Yukki Riko’s CRAZY Minecraft Adventure!

Video Information

[Musik] never [Musik] love and I need and fory Do you love me Are you ring you never me and I need [Musik] you [Musik] [Musik] yo guys Oh my God rahajang wangi rahajang wangi [Musik] guyso absen absen Bang entarlah gua m absen akiran Wat Suara gua kok [ __ ] yo Ha guys It’s your

Boy Welcome to my stream guys What the [ __ ] you are insane anyway Halo people people yang aku sayangin kita saatnya main Minecraft dengan apa word baru gak usah udah lama gak m wel welome welcome welcome Halo sayangku ohit Dead Bro rumah gu di mana anjirangan ABS Ar anjir setah saya Kin

Ke rodon sama 14 bulan Thank you Thank you Thank you akhirnya come ke member welcome guys welcome back Jadi gimana guys untuk hari hari apa Selasa ya gimana selasanya guys ap udah punya pacar belum guys Apakah kalian udah punya pacar belum Mama pakai topi proyek ini bukan

Top I Anjir ini Topi buat bocah di Jepang yang anak kecil-anak kecil tuh Anjir gak boleh guys bukan topi proyek anjing Des Tumben gak pakai skin yang ada TT kan lagi puasa Bang gimana sih puasa mah dikurung ak sih Puasa dikurung Bang ggak boleh engak boleh bejat sih

Puasa pacar aduh siapa tuh bukan gua sih gua mah gak ada pacar tapi kalau kalian mau apa [Musik] siherrade anj Thank you oh guys baru guys seperti Biasa cuy apakahudah punyaan guys guys find some beaches please Ayolah guys udah 2024 guys bentar lagi 2025 loh ini loh udah 3 bulan di 2024

Nih Jur cepat banget anjing Masa kalian engak punya pacar sih Bang Bang kalau ng nonton Rico beneran datangin rumah jam 3. ya Iya beneran enggak bohong gua Oke I will come at your house Oke and I’m gonna you oke belum belum punya pacar is putus l kok putus l cari lagilah

Bro thank you welcome welcomen for you thank you welome welcome ini udah buka boleh kali Emang iya emang gitu guys aturannya guys kalau udah buka boleh yang agak anu gitu Ang boleh Emang boleh aku kira tuh Kalian puasa tuh perlu akal ikut join member thanking ini apa

Anjir loh kok gua gak ada ininya guys apa What the [ __ ] quality per tidak gak ada itunya guys apa namanyaance simulation apa gara-gara mod gua k ya cara punya teman feminim kayak mana mana Gua tahu anjing bro why ask me Bro why kiranya mau bikin proyek gak Topi buat

Bocah Jepang kalau misal pergi ke mana gitu l kayak SD kan kan bias anak-anak Jepang pada jalan kan gitu kan ya pakai top ini gitu ya bang R jadiin jadiin aku tumbal proyekmu Please aku tak menerima wongong cabulang pleas Enchanted pip udah ke London Thank thank you kalau kamu satu kamar sama kamu

Ngapain What the That’s insane pakai pirik emang boleh buat gue yang pakai pat ini oh [ __ ] What the base gua di mana C Ya emang boleh enggak nerima yang cabul tapi dirinya sendiri jokesnya terlalu vulgar emang iya Ang Enggak ah emang aku vulgar guys Enggak kan guys Aku anak [Musik] [Musik] baik

Tin atas000ya all my viers guys itu [ __ ] dumb ass BR Thank you Bangin r.000ya No Money Back guanty Oke thank you If You broke i’mcking give mone Ok monyet lu kok monyet sih bro got no Bites got no H know no no Bites Oh iya Paul guys I forgot waitnya apa guys

Eh kelebihan Anjir nah tu guys kamu gak buka server buat Mabar sama viewer dulu pernah ya tapi kena hack gak kena hack juga sih tapi maintainnya gak susah Bang karena Minecraft kan game yang minggu-mingguan gitu kan jadi kayak gak ada AC player bas Po yang sangat normal Iya dong Bro I’m normal

Bro Gua pernah bikin Jo gakah kan on kecil banget anjiry normal Yes I’m normal Bro Why not normal for you Ayolah Bang Kan aku normal Bang normal pakai banget Rum di mana anjing my house bas my guys R pernah ditawarin sama jktv gak Bro Boy D

N lu bayang jktvtuber ada ada Trap Aning entar udah kayak oh my Jing cowok gu kan Jing cowoky malam ke malam kitawarin jomok 48 betul real real Dam d apa D Bro D gook namanya cuy Yes [ __ ] D Bro tempat Berak kan tempat berak mah tidak aku gak ada banyak banget Anjir

Bro aku akan dukung kamu ak Bang gua kalau masuk apa masuk Jombok 48 mati gua ng I’m dead Bro isinya aduh ha semua Loh kamu gak tahu kalau aku tuh masuk kon 48 Anjir kelepon 48 anjing Ini kebanyakan enggak sih apanya hm enggak sih Entar ya

Malas ini Cowek apa cowok gua Cowek Bang Iya gua Cowek ah kelepon Iya kelepon KLP cuy klp48 ituh gua ada gua yukiriko tuh real gua yang bagian bagian editor gitu Gua gak bisa n makanya gua bagian belakang layar gitu oke time to ke witcraft guys let’s go Jangan gitu entar server sebelah ngak

Muik Bagaimana Anjir server sebelah tuh I don’t [Musik] know R gak nostalgia dengan ptuber enggak nostalgia mulu Anjing belum ada belum ada 4 tahun anjing Bang kau mantan cyber Cherry Bell the [ __ ] Cherry Bell is Aning ini kenapa Dynamic lighting gua gak bisa itu dah guys apa namanya engak bisa kayak on

Gitu bro Why oh ada Map ya goblok malah gua jatuhin Aning nah engak tahu chari Bell apa chari Bell I don’t know the that Masa gak tahu gak F caring puasa Bang Gak ngapain gua puasa Bro jam berapa sekaranguh seram anjing samp sana gelap G kayak 4 cuman zaman zaman dulu gak sih

Bro gua aja JKT 48 gak tahuih s s n maktir satu gelang Thank you kakin atas satu gelangnya Thank you Thank you Gak ada pasani Bang than you bar Thank you Thank you Cherry BRI GB What the [ __ ] GB is girl band grou band zaman-zaman sinjr

Si J sih Gua tahu ya si J tuh yang cowok tuh gak sih yang cringe Bro gua dulu gak ngikutin artis Indonesia sumpah sumpah sumpah Kay gua direstrik dari orang orang-orang pada tahu ngikutin artis gitu kan gua kayak gitu gua dulu kayaknya di restrik dah dari dunia per

Indonesia lu dulu gua nonton The tetin Titans Bro type [ __ ] tetin Titans Apa kartu Network anjing gua Ber ke sini nih kayaknya nih gua gak tahu sumpah kalau ngikutin artis Indonesia gitu orang gua Dar di kobur baru tahu dia dari podcastnya anjing gua kayak anjing ini ternyata dari kobosi dulu gitu kan ternyata

Bocah pelawa gitu kan gua kira dari kar udah dari dulu kayak gede gitu kan R jadi kucingk Kucing Ha what the [ __ ] re Lubu enggak di Paki siang sore kartun Ber lu Nonton Avatar enggak Avatar enggak ikutin gua gua ngikutinnya Marvel aku gak suka Avatar aneh jujur masak botak bisa bisa kontrol

Elemening mana ada tanda plusnya lagiing kok plus sih panah ya panah tu emang gak pernah non Hitam Putih k dulu pernah sekali sih Tapi gua lupa per dulu pernah nonton kucing peduli apa kucing peduli Aning cat care careat SC bukan plus my B my B guys baru saja mengirimkan dukungan.000 thank Kak atas

Titiknya Bang atas000yakk you udah tahu Mio mirzan the fck Mio mirzan anjing motor anjing Yamaha Mio Wow gak bisa yaupa Jend gua ke guys tapi jauh banget Aning gua k Why Wow gua pengen bikin video horor guys sumpah sumpah video horor yang bukan bukan kayak lima pernah makan hantu

Bagian keempat gitu enggak tapi video yang bikin [ __ ] ber gak perc please bikin bulu guduk berdiri Nah itu itu guys tion sick gak engak engak no He SH Bro vog horor gua peng bikin video yang aneh gu Jo baru saja mengirimkan dukungan.000h mau di man pun kalauak nama lengkap

Dijama Ken sih di man kalau gak lengkap dipanggil Jo name is Jo Jo Mama kan juga jokes Bro Jo Mama is the best bro the Isah udah malam lagi apa gua camping a ya gak ada bet go Oke balik guys main aja ya atas se yang punya foramaktik H datangak ada ini gu

Mati lu gua gak ada ini Anjir goblok c jadi membat video horor kayak menarik ini guys Mas si browser gua nih Ini guys Gua pengen bikin gini Anjir Ih keren banget sumpah wait di manana sih Wa history hisoryory gua mau beli senjata di Roblox nanti kembali lagi Oke kalau udah beli senjata [Musik]

Jangan guys mana sih my PIN bu Aning guaa kemar ada bagus banget anjing Kayak pernah gua tunjukin gak ke kalian guys cah keren banget anjing Gua suka cok sama video-video begini Anjir ahil ya he tak ada tak Ri aku boleh nonton Bang manca gak enggak oke you cannot youot Bro

Entar kalau misal lu nonton orang lain gua bakal ke rumah lu jam gua ke rumah lu apa ini nah nah ini guys Ih keren banget Anjir videonya su gua peng bikinin video gini C kita nobar cuy Oke nobar cuy wait wait to mino MC no nah ini gak sih any guys Nah gak

Sih yaho baru saja mengirimkan dukung 5000 cobalah ke sini R Thank you kak titik atas 5000 cobalah ke sini R malas kamu jauh copyright kah Enggak kok gak kok Ih bagus banget gua pengen gini C kalau di jam scan gua unsap Oke ini apa guys [Tepuk tangan] tuh [Musik]

Gila keren banget Anjing tuh guys Gua pengin bikin video gini Anjing sumpah I will dedicate my life to make this kind of [Musik] movie guys [Musik] ini guys B guys this look so cool kalian ja nonton room tour as betul guys Gua sebenarnya setan guys kok lu tahu

Sih Gua Hantu sebenaran guys no Aku nih gak nyata guys sebenarnya nih aku cuma Iya begitu aha Bang pleas Bang Bang janganlah marah Bang Bang Wow Bang kenapa gak bisa ya hello why why can I use my damic kalau ada yang lewat pasti lucu iah ah bikin ah besok gua bakal ke rumah

Hantu oh my god takutnya kalauisal rumah hantu gak punya hantunya gimana guys apakah termasuk rumah hantu guys kayaknya enggak sih bayangin lu ke rumah hantu tapi gak ada hantunya gitu terus malah ada gua gitu kan alamak seks Amin a joking Please lu mau buat konten kayak gitu Cari rumahnya di mana Lah

Emang harus rumah enggak kan bisa hutan bisa rumah orang bisa bisa rumahmu bisa kamarmu ya kan guys penonton kalauu ke kamarmu boleh enggak Kalau aku kamarmu Boleh enggak aku ggak nakal kok Oke aku gak nakal kok Boleh banget Oke Oke kalau kamu ke kamar aku jadi beda konten nanti R Emang

Iya kamu kira Oh [ __ ] Kamu kira aku kamarmu gak bawa apa-apa gitu gimana kalau misalnya gua ke kamar itu bawa rantai bawa gunting rumput bawa pisau daging bawa tali jangan digigit Enggak kok gigit mah gua engak pernah gigit ya biasanya kalau Setelah gua gituin baru gua B gigit sih

Biasanya sih nyalamin mau ngapain anjil lu maemtilasi gua enggak Gua cuma anu apa ya ya menyenangkan kamu aja sih Masa gak mau sih H masa gak mau sih Kan kamu suka dimilasi i gak sih insane Bro Pakai Shad gelap Anjir gak mau pengen sih I’m like Bro I can Dam

Oh SH pack nih besel quity viewer let’s go kita bikin konten guys tuh gelap kali Bang aku gak suka kayak bloomingbooming gini Anjir aneh kelihatannya buta mataku nih big big minta diikat yes yes ngomongomong soal mengkuliti guys kamu gak mau guys guituin guys kamu gak mau menarik sampai ini guys apa bikin rumah

Yes Wow the [ __ ] B Bro I I’m so bad bro takut pber ni menadi psikopad yalah loh lu gak tahu kah gua tuh didaftarin di vtuber ID itu sebagai apa anjir The Horror usias anjing lu gak tahu guys Gua tuh udah nama gua tuh masuk ke dalam daftar l

Youtuber Indonesia gitu loh kali enggak tahu itu loh kali enggak tahu padahal deskrii deskripsi singkat tentang gua tuh The Horror entusias gitu loh lu enggak mau sih lu kalau semalnya gua tiba-tiba suka sama lu ini kan terus gua pengin lu nih buat gua makan kan ya jangan marah dong gimana sih mana sih

Bang contoh Gua benar-benar suka sama lu nih kayak Anjir siapa Ma jadi tumbal guys siapa Nak jadi tumbal guys buat kisah cinta gitu ahil nak Siapa yang mau jadi tumbal buat kisah cinta kita Oh my [Musik] God Apa ya kyosia nih kyosia nih ini namanya kayak baguseng kayak contoh nih

Gua suka banget sama kyosia gitu kan Terus ya gua ya gua ya gu gua dapetin kyosia gitu apapun caranya kyosia lu suka gua kan lu enggak suka gua ya gak apaapa sih paling hilang beberapanya gitu kamu mau sup gak terbuat dari cairanku kamu harus mau makan supnya ya kalau ggak aku marah

L supnya bergizi kok kos kau mau gak fbo kangak gua cewek gak bosan My Body good have e it you have to eat it OK please please ok Oh beda itu anjirak sih yo gua kirim ok give me your address creampp goodp lu Tom itu gak sih yang yang Adam drivers good

Goodp SP rasa live IG anjing Gua jual Oke per body fluid apa per bnya berapa ya r.000 kali ya contain dengan bad water gue keringat air mata dan a little bit of love juice the that I was joking Ok Oke tapi kalau semisalnya beneran Kalian mauak beli

Kok000 doang cuy Pasti enak dah kan gua kan save beli lma beneran nih bayar kredit anjing r.000 doang Bay kredit Bang What tidak bocor bocor bocorinya bercanda pjand entar dicium Creeper nangis Enggak pernah guys te k ice ice fun became a member Thank you Thank you udah London Thank you Thank

You Welcome F auto borong a for real guys Ih keren banget Anjir bentuknya Tam lu bilangnya harga 20k tapi entar nya R juta enggak beneran Anjir kan kan dibikinnya pakai yang udah ada gimana sihu tinggal per aja kan dari gua it’s easy Bro Tinggal bikin kan gampang cuy gampangykir apa 2 jutaan Aning

How to make a child with a girl What lu benaran 20 k dap yesir 2 juta lu hidup di antar iya anjing dari Indo ke mexiko 2 juta Iya kah gua dulu peng gua dulu pernah beli di stiker kan stickker Fenty itu di kayaknya di

Finland dah iu gitulah gitu kan di UK at iu dah lupa gua stickker Fenty kan satunya tuh Harganya 3 dolar Aning stiker Fenty tuh satu 3 dolar anjing bro terus Ya udah gua check out kan ongkirnya berapa tahu gak cuma 2 dolar doang anjing literally ya laring Bro

Inse masak dari UK ke sini 2 dolar doang ini totalnya tu en en kan gua beli dua kan sticker Fenty kan en Del I dolar kan gitu ongk 2 juta koreya dari Jepang jalan kaki an tapiak datang itu gua udah Cheek out Anjir taah BR gua beli di di tahun 2021 tuh ingat

Gua 2021 awal-awal 2021 tuh enggak datang-datang yang udah 3 tahun cuk sumpah terus gua kan 2022 gua kontak kan Halo Kak ini gimana ya Kok belum sampai-sampai ya gitu kan padahal resinnya ada Anjir tapi gua gak tahu cara ngeceknya gitu kan 2022 tuh gua kontak kan personen kan gitu dia

Bilangnya Oh lagi mau dikabarin gitu kan Iya tidak dikasih cok Kayaknya emang hilang sih guys hilang di apa hilang di jalan gitu tapi gak apa sih cuma 2 dolar doang kan Anjir masak bensin aftertur cuma 2 dolar kan gila anjing broing onkir 2 juta dari Galaxy Andromeda anjing

Bro kita ke bulan a gagal mulu Anjing artemis one Bro it’s [ __ ] failingak k itu kan uang gua dulu kan dari Paypal lagiah support artis Let’s goang darar tapi gua Ang berharap gakak Berharap datang si bukan kan sekarang harga Dolar kan r.000 kan dulu masih.000000800 gu ya

It’s F sementara diin Jan Tapi jujur kalau misalnya datang beneran gua suka an gua teriak Beneran ya kalau datang beneran gua teriak an oh my tapi kan ya Bro realistik Aning bayangin pengiriman antar negara ya cuma 2 dolar anjing that that is not [ __ ] possible Ok stickernya ged apa

Kecil 15 15 15 cm 15 cm Yes 6 inch by 6 inch eh se p Del se or si I forgot 7 in by 7 in 6 inch ya sekitar 15 kali 15 atau 12 Kal Kalau gua jadi member bakal dapatempap t aja [Musik] oke di EV anime langsung bisa I tapi kan

Gua isengiseng aja g Karena kan stinya kan jual Ar aslinya kan Gar Asya dia Kayak bikin bisnis kecil-kecilan gitu Bikin apa gambar terus jadiin stiker gitu kan gitu ya udah gua kayak udah gak apaalah sekalian ngikut gitu kan Oh my God gak nyampe-nyampek bangsat gak bisa D guys

But it’s fine gua udah punya stickker Fendy gede di motor gua aman aman It’s fine guys okeer you got this way Rif Thank you Thank you Thank you Welcome member ngomong Fenty gak mau Fenty m Bro fent itu Tingginya berapa ya [ __ ] F oNe anjing

150 cman lah gitu Fenty ya gua 168 bro oke 70 gitu no gak cocok anjing motor boleh laki tapi aksesor harus ada gambar bini betul guys real real banget Ting 160anang Iya gak ah ini gak ada baket sisa Anjir doang item over ih Puh semua Anjir Oke S kita mining

Cuy i anjing gua tuh Momi guys Oke I step on you oke yang mau gua step klik satu guys sekarang guys Entar gua bakal ke event anime terus entar kalian chat aja kan gitu R kamu di CF 17 ya gitu arentar gua bakal bilang iya gitu lu

Pengin gua step gitu Ar gua bakal bilang eh Ar gua bakal nanya kalian lu pengin gua step gitu kan the [ __ ] i was joking a what di kota gua satu gungan kunci 25.000 tapi di murah banget [Musik] Anjar bercand guys Guys jangan joke Bang gua pengen step on peopleang

Bang OK It’s not normal guys theck guys inse BR don’t bet PR I Aning CF gas malas aku peng kec guys tapi gua takut B Bang pleas janganel gua please than guys bercana guys guys guys kalian gila Aning De fuckingan Bro Tapi jujur guys kalau semisal gua bukan

Vtuber nih ya tapi Gua suka Gua gitu kan dalam Maksudnya tuh gua viewer Rico nih Yuki Rico nih gua juga mau sih k Bro Bro I mean like e i mean like you know mean please R on my [ __ ] pussy guys Oke R your feet into my pussy

Please bangana Bang a Bang Bang kam kapa Serius Bang gua pengen sama Riko diinjak kan bagian kemalin gue kemalin nih terus di gesek-ngesek itu kan Oh My [Musik] God no I was joking please I was joking guys Ok oke eh goblok mati gua goblok lah kok gua di sini

Tidak tidak Fortune 3 gua cuk alah guys kayaknya harus pakai ini sih guys apa [ __ ] man Yah gak bisa cuk tidak wait guys Gua gak mau hilang ini gua anjing salah anjing ah host World Nina pembelajaran Bro [Musik] Can i edit my world guys dihardcorin gak enggak enggak gak

Gak B gimana Open backup folder 825 Oke Mas R Mas R Bang was joking gak bisa gu ganti ya gim cara gantinya [Musik] guys Open folder folder di folder tu aku data dat ya dat Advan bisa sih folder nah ini Bray yang Ma cari Bray untuk apa jujur kalau bisa seang

Real real real where to find backups How to backup How to back up Minecraft World nah ini guys otakku ini melayang What the [ __ ] insane Bro kalian gila guys Oke gak boleh e 20 38 20 25 nah ini guys let’s [Musik] go mana belan katw di Bang Bro gak boleh

Gak boleh gak boleh gak boleh Minecraft data Lion iniah anjing word foldernya Oh ini Guys kita bikin baru guys berarti gu gua tutupong ini dong ini gak sih nih guys Gua tunjukin guys kekuatan hker let’s [Musik] go selamanya please kecuali B Anjir Bro kalian gak suka Boba gua guys Pal Aku

Udah lama-lama numbuin kok kalian gak suka sih Jahat banget kalian ih yaah D disengel tapi jomaknya masih Tir SSS loh jomok kan bercanda jomok kan bercanda guys gimana sih kam kok gak suka jomok sih guys bukannya Kalian downbed juga ya J si guys [ __ ] Down B guys

Oke cuma masukin Udah kudah kok ini gua kasih apa kasih ininya bam bam Apakah bisa guys hilang Oh gak let’s go gak hilang guys aduh hai jomoknya let’s go Anjay pintar banget gua Anjing Alah si boy Aku pintar banget Bang soalnya aku hacker ya Sebenarnya aku hacker guys loh kok ngulang gak apa

Sih let’s go lah ini mah gua sebelum bikin ini Anjir apa Sebelum gua bikin ini anjing apa namanya kodok itu guys I gak sih I forgot fam Oh ya Salah salah tidak tidak aku ngulang B What the [ __ ] is that Bro Are you [ __ ] FR ahil n ke

Ini rumah gua masih di sini Anjing kodoknya hilang ya kodoknya hilang kan Ada kan Ada ada ada apa ada kereta kan di sini kan harusnya tapi malah hilang guys ini rumah gua Anjing Eh enggakeng Apakah hilang guys Apakah hilang guys Iya hilang cuk tidak aku udah susah-susah guys bisa sih di conttrol

Z [ __ ] man tindakusnya minus R up data engkernya sesat backup Oh ya gua masih punya ini guys anjing pantas backupnya 2023 Anjir goblok c Mama hilang anjing tidak kita ngulang [Tepuk tangan] guys akuulang ja Aning guakhat G lihat tang ahil nak Tam sodam It’s fine guys It’s fine Maafkan saya se saya harus

Mulai mundur sudah waktu jam-jam Oke tidur good night guys tidak aku sangenya ngulang guys [Musik] no tidak saves okeah bisa nih wait Lunar CLI menangis anjing bro It’s fine guys paling besok udah bisa gua recover gampang guys ngat lah ngat lah bangant the Bro kalau gak bisa enggak sih Gua juga

Jarang main Minecraft anjing bro yang penting akun follow gua gak hilang guys atau akun apa akun apa ya I don’t know man man [Musik] man reflek hayang Jajan apa hayang jajan Aning Oh ya udah ya aku sange mana aku sange lu kok gak ada aku sange Bang aku sangenya di mana

Aku Mamaku suka kamu What the [ __ ] semua terjadi karena Lu terlalu ngj l tapi beneran guys Bro Bro guys kalau semisalnya ya semisalnya ya gua tuh cuma Vier ronya biasa gitu kan I will letinging my pussy with his fing feet Ok okees guys ini mau di mana Anjir kitu gak tahu

Anjing gak ada yang benar cok F Man ini mati Iya gak sih Iya kan mati kan ini F Man ini mati anjing ini mati nih terus Bu juga mati Tuh kan mati kan tuh bubang mati tuh jauh banget Anjir ini di mana coba Thank you kak H FBI join ke ric London

Thank you Thank you Thank you Ner Thank you Bang Thank you Bang 100 like pakai bny r malas kar MC terus buka lagi harusnya word sisa copy P langsung muncul Udah aku udah aku mainin Bang jadi ya udah hilang cuk It’s fine it’s fine masa bikin baru sih guys apa guys

Guys Aku suka Bapakmu Ahi nah [Musik] Anjay peaceful lah peaceful lah normalnya normal Nah apa ya ah maksimal ini guys apa namanya ehak De apa namanya i w your B Cool let’s go bang kamu jangan nangisang pickx class dewamu hilang Untuk yang kesekian kalinya Bro It’s fine Gua tinggal ngecheat anjing

Nih goblok cok Gi BR it’s [ __ ] easy guys Oke tu gampang guys give you eh berapa 20 Gimana sih cara tuh ya oh ya terus oak oak planks oaklock gitu kan 6 eh goblok anjing give you o lock ock 64 Hah give you a lck 64 nah gitu guys Oh my

God gila apa sih Kok gua udah dapat Diamond guys the [ __ ] That’s so easy guys game apa nih Alah si boy Aduh apa sih game apa sih ini guys game apa nih guys youtuber of mining youtuber of mining bangsat Bang si anjing tker bangetnya kan Iya kan Nih gua bisa nih Eh

Bro mati gua mati gua oh gakuh anjing hender Dragon anjing tingi banget tadi gua lar anjing anjing Kara dia udah ada He anjing mati gua no tidak aku mati jangan diamondah l k mana nih sem ngotak dong ya Maaf Bang ganti Gan gimana cara clear itu guys apa clear apa namanya nah ini

BR dengan harta nih aku akan memanggil Bapakmu Oh kill ya kill m eh Ender Dragon Minecraft gak bisa Anjir kalau gak level 3 plusq atau apalah What gak usah guys aman Guys kita tinggal menjauh dari er Dragon kill a Goblok ah tah berarti a tuh gua ya Coba kill eh eh

Eh dah sama aja anjing berarti kill Oh oke gua gak tahu anjing t lu [ __ ] you guys okeus m Oh gitu guys I forgot Guys oke Goblok ah give a n blok ingot deng nah ini Bray gu makud Bray dia gak sih guys sword give

E eh berarti kalau kill a tadi udah mati semua Berarti si apa ender dragonnya Oke that was good apa sih give a n ch ch nah give Boots give kok go sih Give Give n n helmet nah let’s go guys weck in guys Ok fake Real Me Tu kan udah full

Masih R gua udah lupa anjing gua dulu gini C tapi gua udah lupa sekarang [Musik] forg gak mau Oh I ini guys Gi gak ada bisa ya apa Enchanted book dahah gak ada isinya tapi ada isinya guys tidak kebanyakan z f Man Gimana caranya langsung keluarin gitu Anjir ah bikin cas lah CH

Nah nah eh Nah let’s go bang sekalian udah capek gua ngelihatnya Oh gitu guys enchange Wow Fortune hah ya gak bisa guys Coba ya enhance Fortune eh targetnya a Fortune tig ya what that’s So Cool enhance a mending ih seru banget guys ternyata game Minecraft tuh gampang banget ya aku kira susah

Guys wow wow wow ker banget guys Oh my god halo halo asik banget ya Minecraft ya oh my god oh my god ketw Bang You Gay Bro menurut kalian mending fire aspect apa sharpness guys atau smite mending apa sih bennya sih knockb gak si si tapi kobble level 10 enhance

Ya enhance knockback ya Eh ad goblok anjing enh e KN back bening sharpness kan Oh maksimal dua guys sharpness Lev f f Oh bisa C smite kurang oke oke enchange e mending mingnya penting banget dah sih tuh guys gila cuy fire aspek gak sih guys enchant eh salah salahah enchanan

Apa nih byak banget Anjir Frost Walker Infinity loyalty multioting unaking speeded coba spam warden mati gua Anjing gak mau gua cok malas kita tes drive dulu Bray enchant a fire aspect yah nah ini m lu ketar-ketar duluan Bangs sebelum spaw kok lu punya gini gak apa-apa guys give give Torch nah ini BR

Mas ihil [Musik] guys Gang banget guys Oh my God Bocil mah bisa m tuh Alah si boy Bocil mah bisa guys ini guys Iya gak sih guys Bocil mah bisa banget giniah tidur gua Anjing sumpah mau jam berapa sinini ya okelah gua bakal Udan Ca Pak knockback Emang belum knockback gua Oh

Ya belum c ench e knockb level 2 ya tadi terakhir tu yah doang Aning salah Bang knb keak sih Oke Guys untuk live kali ini I have fun with myet Armor An masih sakit banget Anjir What the berc Bang jangan bunuh aku bang give a b apa nih ket

To Coba Ak enggak bisa Gak bisa tadi maksimal level du let guys perkara mati jadi hker ingat guys hker itu adalah Minecraft player yang tersakiti guys karena Fortune 2 dia hilang gitu minin gitu guys Oke that’s me oke so ya than you guys udah nonton guar Thank

You dan ya ketemu lagi Guys besok guys Oke besok gua bakal nonton live kayaknya Insyaallah Thank you for watching me thank you thank you thank you and I’ll be see you guys tomorrow Guys besok gua bakal live kemungkinan besar ya guys karena besok gak ada apa-apa semoga gak ada apa-apa tapi ya Yah

Begitulah cuy aku tipis sumpah guys give a stick stick namanya Minecraft Hah kok gak ada Pork C Pork let’s go Oke thank you guys dariirk thank you guys absen I Bang absen Bang guys bagi yang perlu namanya disebut silakan ketik satu karena kalau gak ketik satu gua bakal ke rumah oke

Oke thank you KL frame Bita mikazuki ada siapa nih skipy B ka B skipy Yuki nipnip k Bita ada mazan Yuki Zumi k H Diamond ada zw sea Udah Bil udah ada thank ada thanu G bye pe [Musik] mah

This video, titled ‘「 MINECRAFT 」HALO SAYANGKUUU’, was uploaded by yukki riko on 2024-03-20 04:15:16.
It has garnered 896 views and 126 likes. The duration of the video is 01:17:22 or 4642 seconds.

💜 General Support supports Riko for the continuation of this channel!
https://saweria.co/yukkirikoowo
https://trakteer.id/y6richo/tip
https://tako.id/@yukkiriko/soundboard
(Rp5K / 1 unit trakteer = 5 detik mediashare)
Donations are non-refundable

twitter – https://twitter.com/yukkirikoo
Instagram – https://www.instagram.com/yukkirikoo
join discord server – https://discord.gg/BxEpvyWfVZ

Commands : !commands, !bgm, !discord, !gender, !insta, !tiktok, !ytediting. !age. !origin, !facereveal, !sexuality, !spotify, !playlist, !specs, !mic, !iem Rules: no spam, no back seating, no private questions, no NSFW (except from me), no SARA/Sensitive things, don’t bring problems/personal information to the live stream chat (none of my business & don’t doxx yourself), don’t mention other streamers, unless I say it first!, just take it easy! nothing is serious here. Copyright to EwingHD! The videos played during the livestream are not mine and credit is given to EwingHD, I only watch parties about his content, and I will turn off monetization for this stream (if there are ads that come out then it appears because of epidemic sound :D) 🤩 Hastags gw General: #yukkiriko Clip: #rikowoClips Fanart: #rikowoArt Meme: #rikowoMemes Vtube Creds,- Illust by – https://twitter.com/lhiyachan
rigger by – https://twitter.com/Kurokami_Riha

2024 – under whysixriko supervision💖
#vtuber #vtuberindonesia

  • Crafting a Fridge in Minecraft

    Crafting a Fridge in Minecraft My First Impressions on “JAK ZBUDOWAĆ LODÓWKĘ W Minecraft #shorts #minecraft #viral” Introduction: OMG, so I was scrolling through YouTube and came across this Minecraft video titled “JAK ZBUDOWAĆ LODÓWKĘ W Minecraft #shorts #minecraft #viral” and I was like, what even is this? But I clicked on it anyway because why not, right? The Video: Okay, so the video starts with this dude named Wojan trying to build a fridge in Minecraft. Like, who even thinks of building a fridge in a game about mining and crafting? But hey, it’s kinda cool to see how creative people can get… Read More

  • Sneaky Encounter: Attacked by Muslim Wolf in Minecraft

    Sneaky Encounter: Attacked by Muslim Wolf in Minecraft My First Impressions on a Minecraft Video My First Impressions on a Minecraft Video Introduction OMG, so I was scrolling through YouTube and came across this super random Minecraft video titled “Müslüman kurt köpeği bana saldırdı – Minecraft #trend #shorts #minecraftshorts”. I had no idea what to expect but decided to give it a watch anyway! Initial Thoughts At first, I was like, what even is this title? A Muslim wolf attacking someone in Minecraft? That sounds so wild and unexpected, I had to see what it was all about. Plus, the hashtags were giving me major FOMO, so… Read More

  • Sneaky Minecraft Village Prank

    Sneaky Minecraft Village Prank My First Impressions on Minecraft Video: QISHLOQDA TASHLANDIQ BINO OMG guys, so I was scrolling through YouTube and I came across this Minecraft video titled “Minecraft lekin QISHLOQDA TASHLANDIQ BINO | u yerda kimdir bormi 😱 #dizzer” and I was like, what even is this? 😂 Initial Reaction: First of all, the title is in a language I don’t even understand, but it’s got emojis so it must be good, right? 🤷‍♀️ There’s something about horror and Minecraft in the hashtags, so I’m already intrigued. Spooky Minecraft, count me in! 👻 Video Details: Channel: DizzerUz Tags: #horrorminecraft #DizzerUz #minecraftuzbekcha… Read More

  • Ultimate PVP Texture Pack for Minecraft

    Ultimate PVP Texture Pack for Minecraft My Minecraft Video Experience My First Impressions on the Minecraft Video OMG so I was scrolling through YouTube and I stumbled upon this Minecraft video with the BEST TEXTURE PACK FOR PVP 👀 🥵 and I was like, “Yasss, this is gonna be lit!” Video Details: Channel: Gaming Channel Subscribe Link: Subscribe Here Support: Support me on YouTube 🥺 Highlights from the Video: Hashtags Featured Gamers Themes #minecraft #texturepack #mods #pvp MrBeast, TechnoGamerz, Ajjubhai Gaming, Challenge, Funny Gameplay And then they were like, “Join our Discord – https://discord.gg/wzPS8E7dET” and I was like, “Wait, what? I can join the fun… Read More

  • Ultimate Minecraft 1.19 Deep Dark Snapshot

    Ultimate Minecraft 1.19 Deep Dark Snapshot My First Impressions on Minecraft 1.19 Deep Dark Experimental Snapshot 1 My First Impressions on Minecraft 1.19 Deep Dark Experimental Snapshot 1 OMG, So I was like totally checking out this new Minecraft video and it was like mind-blowing! Here’s my take on it: Snapshot Highlights: Cheesing The Warden – LOL, who knew you could cheese a mob in Minecraft? The Deep Dark Biome – It’s like a whole new spooky world to explore! Silk Touch Sculk Blocks – So cool how you can mine these special blocks! Darkness Effect – Scary but exciting at the same time! Favorite… Read More

  • Late for Home: Survival Tips

    Late for Home: Survival Tips My First Impressions on the “🔥 VIRAL ALERT: Conquer the Nether Fortress! 🏰 Embark on an Epic Minecraft Journey! 💥” Video OMG, so like, I was scrolling through YouTube, looking for some epic Minecraft videos to watch, and then I stumbled upon this one titled “🔥 VIRAL ALERT: Conquer the Nether Fortress! 🏰 Embark on an Epic Minecraft Journey! 💥”. And let me tell you, it was like finding a diamond in a cave full of creepers! 🤩 Initial Thoughts At first, I was like, “Hold onto your pickaxes, adventurers!” Whoa, that’s some serious hype right there! I mean,… Read More

  • WITHER STORM CHAOS! Minecraft: Story Mode Netflix Ep. 1 – Pt. 2

    WITHER STORM CHAOS! Minecraft: Story Mode Netflix Ep. 1 - Pt. 2 My First Impressions on Minecraft: Story Mode on Netflix OMG guys, so I was scrolling through Netflix the other day and stumbled upon this Minecraft: Story Mode series and I was like, whaaat? Minecraft on Netflix? That’s crazy! 😱🤯 Episode Details The episode I watched was called “La Tormenta Wither” and it was part 2 of Chapter 1. It was in Spanish (Español Latino) and it was so intense! The graphics were amazing and the storyline was so engaging. I was on the edge of my seat the whole time! Online Community After watching the episode, I decided to… Read More

  • Kraken Base Build in Minecraft!

    Kraken Base Build in Minecraft! My First Impressions on “Transforming My Base Into a Massive Kraken in Minecraft!” OMG, so I was scrolling through YouTube, looking for some cool Minecraft videos to watch, and I stumbled upon this one called “Transforming My Base Into a Massive Kraken in Minecraft!” Like, how epic does that sound, right? I mean, who wouldn’t want to see a giant kraken in Minecraft? Initial Thoughts At first, I was like, “Wait, is this for real? Can you actually build a kraken in Minecraft?” Then I saw the thumbnail with this huge, tentacled monster, and I was like, “Okay, this… Read More

  • Light Speed Super Smelter Tutorial – 28K P/H!

    Light Speed Super Smelter Tutorial - 28K P/H! Minecraft’s New Super Smelter: Light Speed Efficiency! Are you ready to take your smelting game to the next level in Minecraft? Look no further than this new super smelter tutorial that promises incredible speed and efficiency. Let’s dive into the details of this innovative design that will revolutionize your smelting experience. Light Speed Lock Method The new super smelter utilizes a cutting-edge method known as the light speed lock, eliminating the need for traditional rails. This design is not only faster but also expandable, allowing you to customize it based on your world’s limits. Just be cautious of potential… Read More

  • From Red Circle to Minecraft: A Survival Story

    From Red Circle to Minecraft: A Survival Story In the world of Minecraft, where blocks are the key, Surviving is tough, but it’s all up to me. From the red circle to mining for ore, I’ll conquer each challenge, that’s for sure. With tools in hand and a pickaxe so strong, I’ll dig deep underground, where I belong. Gathering resources, building my base, In this pixelated world, I’ll find my place. Creepers and zombies, they lurk in the night, But I’ll be prepared, I’ll put up a fight. With armor and weapons, I’ll stand tall, Defending my home, I’ll never fall. So join me on this journey,… Read More

  • UNBELIEVABLE MODS! PART 69 #minecraft #mods

    UNBELIEVABLE MODS! PART 69 #minecraft #modsVideo Information This video, titled ‘МОДЫ, КОТОРЫЕ ВЫ ТОЧНО ИСКАЛИ ЧАСТЬ 69 #minecraft #mods #shorts’, was uploaded by Hooper on 2024-03-18 14:45:02. It has garnered 1357 views and 59 likes. The duration of the video is 00:00:53 or 53 seconds. Link to telegram in the channel description!!! minecraft Armor mod weapon mod Minecraft mods for minecraft 0 minecraft mods #mods # minecraft #shorts #mods Read More

  • INSANE TNT RUNNER IN MINECRAFT!! #epic

    INSANE TNT RUNNER IN MINECRAFT!! #epicVideo Information This video, titled ‘Minecraft tnt runner#minecraft #gameplay’, was uploaded by Minecraft Gamers on 2024-01-12 13:17:18. It has garnered 3205 views and 41 likes. The duration of the video is 00:00:16 or 16 seconds. Read More

  • Join Wilk SMP now – Free Bedrock + PE SMP

    Join Wilk SMP now - Free Bedrock + PE SMPVideo Information This video, titled ‘Minecraft Public SMP – Free to Join ! | Wilk SMP | Bedrock + PE SMP | Minecraft LIVE 🔴’, was uploaded by DEWILK GAMING on 2024-03-28 14:38:24. It has garnered 180 views and 3 likes. The duration of the video is 00:10:13 or 613 seconds. Minecraft Public SMP – Free to Join ! | Wilk SMP | Bedrock + PE SMP | Minecraft LIVE 🔴 https://dsc.gg/dewilkforce #games #videogames #minecraftbuild #minecraftindonesia #minecraftonly #minecraftdiaries #minecraftart #minecraftersonly #minecraft #minecraftskins #minecraftdaily #minecraftedit #minecraftserver #minecraft_pe #minecraftforever #minecraftcake #minecrafyuniverse #minecraftpocketedition#minecrafters #minecrafter #minecraftmemes #minecrafts #minecraftbuilds box #minecraftparty #minecraft #minecrafthouse #minecraftmonday #minecraftcreations… Read More

  • BRUTAL Orca Craft Server! What Will I Do? – MINECRAFT INDONESIA

    BRUTAL Orca Craft Server! What Will I Do? - MINECRAFT INDONESIAVideo Information This video, titled ‘[BRUTAL ID] AKU MASUK SERVER BRUTAL ID?? (GAK TAU HARUS NGAPAIN!!!) – MINECRAFT INDONESIA’, was uploaded by Orca Craft on 2024-04-11 11:08:57. It has garnered 266 views and 19 likes. The duration of the video is 00:15:03 or 903 seconds. [BRUTAL ID] I ENTERED A BRUTAL ID SERVER?? (DON’T KNOW WHAT TO DO!!!) – MINECRAFT INDONESIA HEY I’M ORCA CRAFT YOU CAN CALL ME ORCA HERE I’M A BEGINNING YOUTUBER WHO WANT TO WORK ON YOUTUBE SORRY IF MANY LACK OF JUNIOR COBOYS SAY: “NO NEED TO WAIT TO DARE TO START WHAT YOU HAVE… Read More

  • The Rock’s Jaw-Dropping Minecraft Nature 🌳🔥 #shorts

    The Rock's Jaw-Dropping Minecraft Nature 🌳🔥 #shortsVideo Information This video, titled ‘Beautiful nature of minecraft❤️🩵……#shorts’, was uploaded by The Rock highlight on 2024-03-02 15:22:59. It has garnered views and [vid_likes] likes. The duration of the video is or seconds. Read More

  • EradicaMC

    EradicaMCTowny – MCMMO – Custom: Ranks, Jobs, Crates – Player: Economy, Market, Auction – Legendary: Weapons, Armour, Tools play.eradicamc.com Read More

  • MCEssence – Vanilla SMP

    Welcome to MC Essence! Are you tired of the chaos on other servers? Join our vanilla SMP for a more balanced and enjoyable experience. MC Essence started in 2021 and is now on its third season. Our theme is old-school Minecraft fun with strict rules against griefing and stealing. We have plugins in place to rollback any damage caused by griefers, ensuring a safe environment for all players. Check us out and see if MC Essence is the right fit for you! Join our Discord: https://discord.gg/KMBgfKVD Read More

  • Minecraft Memes – “Typos in Minecraft”

    Minecraft Memes - "Typos in Minecraft"Looks like someone needs to recheck their spelling enchantments before casting that meme! Read More

  • Join Minewind Server for a Thrilling Minecraft Experience!

    Join Minewind Server for a Thrilling Minecraft Experience! Are you a fan of Minecraft mods and looking to enhance your gameplay experience? Look no further! While watching a tutorial on how to get Fluix Dust in the Applied Energistics 2 (AE2) mod for Minecraft 1.19+, you may have realized the importance of being part of a thriving Minecraft community. If you’re seeking a server where you can put your newfound knowledge to the test and interact with like-minded players, Minewind is the place to be. With a vibrant community, unique gameplay features, and endless possibilities for exploration and creativity, Minewind offers an unparalleled Minecraft experience. Join us… Read More

  • Crafting Memories: Minecraft’s Score

    Crafting Memories: Minecraft's Score Welcome to Eggy Bread XD, where gaming shines, Minecraft, Animal Crossing, and more in line. Hit like, hit subscribe, for content divine, Bell icon for updates, so you’re always in prime. Gaming galore, with a playful touch, Minecraft explosions, redstone clutch. Xbox, PS, Nintendo, all in the mix, Eggy Bread XD, gaming fix. Slime Rancher, Fall Guys, Rocket League too, Gaming community, engaging crew. PC gaming, shorts that thrill, Eggy Bread XD, the ultimate skill. Read More

  • Fatal Error: When Your Minecraft House Burns Down

    Fatal Error: When Your Minecraft House Burns Down When you spend hours building the perfect Minecraft house, only to realize you forgot to put a door on it. #fatalerror #minecraftfail 😂🏠🚪 Read More

  • Discover the Ultimate Minecraft Experience at Minewind Server

    Discover the Ultimate Minecraft Experience at Minewind Server Welcome to Newsminecraft.com, where we bring you the latest updates and trends in the Minecraft community! Today, we want to introduce you to a unique way of learning German – through Minecraft. In a recent YouTube video titled “Finally Home again!! [Comprehensible Input German],” Monday Morning showcases how gaming can be used as a tool for language learning and entertainment. By immersing yourself in the virtual world of Minecraft, you can pick up new words and phrases in German while having fun at the same time. If you’re looking to expand your language skills and enjoy gaming, then joining… Read More

  • Minecraft Pitch Perfect: Crafting Cricket Chaos

    Minecraft Pitch Perfect: Crafting Cricket Chaos Welcome back to Minecraft, where we craft with glee, Today’s adventure, a cricket pitch you’ll see. From laying the foundation to adding the last stitch, Join us on this journey, it’s a Minecraft pitch! Grab your virtual bat, let’s swing and hit, In the world of Minecraft, where creativity is lit. Follow along as we build, block by block, Creating a cricket pitch that truly rocks. Like, share, and subscribe for more Minecraft fun, Stay tuned for the next episode, we’ve only just begun. Diamond Gaming YT, leading the way, In the world of Minecraft, where we play and… Read More

  • Hugy Wugy’s Golem Smackdown! 🔥

    Hugy Wugy's Golem Smackdown! 🔥 Hugy Wugy may be cute and cuddly, but he’s no match for Every Golem in Minecraft. It’s like watching a teddy bear try to take on a bunch of rock monsters – spoiler alert, it doesn’t end well for Hugy Wugy! #squishysquishy #rockyroad Read More

  • Physics-Bending Minecraft House Prank!

    Physics-Bending Minecraft House Prank! Minecraft: Exploring Realistic Physics in the Game Embark on a thrilling adventure in the world of Minecraft where the laws of physics come to life! Dive into the realm of realistic physics and witness the magic unfold as you explore the game like never before. Unveiling Realistic Minecraft Physics Imagine a world where every block, every structure, and every movement follows the rules of physics. In this unique Minecraft experience, players get to witness the impact of gravity, momentum, and other physical forces on their creations. From building towering structures that sway realistically in the wind to watching objects… Read More

  • Experience the Ultimate Fun on Minewind Minecraft Server!

    Experience the Ultimate Fun on Minewind Minecraft Server! Are you tired of the same old Minecraft servers with boring gameplay and lackluster features? Look no further than Minewind! With its unique blend of survival, PvP, and roleplaying elements, Minewind offers an exciting and dynamic gaming experience like no other. Imagine exploring a vast and immersive world filled with endless possibilities, where every decision you make shapes your destiny. Whether you’re a seasoned Minecraft veteran or a newcomer looking for adventure, Minewind has something for everyone. Join us today at YT.MINEWIND.NET and embark on a journey unlike any other. Make new friends, conquer challenges, and unleash your creativity… Read More

  • Discover the Best Seeds for Minecraft 1.20.4 and Join Minewind Server Now!

    Discover the Best Seeds for Minecraft 1.20.4 and Join Minewind Server Now! Welcome to NewsMinecraft.com! Are you a fan of exploring new and exciting Minecraft worlds? If so, you need to check out the top 5 awesome seeds for Minecraft 1.20.4 featured in the latest YouTube video “Top 5 AWESOME Seeds for Minecraft 1.20.4!” These seeds offer a variety of landscapes and structures, including mountains, woodland mansions, villages, cliffs, temples, mushroom islands, and more! If you’re ready to embark on a new Minecraft adventure, make sure to visit the Seed Coordinates provided in the video description. Each seed comes with its own unique features and challenges, making gameplay even more thrilling… Read More

  • Crazy Gaming Myths! Is Jack_Bhaiya Real?

    Crazy Gaming Myths! Is Jack_Bhaiya Real?Video Information This video, titled ‘Chhichora Jack_Bhaiya @AnshuBisht #gamerfleet #minecraft #fleetsmp #jackbhaiya #herobrine’, was uploaded by Mythes on 2024-01-14 02:30:02. It has garnered 7872 views and 333 likes. The duration of the video is 00:00:52 or 52 seconds. #payalzoneroast #gamerfleet #payalzoneroasted FleetSMP new Member🤣😂😂 Ballu Beta😄 @Gamerfleet hardest mlg 😍😯😳#jackbhaiya #anshubisht #gamerfleet Don’t forget to hit the subscribe button and turn on notifications so you never miss a video from us. CREATIVE INDIAN GAMERS in Minecraft 🔴 techno gamerz, bbs, mythpat, live Insaan, fleet, yessmartypie Gamer fleet vs Me MLG clutch @GamerFleet @TechnoGamerzOfficial #mlg #minecraft @YesSmartyPie is All in one… Read More

  • Insane Mashup! Top Hits vs Minecraft Remixes

    Insane Mashup! Top Hits vs Minecraft RemixesVideo Information This video, titled ‘Popular Songs Vs The Minecraft Version Part 1’, was uploaded by DerpDurCake on 2024-04-14 18:19:42. It has garnered 439 views and 13 likes. The duration of the video is 00:00:43 or 43 seconds. Jake Paul It’s Everyday Bro Vs. the Minecraft Version It’s Every Mine Yo! Who did better? comment below It’s Everyday Bro: https://www.youtube.com/watch?v=hSlb1ezRqfA It’s Every Mine Yo: https://www.youtube.com/watch?v=0gzghHaVFkw Read More

  • MooseLands

    Kit PvP server, in need of a developer. Yeah, it isn’t great. It is in progress, and that is what we are making. MooseLands.minehut.gg Read More

  • FroobWorld Semi-Vanilla SMP PvE 1.20.4

    Server Information IP: s.froobworld.com Discord: Join our Discord Website: Visit our Website Dynmap: Check out our Dynmap About FroobWorld FroobWorld is a small survival server that has been running since 2011. If you enjoy old-school SMP, you will love our server. Rules include no griefing, no stealing, no cheating, and keeping chat at PG-13 levels. Features Land claiming with no size limit Lockette-style chest locking /rtp, /home, /spawn, /tpa, /back commands Long-term maps 32 chunk view distance No donations or prizes for votes Read More

  • Formo Craft

    Formo CraftNon-Premiun Server 100% Survival 1.20.4 | Job | Economy | ProtectionCome in and Invite your Friends, the game is 100% survival. Play a fair game. Read More

  • Minecraft Memes – You’re mine! 😉

    Looks like this meme really struck gold! Just like in Minecraft, it’s always a good feeling to find something valuable with a score of 74! Read More

  • Mickey’s Minecraft Mayhem: Terminator Time!

    Mickey's Minecraft Mayhem: Terminator Time! In a park, Mickey Mouse felt a bit bored, But a portal appeared, oh what a reward! He jumped right in, to a Minecraft land, Where dangers lurked, oh it was grand. Meeting new friends, facing the night, Mickey got creative, built a robot so bright. Armed to the teeth, with guns and missiles, Defending the village, against all thistles. Impressing the locals, with his engineering feat, Mickey showed them, how to beat the heat. Leaving behind, his creation so grand, Mickey’s adventure, left a mark in the sand. Friendship and innovation, the lessons he taught, In a world… Read More

  • Minecraft Meme: The Hottest Blocky Banter

    Minecraft Meme: The Hottest Blocky Banter “Why did the creeper break up with his girlfriend? She couldn’t handle his explosive personality!” #minecraftmemes #relationshipproblems 😂🎮 Read More

  • Unbelievable MUST HAVE Mob Armor Add-On | Prowl8413

    Unbelievable MUST HAVE Mob Armor Add-On | Prowl8413Video Information This video, titled ‘MUST SEE Add-On! Great Value! Mob Armor | Minecraft Marketplace’, was uploaded by Prowl8413 on 2024-04-15 12:00:21. It has garnered 2572 views and 196 likes. The duration of the video is 00:20:33 or 1233 seconds. Add-ons are starting to appear in the marketplace now, and some of them are really good! Looking for a great quality Minecraft server, at a great price? I recommend using Sparkedhost! All Prowl servers are hosted on Sparkedhost! Link: https://ad.sparkedhost.marketing/campaign/prowl Code: Prowl All the links! Visit my website at https://prowl8413.live Become a member to get access to perks: https://www.youtube.com/@prowllive/join Follow… Read More

  • Mastering Minecraft 1.20 Advancements LIVE

    Mastering Minecraft 1.20 Advancements LIVEVideo Information This video, titled ‘🔴 Getting ALL 1.20 Minecraft Advancments with @PandaForceGaming LIVE’, was uploaded by Cush on 2024-01-17 02:07:15. It has garnered 103 views and 11 likes. The duration of the video is 02:48:03 or 10083 seconds. My friend Jordan and I will be attempting to unlock EVERY advancement in Minecraft 1.20! Neither of us have played 1.20, so this is going to be an up-hill battle. Drop a like if you enjoyed the stream, and subscribe to the channel to help support me! Thanks for stopping by 🙂 Join my Discord server and follow my socials for… Read More

  • INSANE Minecraft Jumpscare Prank! 😱 #shorts

    INSANE Minecraft Jumpscare Prank! 😱 #shortsVideo Information This video, titled ‘Minecraft : Jumpscare Painting Prank! #shorts #minecraftshorts’, was uploaded by ARONTEX GAMING on 2024-03-29 11:06:44. It has garnered 10453 views and 263 likes. The duration of the video is 00:00:29 or 29 seconds. Minecraft : Jumpscare Painting Prank! #shorts #minecraftshorts IGNORE TAGS minecraft,minecraft secret chest,laptop secret chest in minecraft,minecraft laptop,minecraft tutorial,minecraft mod,minecraft tips,minecraft hidden chest,minecraft secret chest tutorial,minecraft but,minecraft shorts,minecraft challenge,minecraft build hacks,laptop minecraft,minecraft hacks,minecraft build,best secret base in minecraft,minecraft tricks,minecraft secrets,minecraft manhunt,minecraft build tutorial,minecraft 1.18 secret,minecraft shorts,minecraft,shorts minecraft,minecraft animation,minecraft but,shorts,minecraft memes,minecraft funny,minecraft tiktok,minecraft challenge,minecraft build hacks,build hacks minecraft,minecraft parody,minecraft sad story,minecraft challenges,minecraft ai,minecraft mod,minecraft… Read More

  • Unbelievable: Surived 200 Days in Hardcore Minecraft!

    Unbelievable: Surived 200 Days in Hardcore Minecraft!Video Information This video, titled ‘I Survived 200 Days in Amplified World on Minecraft Hardcore (Hindi)’, was uploaded by Gabbar Gaming on 2024-01-17 07:30:11. It has garnered 822 views and 20 likes. The duration of the video is 00:24:39 or 1479 seconds. I Survived 200 Days in Amplified World on Minecraft Hardcore (Hindi) stampylongnose minecraft, minecraft music, minecraft lets play, minecraft fail, hunger games minecraft, minecraft videos, minecraft stampylongnose, chimneyswift11, minecraft house, minecraft 1.8, minecraft captainsparklez, minecraft harlem shake, ihascupquake minecraft oasis, revenge minecraft, minecraft texture pack, roosterteeth minecraft, seananners minecraft, minecraft servers, paulsoaresjr, stampylonghead, minecraft antvenom, minecraft xbox, minecraft… Read More