP: acetispaghetti.com ✅ Business Inquiries: [email protected] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ➡️ Join our discord here: https://discord.gg/JeromeASF ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ MY CHANNELS 🎮Roblox – @jeromeasfroblox 🎮Gaming – @JeromeACE 🎮Main – @JeromeASF ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ FOLLOW ME ✅ ➡️… Read More

  • EPIC Minecraft Live Subscriber Showdown | Day #2

    EPIC Minecraft Live Subscriber Showdown | Day #2Video Information This video, titled ‘MINECRAFT LIVE WITH SUBCRIBER | LIVE LIFESTEALSMP | JAVA+BEDROCK | SMP DAY #2 | STREAM #21’, was uploaded by RockyisLive on 2024-01-07 02:58:35. It has garnered 66 views and 3 likes. The duration of the video is 02:07:25 or 7645 seconds. Hey Everyone ! This is FIROZ here! Welcome to “RockyisLive” YouTube Live Stream Channel! Please SUBSCRIBE to RockyisLive, Thanks. Subscribe to our First YouTube Channel: https://youtube.com/channel/@UCoICO6suh5meJjtSG7bDyQw Share, Support, Subscribe!!! Youtube : https://www.youtube.com/channel/@RockyisLive0509 Discord : https://discord.gg/3Y84JcaC Instagram : https://www.instagram.com/ig.rockyislive Facebook : https://www.facebook.com/rockyislive_05 Twitter : https://twitter.com/rockyislive_05 About : RockyisLive is a YouTube Streaming Gaming Channel, where… Read More

  • Unleashing Dark Secrets in Minecraft Roleplay Series

    Unleashing Dark Secrets in Minecraft Roleplay SeriesVideo Information This video, titled ‘UN PASADO ENCARCELADO| FRACTALS (Cap 8:VIVIR O MORIR PARTE 1) SERIE DE MINECRAFT ROLEPLAY’, was uploaded by SoyRagam on 2024-03-24 20:00:06. It has garnered 69 views and 11 likes. The duration of the video is 00:49:00 or 2940 seconds. “Curiosity killed the cat” ======================================================== ==================================== ►Don’t forget to join discord so you don’t miss any news:https://discord.gg/W5FQhUXm2s ► SOCIAL NETWORKS: Twitter:https://twitter.com/ragampley Instagram:https://www.instagram.com/ragamplay/? TikTok:https://www.tiktok.com/@ragamplay ►Mi Bio:https://ragamyt.carrd.co/ ►Canal de Twitch:https://www.twitch.tv/ragamplay ►Canal de Kick:https://kick.com/soyragam123 #video game Read More

  • Insane Remix of PGT Team by Mannin! #MinecraftMadness

    Insane Remix of PGT Team by Mannin! #MinecraftMadnessVideo Information This video, titled ‘PGT TEAM, DE ELÉGETTEM REMIX #mannin1337 #2okos #pgtteam #pgtdani #icehavok #kds #minecraft #twitch’, was uploaded by mannin on 2024-01-16 11:44:19. It has garnered 8189 views and 534 likes. The duration of the video is 00:00:59 or 59 seconds. You can find PGT TEAM on Soundcloud and YouTube BUT I’M ENOUGH REMIX #mannin1337 #2okos #pgt #pgtteam #pgtdani #icehavok #kds #minecraft #twitch Read More

  • EPIC HOLIDAY SURPRISE in Minecraft!

    EPIC HOLIDAY SURPRISE in Minecraft!Video Information This video, titled ‘TATİL YAKLAŞIYOR ! Minecraft Survival Games #214’, was uploaded by Centipede on 2024-01-17 15:31:13. It has garnered 368 views and 39 likes. The duration of the video is 00:10:12 or 612 seconds. Greetings, I’m Pede, today the holiday is approaching, I shot a survival games video, I hope you liked it, muck :* Our Guild: https://www.craftrise.com.tr/lonca/b53059da-552c-4ad1-89ac-67e13dcb7052 Friends, do not forget to come to the discord server, leave a comment, tsk tsk ———– Centipede pack: come to discord ————- ———- Server ip: craftrise ———– DISCORD: https://discord.gg/ycHkE28rHt https://discord.gg/ycHkE28rHt ———————- Minecraft Nick;Centipede1,redmarlboro ——— — credits: I do not… Read More

  • EPIC Zoro x Luck Fusion in Minecraft! 🌪️🤯

    EPIC Zoro x Luck Fusion in Minecraft! 🌪️🤯Video Information This video, titled ‘”Minecraft Sonic Fusion: Clandestina (JVSTIN Remix) with Reverse Drop 💝🍇⚫🟨”‘, was uploaded by zoro X luck on 2024-01-05 07:46:00. It has garnered 5196 views and 257 likes. The duration of the video is 00:00:38 or 38 seconds. “Minecraft Sonic Fusion: Clandestina (JVSTIN Remix) with Reverse Drop 💝🍇⚫🟨” “Embark on a fusion of beats as Minecraft’s reverse drop dances to the rhythms of Clandestina (JVSTIN Remix). Immerse yourself in a visually captivating world painted with the dynamic contrast of 💝🍇⚫🟨, creating a mesmerizing short video experience. Join the rhythmic journey in this pixelated realm of passion… Read More

  • Varonix

    VaronixUn PvP Faction Farm2Win revisité avec une dizaine d’items inédits et de très gros projets pour l’avenir ! play.varonix.fr Read More

  • Ethis SMP – Semi-Vanilla SMP 1.20 – Tight Knit Community – 16+ – LGBTQIA+ friendly – Whitelist

    Welcome to Ethis Community A warm and inclusive community where everyone can be friends. Here’s what we offer: Thorough Applications: Ensuring a fun and inclusive server environment Voicechat: Chat with ease using our voicechat mod Shopping District: Contribute to our cyberpunk district and start your own shops No TPA/Land Claiming: Keep it simple with vanilla mods Gamenights: Join our weekly gamenights for a change of pace Regular Events: Stay inspired with in-game events A history of 5 years: Join our long-lasting community for fun and friendship A variety of players: All are welcome, no expertise required To join, DM for… Read More

  • MINE AHIHI ► Refer to Website: MineAhihi.com -+-+-+-+- 2023 -+-+-+-+-

    How to connect and play on this server? You must have the game version 1.20 installed. How to check? At startup, the game version will be displayed on the right, at the bottom. If it is a different version, you should change the current profile (left, bottom) and select version 1.20 Click the PLAY button, wait for the Minecraft game to load. Choose: Multiplayer Click the button “Direct connect”, or if you want to keep the server in its list, press the button “Add server” In the field “Server address” write: mineahihi.com (GL HF) Read More

  • ~OLC Factions ~ NEW FACTIONS SERVER 1.20+ ~ In Game Shop ~ Leaderboards ~ Prizes

    OLC Factions is minecraft’s newest Factions server. The nostalgic feel of Factions. Play with friends or meet new players apart of our community. We have an ingame shop where you can farm and sell items to buy more gear to accelerate your growth. Make a faction and choose to make alliances or wage war. Become the biggest faction on the server. Leaderboards coming soon for Time Played AND Best Faction. Every month the winner of each subject will get a free donator rank.IP : au05.empowerservers.network:7065Join Now! Read More

  • Minecraft Memes – Realms Beyond: Survival Mode Sucks

    Minecraft Memes - Realms Beyond: Survival Mode SucksThat’s a high score for a meme, do they give out trophies for meme-lympics now? Read More

  • Minecraft Battle Royale: Mutant Zombie vs Freddy vs Jimbei! 🔥

    Minecraft Battle Royale: Mutant Zombie vs Freddy vs Jimbei! 🔥 When you’re trying to have a peaceful day in Minecraft but suddenly you’re caught in the middle of a mutant zombie, Freddy, and Jimbei showdown. Talk about unexpected guests at your virtual house party! #minecraftmayhem #unexpectedbattles Read More

  • 1,000 Days in Hardcore Minecraft: Surviving the Challenge

    1,000 Days in Hardcore Minecraft: Surviving the Challenge The Epic Journey of Surviving 1,000 Days in HARDCORE Minecraft Embark on a thrilling adventure as a hardcore Minecraft player recently hit 8,000 days in their world. To commemorate this milestone, they have created an epic movie showcasing the madness of god apple farms and bedrock farms. So, grab your popcorn and witness the incredible journey unfold before your eyes! Celebrating 8,000 Days of Hardcore Survival Surviving in hardcore mode in Minecraft is no easy feat. With limited resources and the constant threat of permadeath, every decision matters. The player’s dedication and skill have allowed them to thrive for… Read More

  • Join Minewind Minecraft Server for Epic Sand Art Creations!

    Join Minewind Minecraft Server for Epic Sand Art Creations! Welcome to NewsMinecraft.com! Today we stumbled upon a mesmerizing YouTube video featuring Satisfying Minecraft Sand Art of a Creeper with a Golden Retriever Hat. The pixel picture created by stacking sand on torches and then breaking them to reveal the final image is truly a work of art. While watching this video, we couldn’t help but think about the endless possibilities for creativity and expression in Minecraft. If you’re someone who enjoys unique and visually appealing creations like this sand art, then you’ll love the Minewind Minecraft Server. Minewind offers a vibrant and dynamic community of players who are… Read More

  • DIY Abandoned Mini-Games Lobby: Ruined Fountain

    DIY Abandoned Mini-Games Lobby: Ruined Fountain My First Impressions on Minecraft Video My First Impressions on Minecraft Video Minecraft: How To Build The Abandoned Mini-Games Lobby – Episode 1 – Ruined Fountain OMG, so like, today I watched this super cool Minecraft video on how to build an abandoned mini-games lobby! It was all about editing the classic lobby Fountain to make it look all spooky and derelict. I was shooketh, but in a good way, you know? First Thoughts When I first clicked on the video, I was like, “Whoa, this is gonna be epic!” The YouTuber was so chill and funny, and I… Read More

  • Shaggy’s Insane Minecraft Adventure: DAY 1 Hardcore Livestream! #badboy4life

    Shaggy's Insane Minecraft Adventure: DAY 1 Hardcore Livestream! #badboy4lifeVideo Information This video, titled ‘DAY 1 HARDCORE MINECRAFT // DON’T MINE AT NIGHT #badboy4life [MINECRAFT] [Livestream]’, was uploaded by Im Shaggy on 2024-03-06 13:25:59. It has garnered 53 views and 0 likes. The duration of the video is 04:04:28 or 14668 seconds. G’day Barrels, Please Consider Subscribing xx 🎤Join the Discord🎤 https://discord.gg/YAFum2Ue Shaders: https://www.curseforge.com/minecraft/shaders/bsl-shaders Resource Packs: https://www.curseforge.com/minecraft/texture-packs/faithless Read More

  • Ultimate Minecraft Mobs Battle

    Ultimate Minecraft Mobs BattleVideo Information This video, titled ‘Minecraft |Mobs Battle| Corrupted Champion VS World of Bosses’, was uploaded by 100 Hundred Plus on 2024-03-21 17:06:31. It has garnered 1117 views and 48 likes. The duration of the video is 00:23:48 or 1428 seconds. Hello My Friends… I Hope You’re Doing Fine …Please Be Happy And Subscribe To my Channel and Give me Your Opinion in Comments … Thanks Mods : The Graveyard Link : https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/the-graveyard-forge World of Bosses Link : https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/world-of-bosses My Main Channel https://www.youtube.com/channel/UCbXa_x18VwNM8KEjnAEupew/featured The Twilight Forest Cosmic Fiend Archaic Sentinel Mutant More Mutant Beasts Blue Skies Summoner Farseer Vanilla Mobs… Read More

  • Unbelievable: Skibidi Toilet in Minecraft #Shorts

    Unbelievable: Skibidi Toilet in Minecraft #ShortsVideo Information This video, titled ‘skibidi toilet in minecraft #shorts #minecraft’, was uploaded by Spar1er on 2024-02-17 03:00:01. It has garnered 6809 views and likes. The duration of the video is 00:00:14 or 14 seconds. skibidi toilet in minecraft #shorts #minecraft minecraft,minecraft but,minecraft mod,minecraft challenge,minecraft funny,minecraft update,minecraft but challenge,minecraft survival,minecraft seed,minecraft how to,minecraft facts,minecraft,minecraft rarest,minecraft hardcore,minecraft,minecraft speedrun,minecraft pero,minecraft memes,minecraft shorts,minecraft tagalog,minecraft bedrock,minecraft 100 days,minecraft but i cant touch grass,minecraft meme shorts Read More

  • EPIC Subscriber Avatar Build – Minecraft Status

    EPIC Subscriber Avatar Build - Minecraft StatusVideo Information This video, titled ‘my subscriber profile photo build in Minecraft world #viral #minecraft #status #trending #proplayer’, was uploaded by ak gaming on 2024-02-04 14:06:29. It has garnered 88 views and 10 likes. The duration of the video is 00:00:33 or 33 seconds. Read More

  • UNBELIEVABLE MODS! PART 69 #minecraft #mods

    UNBELIEVABLE MODS! PART 69 #minecraft #modsVideo Information This video, titled ‘МОДЫ, КОТОРЫЕ ВЫ ТОЧНО ИСКАЛИ ЧАСТЬ 69 #minecraft #mods #shorts’, was uploaded by Hooper on 2024-03-18 14:45:02. It has garnered 1357 views and 59 likes. The duration of the video is 00:00:53 or 53 seconds. Link to telegram in the channel description!!! minecraft Armor mod weapon mod Minecraft mods for minecraft 0 minecraft mods #mods # minecraft #shorts #mods Read More

  • INSANE TNT RUNNER IN MINECRAFT!! #epic

    INSANE TNT RUNNER IN MINECRAFT!! #epicVideo Information This video, titled ‘Minecraft tnt runner#minecraft #gameplay’, was uploaded by Minecraft Gamers on 2024-01-12 13:17:18. It has garnered 3205 views and 41 likes. The duration of the video is 00:00:16 or 16 seconds. Read More

  • Join Wilk SMP now – Free Bedrock + PE SMP

    Join Wilk SMP now - Free Bedrock + PE SMPVideo Information This video, titled ‘Minecraft Public SMP – Free to Join ! | Wilk SMP | Bedrock + PE SMP | Minecraft LIVE 🔴’, was uploaded by DEWILK GAMING on 2024-03-28 14:38:24. It has garnered 180 views and 3 likes. The duration of the video is 00:10:13 or 613 seconds. Minecraft Public SMP – Free to Join ! | Wilk SMP | Bedrock + PE SMP | Minecraft LIVE 🔴 https://dsc.gg/dewilkforce #games #videogames #minecraftbuild #minecraftindonesia #minecraftonly #minecraftdiaries #minecraftart #minecraftersonly #minecraft #minecraftskins #minecraftdaily #minecraftedit #minecraftserver #minecraft_pe #minecraftforever #minecraftcake #minecrafyuniverse #minecraftpocketedition#minecrafters #minecrafter #minecraftmemes #minecrafts #minecraftbuilds box #minecraftparty #minecraft #minecrafthouse #minecraftmonday #minecraftcreations… Read More

  • BRUTAL Orca Craft Server! What Will I Do? – MINECRAFT INDONESIA

    BRUTAL Orca Craft Server! What Will I Do? - MINECRAFT INDONESIAVideo Information This video, titled ‘[BRUTAL ID] AKU MASUK SERVER BRUTAL ID?? (GAK TAU HARUS NGAPAIN!!!) – MINECRAFT INDONESIA’, was uploaded by Orca Craft on 2024-04-11 11:08:57. It has garnered 266 views and 19 likes. The duration of the video is 00:15:03 or 903 seconds. [BRUTAL ID] I ENTERED A BRUTAL ID SERVER?? (DON’T KNOW WHAT TO DO!!!) – MINECRAFT INDONESIA HEY I’M ORCA CRAFT YOU CAN CALL ME ORCA HERE I’M A BEGINNING YOUTUBER WHO WANT TO WORK ON YOUTUBE SORRY IF MANY LACK OF JUNIOR COBOYS SAY: “NO NEED TO WAIT TO DARE TO START WHAT YOU HAVE… Read More

  • The Rock’s Jaw-Dropping Minecraft Nature 🌳🔥 #shorts

    The Rock's Jaw-Dropping Minecraft Nature 🌳🔥 #shortsVideo Information This video, titled ‘Beautiful nature of minecraft❤️🩵……#shorts’, was uploaded by The Rock highlight on 2024-03-02 15:22:59. It has garnered views and [vid_likes] likes. The duration of the video is or seconds. Read More

  • EradicaMC

    EradicaMCTowny – MCMMO – Custom: Ranks, Jobs, Crates – Player: Economy, Market, Auction – Legendary: Weapons, Armour, Tools play.eradicamc.com Read More

  • MCEssence – Vanilla SMP

    Welcome to MC Essence! Are you tired of the chaos on other servers? Join our vanilla SMP for a more balanced and enjoyable experience. MC Essence started in 2021 and is now on its third season. Our theme is old-school Minecraft fun with strict rules against griefing and stealing. We have plugins in place to rollback any damage caused by griefers, ensuring a safe environment for all players. Check us out and see if MC Essence is the right fit for you! Join our Discord: https://discord.gg/KMBgfKVD Read More

  • Minecraft Memes – “Typos in Minecraft”

    Minecraft Memes - "Typos in Minecraft"Looks like someone needs to recheck their spelling enchantments before casting that meme! Read More