Zet22’s EPIC Killstreak in Minecraft Rewind 2023

Video Information

Halo guys Kembali lagi bersama gua z dan sekarang kita bakalan nge-reaction Minecraft rewind Indonesia 2023 ini dari animator Next Generation dan sekarang satu trending ya gua belum nonton sama sekali ini gua tahu gua telat Tapi ya enggak apa-apa dan Di sini perlu kalian ketahui Bang lu udah Face

Reveal kok enggak face cam Hei listen Gua lagi di luar kota bukan di studio jadi gua enggak bisa facecam facecam gimana Enggak ada kamera ya jadi ya gini aja kayak tahun lalu oke semua yang ada di videonya adalah sebuah fiksi atau tidak nyata Oke ini disclaimer ya cuman untuk hiburan doang

Ya dan jokes ke depannya juga cuman hiburan doang ya guys ya kalau ada jokes dari gua yang berbahaya Just For You know Oke ini nih kita lihat dulu gimana ini lanjutan dari tahun lalu ya Masih jauh kah ini desanya jalnya rusak kayak gini bentar lagi nyamp gua lupa ya tahun lalu gimana

Endingnya serius gak ingat gua buset minta dikasih paham Buset lu olang jalang pakai mata punya nenekyang I don’t know i no man Kalian mau ke mana Mir di desa sebelah saya konfliki aku konflik Oke aku ikutja seanuamb bar di Sonya alright oke Mahesa Mahesa Lu ngapain ke sini ini

Lagi ada keributan itu para War mau bebarin orang ibadahbadahnya mau ditutupir kat sekarang izin pembangunan rumah ibadahnya dipersulirus kok orang jahat banget yaemang gitu kadang dunia su jahat terakhir kali akuak orang dengan baik aja masih ditinggal bilangnya kamu terlalu baik botaku udah deh Buset malah

Curhat Ayo masa ikut aku aja ayo ayo cat move on di makanya orang gaman terus habis itu cat kena dia marah dia eh Tunggu woi Al sebaiknya jangan terlalu gegabah Emang ada keributan apa sih alright ya biasalah Mir orang ibadah dibubarin tempat ibadahnya ditutup dan izin pembangunan tempat ibadahnya juga dipersulit loh

Oke pasti ormas-ormas itu lagi kan iya oh bojir nyindir sekarang orang-orang saling direk nama Tuhan mereka masing-masing terus nanti Tuhan mau Belin yang mana Ya gitulah bir tapi aku yakin Selama masih ada kasih di hati manusia pasti tidak akan ada konflik-konflik seperti ini karena kita akan mengasihi sesama manusia satu sama lain

Anjay sekarang orang-orang malah sibuk ngurusin agama orang lain bahkan sesama agama pun masih suka mengkafirkan orang lain yah pengaruh gadget Mir Kadang orang gampang Ang terprovokasi lewat video harus Kalian Dengar yasung membuat k send awalnya berat banget ya Gua pikir seru awalnya kayak hean gitu Ini berat cuy pembawaanin sampean datang tepat

Waktu Pak Asalamualaikum Ada apa ini Bapak Ibu sekalianudin ini kami mau beribadah tapi diberhentikan apa tuh ada telepon Halo Halo Halo Malah dari PH guy ini berat banget coy aduh guaak gak bisa ngreaction sesuatu yang berat seperti ini Man Ah ini baru mulai ya gak jadi deh Ini baru mulai lagi

Ya Nah B SM Let’s ini server Bang Winda yairy ini baru mulai ya Oke Anjir haremel ini baru mulai m m r of Kingdoms lah ini m itu ya dari Jawa ya ya apa nih sekolah Mandy left me broken anj apa ini ak bahaya P Akak bahaya detal komon kira-kira masuk gak

Ya Menurut gua deserve sih kalau masuk hancur deh kena disiplin sama OSIS jasa penghitam keliling What the ini apa Lev kah Oh gak itu Anjir Oh ini skid Astaga youtuber ya ini skid co Aduh toilet Aduh ini dia lawan CCTV ya toiletnya guys ya anj itu apaupa si gu berak Oke Di mana

Ini takoyaki itu G kemarin-kemarin ya itu skin gua tadi lewat [Musik] oke alri Award sih kalau gua gak pakai face C ya he Tou guy Tou me rudal pink guys apa si ral pink lotomi kaenaherer ya ini kec sih [Musik] terdampar Aduh kepala gua Anjir animasinya gimana cuycraft ini ya gua

Tahu stop motion cuman animasi ekspresinya gimana itu ya kayaknya Kita kejebak di Pulau terpencil deh alamak gimana ini aku gak mau kejebak di Pulau ini selamanya mati aku sebaiknya jangan terlalu gegah kita coba jelahin Pulau ini dulu terjebak di Pulau terpencil anjir keren keren keren engak masuk akal ada restoran di

Tempat kayak gini coba masuk Apakah Freddy fber pizzeriaut ayo aja gua mah tunggu aku Mas Bro Apakah Freddy fazberar Pizzeria oke udah ganti style lagi iniasinya dulu 100 Oh iya benar Foxy eh bukan Freddy deng eh FR deng eh Freddy Freddy lagu ini lagi an itu Foxy [Musik] yair Anjir inian ya [Musik]

Anjir Japanese Goblin masih ada tahun sekarang ya Eh tadi bukan japanis Goblin deh tadi Wian ini shop 120 Redstone Oh ini update ya update cari jadi GR biom ya itu armadow snffer itu Camel itu Minecraft Legend itu di briis ini snapsot terbaru ini trial Chamber alri Solid nah ini bakal ngetrigger Redstone

Ini 1000 miliard juta per pasti akan benar bukan Redstone si you get my Point alright kita pertengahan nih kayaknya Oh iya benar ada subscribe like dan share break tadi kan alright apa ini Buset apaan ini oh only up Oh liap ya mahkota coy mahkota technoblade kah Kayak tahun lalu ini only

Up kalau gua salah konyol berarti guanya oke bjir itu korsi Kok bisa gerak ya itu apa ya Kok gak tahu guys Oke set music start playing Apa itu teleporter kahony ya bukan apa ini Coy Spiderman Oh Spider first oh my god agak ini sty animasinya rupanya I Ben spider [Musik] anj kir sekali

[Musik] adaovnya waduh apa ini Oh masih [Musik] Fantasia [Musik] nah selesai masuk juga dia keluar dari Anim ini mana ini telepon dari phone guy pick the phone up my guy and listen to Halo hal Halo Al Anjir Eh diam gu gak tahu apa yang terjadi baru an Coba deh pegang telepon ini emang

Kenapa Mas Esa Coba aja intinya pas megang tuh rasanya kayak kita dibawa ke dunia lain gitu mana fnya asik banget lagi Hah Mana S gak ada apa-apa eh lu halu kali Hah halu y mana coba Maa Ayo kita ke sana aja di sini ramai banget anak kecil gak boleh ikut Ayo

Dimas Citra gak bisa gitu Pak kegiatan Mereka mengganggu kami Pak Udin tolong ini kami dibubarkan paksa Padahal kami lagi ibadah Lagian kami juga tidak mengganggu Bapak Ibu sekalian kan ibadah kalian mengganggu kan warga Heh iki opo toh orang yang ibadah di dalam mereka juga gak berisik tapi Pak pat-pat mereka ini kita

Pakudinh patung aksesoris mengganggu dari mananya masaan kalian sebatas melihat patung dan aksesoris tertamparkah Ya udah diberikan realita kah balik ke rumah masing-masing ya kasihan ini mereka mau ibadah Ya udah pulang Main Mobile Legends aja mereka juga tidak mengungsi kita ketika ibadah bapak ibu Monggo dilanjut aja ibadahnya ah berisin pengacau Serang aja orang

Kayak gini ya elah si preman tuh Yaudah maju semua maju semua Anjir bujir ini kakek tua gak main-main ya mirip siapa sih namanya lupa gua yah Mokat baru mau gua Puji man man W up ayo ayo Umir oke sudah cukup hentikan semua Kekerasan ini ini kakek

Anunkanah mka di agama Man di seper itu benar benar Bapak Ibu maafkan kami ya tenang mulai sekarang kami akan melindungi kalian dari oknum oknum lainnya Puji Tuhan Terima kasih Bapak Begitu pun sebaiknya Pak kami juga akan melindungi warga lainnya ketika ada oknum yang ingin mppecah balah kita jangan mau diadu dombaah oleh

Oknum-oknum seperti ini Waduh oknum apa tuh semboyan bangsa kita bangsa Indonesia bahaya tah tunggal Ik Lagian mereka juga bukan warga sini pakir mereka tiba-tiba datang aja terus ngadu doba kita us merung ini udah cepat ikut kita aja kita akan serahkan kalian ke pihak berwajib daripada dihabisin warga-warga sini mau Mauas menyelesaikan permasalahan

Sama Lain kali kalau ada kejadian kayak gitu lagi Panggil polisi aja ya Biar ada penengahnya Oke siap pak Maaf ngerepotin alri cool cool Oh ya tahun lalu dia buat pustakaan ya kayaknya dia lagi pakai Headset deh di Coba kamu ke sana bilang udah Magrib suruh masuk ke rumah

Ayo ada hantu coil head is waiting for you Apaan itu Halo ke mana Alia diculik culik hantu diculik breen Oyo Apa itu an gak bisa baca gua apa itu I don’t know Oke credit ditanggungin kita ya ditanggungin kita guys tunggu tahun depan baru bisa ngihat kelanjutannya gimana iniedit ya dari komposernyanya dan macam-macam

Ya silakan kalian cek mereka-mereka mereka ini hebat-hebat semua guys Legacy Trouble Maker Oh yang tadi itu troubleer Minecraft update ya Jakarta Jakarta to barben Oh Open Hammer toh Anjir gua belum nonton Oh ya barben Hammer makanya pink ya rudalnya ya ah goblok banget gua apa ini across are Oh I Spider

First ini membership mereka ya oke kelar ya Iya guys kelar ini kitaedit Sin kita lihat apa ini telepon lagi ya Oh udah sih tinggal telepon doang keren keren keren keren kita Komen dulu guys kece badai enggak ada mana sih komen yang keren E ini ya Nah udah J nonton ya guys ya

Gua akan letak link deskripsi Oke thank you guys for today have a nice day and bye bye

This video, titled ‘GOKILL INI BROO – Minecraft Rewind 2023’, was uploaded by Zet22 on 2024-01-05 10:15:01.
It has garnered 90177 views and 5525 likes. The duration of the video is 00:21:36 or 1296 seconds.

Watch Minecraft YT Rewind 2023 HERE:https://youtu.be/QBmWDYGU22w?si=s4D5UqaVjHu5wmhY

————————————————– ————————————————– —————————- Cheap TOP UP GAMES HERE GUYS: https://zettopup.com/

Join Membership Citizens Pls: / @zet22. #thegrdracademy Join my Discord (You Can Share Minecraft Facts and Memes) / discord Follow me on Instagram @zet22._ / zet22._ THERE ARE ANY CRAZY MINECRAFT CREATIONS THAT YOU KNOW? TELL ME HERE: [email protected] Tag Minecraft Indonesia Minecraft Minecraft Theories Interesting Minecraft Facts Zet22 Minecraft Facts Funny things in Minecraft For Business Inq Contact Us On:[email protected]

  • Surviving 100 Days in Minecraft Hardcore!

    Surviving 100 Days in Minecraft Hardcore! My First Impressions on Minecraft Hardcore Video My First Impressions on Minecraft Hardcore Video Introduction Heyyy guyyysss! So, like, I just watched this super cool Minecraft video called “1.21 Minecraft Hardcore’da 100 Gün Hayatta Kaldım!” and I just had to share my thoughts with you all! It was, like, totally epic and I can’t wait to tell you all about it! Video Details Title: 1.21 Minecraft Hardcore’da 100 Gün Hayatta Kaldım! Description: Videoyu İzlediğiniz İçin Teşekkür Ederim. Abone Olup Beğenirseniz Bu Platformda Gelişmemize Destek Olabilirsiniz. Links Discord Join our Discord server! Kick Check out Kick for more content! Instagram… Read More

  • Crafty Rack Attack: Show Off Your Minecraft Arsenal!

    Crafty Rack Attack: Show Off Your Minecraft Arsenal! In Minecraft, a weapon rack you can craft, To show off your weapons, a creative draft. No more hiding in boxes, let them shine, Display your arsenal, in a design so fine. Join Mengxuan’s fan group, for more MC fun, Where trivia and tips, are shared by everyone. 1 million guardians, can they defeat the dragon? Watch Mengxuan’s videos, for the answer wagon. So leap into the verse, with rhymes so neat, Describe the scene, with words that beat. Engage the audience, with playful delight, In Minecraft world, let your words take flight. Read More

  • Sneaky Minecraft Village Prank

    Sneaky Minecraft Village Prank My First Impressions on Minecraft Video: QISHLOQDA TASHLANDIQ BINO OMG guys, so I was scrolling through YouTube and I came across this Minecraft video titled “Minecraft lekin QISHLOQDA TASHLANDIQ BINO | u yerda kimdir bormi 😱 #dizzer” and I was like, what even is this? 😂 Initial Reaction: First of all, the title is in a language I don’t even understand, but it’s got emojis so it must be good, right? 🤷‍♀️ There’s something about horror and Minecraft in the hashtags, so I’m already intrigued. Spooky Minecraft, count me in! 👻 Video Details: Channel: DizzerUz Tags: #horrorminecraft #DizzerUz #minecraftuzbekcha… Read More

  • Crafting Chaos: Ohio’s Minecraft Showdown

    Crafting Chaos: Ohio's Minecraft Showdown In Ohio, Minecraft reigns supreme, With builds that make us all dream. From castles to farms, and dungeons to explore, Ohioans in Minecraft never bore. Redstone creations, minigames galore, Ohio’s Minecrafters always want more. With creativity and skill, they craft with delight, In the world of Minecraft, their talent takes flight. So join us in this Ohio Minecraft show, Where the fun and excitement always flow. From memes to mods, and everything in between, Ohio in Minecraft is a sight to be seen! Read More

  • Linux Hacks: Minecraft Server Setup

    Linux Hacks: Minecraft Server Setup My First Impressions on a Minecraft Video My First Impressions on a Minecraft Video Introduction Hey guuuurl, so like, I was scrolling through YouTube, looking for some dank Minecraft content, when I stumbled upon this video about building a Minecraft server with Linux. I was like, Linux? What even is that? But I was intrigued, so I clicked on it and let me tell you, it was a wild ride! Video Details Title: How to build a minecraft server with Linux Description: In this video, I’ll guide you through setting up a Linux Minecraft server and exploring the use… Read More

  • Aphmau & Aaron: One Block Minecraft Love

    Aphmau & Aaron: One Block Minecraft Love In the world of Minecraft, Aphmau and Aaron stand tall, On ONE BLOCK they balance, ready to brawl. Their cosplay showdown, a sight to behold, As Angel Angela and Devil Angela unfold. With radiant wings and heavenly attire, Angel Angela’s grace sets the stage on fire. But Devil Angela’s dark allure, Brings a twist to the battle, fierce and pure. Watch as they clash in a mesmerizing dance, Light versus darkness, a thrilling chance. Who will emerge victorious in this epic fight? Join Angela’s journey, with all your might. Subscribe, like, and hit the bell, To witness the story… Read More

  • Bobby Bearhug Portal in Minecraft

    Bobby Bearhug Portal in Minecraft Minecraft: Exploring the Bobby Bearhug Portal Embark on an exciting Minecraft adventure as we delve into the mysterious Bobby Bearhug Portal from Poppy Playtime. Join the exploration and uncover the secrets hidden within this intriguing world! Donation Opportunities For those looking to support the Minecraft community, consider contributing to All’s fundraising efforts. Donations can be made at https://saweria.co/UzeMing. Every contribution helps in fostering a vibrant gaming environment. Join the Discord Community Connect with fellow Minecraft enthusiasts by joining the Discord group at https://discord.com/invite/AX8maKUV. Share tips, tricks, and experiences with like-minded individuals passionate about the game. Explore Unique Skins Enhance… Read More

  • WITHER STORM CHAOS! Minecraft: Story Mode Netflix Ep. 1 – Pt. 2

    WITHER STORM CHAOS! Minecraft: Story Mode Netflix Ep. 1 - Pt. 2 My First Impressions on Minecraft: Story Mode on Netflix OMG guys, so I was scrolling through Netflix the other day and stumbled upon this Minecraft: Story Mode series and I was like, whaaat? Minecraft on Netflix? That’s crazy! 😱🤯 Episode Details The episode I watched was called “La Tormenta Wither” and it was part 2 of Chapter 1. It was in Spanish (Español Latino) and it was so intense! The graphics were amazing and the storyline was so engaging. I was on the edge of my seat the whole time! Online Community After watching the episode, I decided to… Read More

  • Ouch! The Only One Saying “Ow” #shorts

    Ouch! The Only One Saying "Ow" #shorts In the world of Minecraft, where blocks are the key, I bring you the news, with a rhyming spree. Updates and features, all in a rhyme, Keeping it fun, every single time. From new mobs to biomes, and everything in between, I’ll keep you informed, with a rhyming sheen. So join me in the world of Minecraft delight, As we explore together, day and night. So follow along, as we journey through, The world of Minecraft, with a rhyming view. And remember to like, subscribe, and share, For more Minecraft news, with a rhyming flair. Read More

  • Crafting an ARMORER Villager in Minecraft

    Crafting an ARMORER Villager in Minecraft My First Impressions on How to Make an ARMORER Villager in Minecraft My First Impressions on How to Make an ARMORER Villager in Minecraft Introduction OMG, so like I was scrolling through YouTube and I came across this video on how to make an ARMORER Villager in Minecraft. I was like, “Wait, what? Villagers can be armorers? That’s so cool!” Video Details How to Make an ARMORER Villager in Minecraft – TUTORIAL (Easy & Quick) How to Make an ARMORER Villager in Minecraft – TUTORIAL Java/Bedrock/PE and works in all Versions Key Points This video teaches you: How to… Read More

  • Mastering Minecraft 1.20 Advancements LIVE

    Mastering Minecraft 1.20 Advancements LIVEVideo Information This video, titled ‘🔴 Getting ALL 1.20 Minecraft Advancments with @PandaForceGaming LIVE’, was uploaded by Cush on 2024-01-17 02:07:15. It has garnered 103 views and 11 likes. The duration of the video is 02:48:03 or 10083 seconds. My friend Jordan and I will be attempting to unlock EVERY advancement in Minecraft 1.20! Neither of us have played 1.20, so this is going to be an up-hill battle. Drop a like if you enjoyed the stream, and subscribe to the channel to help support me! Thanks for stopping by 🙂 Join my Discord server and follow my socials for… Read More

  • INSANE Minecraft Jumpscare Prank! 😱 #shorts

    INSANE Minecraft Jumpscare Prank! 😱 #shortsVideo Information This video, titled ‘Minecraft : Jumpscare Painting Prank! #shorts #minecraftshorts’, was uploaded by ARONTEX GAMING on 2024-03-29 11:06:44. It has garnered 10453 views and 263 likes. The duration of the video is 00:00:29 or 29 seconds. Minecraft : Jumpscare Painting Prank! #shorts #minecraftshorts IGNORE TAGS minecraft,minecraft secret chest,laptop secret chest in minecraft,minecraft laptop,minecraft tutorial,minecraft mod,minecraft tips,minecraft hidden chest,minecraft secret chest tutorial,minecraft but,minecraft shorts,minecraft challenge,minecraft build hacks,laptop minecraft,minecraft hacks,minecraft build,best secret base in minecraft,minecraft tricks,minecraft secrets,minecraft manhunt,minecraft build tutorial,minecraft 1.18 secret,minecraft shorts,minecraft,shorts minecraft,minecraft animation,minecraft but,shorts,minecraft memes,minecraft funny,minecraft tiktok,minecraft challenge,minecraft build hacks,build hacks minecraft,minecraft parody,minecraft sad story,minecraft challenges,minecraft ai,minecraft mod,minecraft… Read More

  • Unbelievable: Surived 200 Days in Hardcore Minecraft!

    Unbelievable: Surived 200 Days in Hardcore Minecraft!Video Information This video, titled ‘I Survived 200 Days in Amplified World on Minecraft Hardcore (Hindi)’, was uploaded by Gabbar Gaming on 2024-01-17 07:30:11. It has garnered 822 views and 20 likes. The duration of the video is 00:24:39 or 1479 seconds. I Survived 200 Days in Amplified World on Minecraft Hardcore (Hindi) stampylongnose minecraft, minecraft music, minecraft lets play, minecraft fail, hunger games minecraft, minecraft videos, minecraft stampylongnose, chimneyswift11, minecraft house, minecraft 1.8, minecraft captainsparklez, minecraft harlem shake, ihascupquake minecraft oasis, revenge minecraft, minecraft texture pack, roosterteeth minecraft, seananners minecraft, minecraft servers, paulsoaresjr, stampylonghead, minecraft antvenom, minecraft xbox, minecraft… Read More

  • Mind-Blowing Minecraft Myths Revealed! 😱🌟 #minecraft

    Mind-Blowing Minecraft Myths Revealed! 😱🌟 #minecraftVideo Information This video, titled ‘Minecraft myth 😅⭐ [Part-2] #minecraft #minecraftguide #shortfeed #minecraftfacts #mincraftlogic’, was uploaded by GYG SHORTS on 2024-01-08 02:30:23. It has garnered 1683 views and likes. The duration of the video is 00:00:33 or 33 seconds. Read More

  • “Unbelievable New Mob Found in All the Mods!” #minecraft

    "Unbelievable New Mob Found in All the Mods!" #minecraftVideo Information This video, titled ‘All the Mods Ep 6. “Devil with a Blue Dress” #minecraft’, was uploaded by Leafy McTreeface on 2024-02-26 16:00:21. It has garnered 55 views and 4 likes. The duration of the video is 00:16:04 or 964 seconds. The focus for today is on Occultism! A Magic Ritual mod where you can summon demons to do your bidding and make an amazing storage system! Leafy’s Discord: https://discord.gg/AxR9pkRxcT #minecraft #modded #moddedminecraft #ATM #livestream #live #streaming #stream #streamer #gamer #gaming #funny #leafy #allthemods9 #playthough #letsplay #gameplay Become and Official Member of the Garden! https://www.youtube.com/channel/UCNeqUlA4JmvHSQ6i3MHarmw/join Read More

  • 🔥 EPIC Minecraft Stream – Chill, Chat, PVP/SURVIVAL 🎮

    🔥 EPIC Minecraft Stream - Chill, Chat, PVP/SURVIVAL 🎮Video Information This video, titled ‘🔴│LIVE│ – Minecraft Stream CZ/SK !! Chillec, Pokec, PVP / SURVIVAL 🔴’, was uploaded by StenPlayz on 2024-01-13 04:25:57. It has garnered 12 views and 1 likes. The duration of the video is 00:07:53 or 473 seconds. So Hi, to those who don’t know me, my name is Stan, I play under the nickname StenSk, I also had a StenSk channel that I renamed to the TRAPDOGZ channel, but it doesn’t stop me from constantly streaming and playing at the same time, that is, who is new, I will be very happy if you subscribe…. Read More

  • Minecraft Finale: The CRAZIEST Gamer Reacts! 🤯 #minecraftshorts

    Minecraft Finale: The CRAZIEST Gamer Reacts! 🤯 #minecraftshortsVideo Information This video, titled ‘Playing minecraft for the last time 🙁 #mimecraftshorts #minecraft #viral #subscribe’, was uploaded by GAMER R8 on 2024-01-03 05:12:07. It has garnered 4175 views and 121 likes. The duration of the video is 00:00:42 or 42 seconds. Read More

  • Revisiting Childhood Memories in Minecraft’s Past

    Revisiting Childhood Memories in Minecraft's PastVideo Information This video, titled ‘I want to go back (Nostalgic Minecraft Mix)’, was uploaded by CharScar on 2024-02-03 15:07:31. It has garnered views and [vid_likes] likes. The duration of the video is or seconds. Hope you enjoy the mix! I do not own any of this music. All credit goes to the amazing composer C418 … Read More

  • Ram Nation

    Ram NationFun 1.8 kitpvp server, simple server with FFA and 1vs1. Roleplay and parkour in beta Skywars will be added. 1v1 your friend with Differend Kits! Play in events to be featured in videos! Have Fun! Up to 500 players! Rams69.aternos.me Read More

  • The oasis SMP Vanilla smp Anarchy 1.20.4 No Whitelist

    Vanilla Minecraft Server If you’re looking for a true vanilla server without claims or plugins, look no further! Join our active small community where you can enjoy everything Minecraft has to offer and interact with other players. The server has a peak of 4-5 players during business hours (around 6PM EST). With a mix of past artifacts and a young environment, you can easily catch up by joining now. The only rule is no cheating or hacking. Server Details: IP: jamysmp.dedimc.io Join our Discord: https://discord.gg/2dBJAH24Na Read More

  • Minecraft Memes – Whattttttt!?!?!?

    Minecraft Memes - Whattttttt!?!?!?Looks like this meme really hit the jackpot with a score of 21! Must be some high-quality pixelated comedy. Read More

  • Crafty Castle: Minecraft’s Mighty Fort

    Crafty Castle: Minecraft's Mighty Fort In the realm of Minecraft, a fortress grand, Inspired by Olaf’s Tower, in Vyborg’s land. With history deep and legends bold, A symbol of strength, stories untold. I craft in blocks, each detail precise, Capturing the essence, a building paradise. With your support, my channel grows, Like and subscribe, as the story flows. Join me on Discord, Twitter, and more, For updates and news, I have in store. Music from games, a peaceful place, Setting the mood, with every grace. So come along, on this building ride, In Minecraft world, where dreams abide. Fortress in Minecraft, a tale to… Read More

  • Spicy Minecraft Memes for Gamers

    Spicy Minecraft Memes for Gamers Why did the creeper go to therapy? Because it had too much TNTsion! #minecraftmemes #dadjokes Read More

  • Boost Your FPS with Shulkercraft Mods

    Boost Your FPS with Shulkercraft Mods Boost Your Minecraft Experience with These FPS-Boosting Mods Are you tired of lag and low FPS in your Minecraft gameplay? Look no further! These mods are here to save the day and enhance your gaming experience. From Optifine to Sodium, these mods will not only increase your FPS but also improve render distance and overall performance. Optifine: Enhancing Your Vanilla FPS If you’re looking to boost your FPS and enhance your graphics, Optifine is the go-to mod for many Minecraft players. With Optifine, you can customize your settings, improve performance, and enjoy a smoother gameplay experience. Sodium: Taking FPS… Read More

  • Mountain Makeover: Minecraft Base Build

    Mountain Makeover: Minecraft Base Build My Epic Minecraft Base Transformation Adventure! Introduction So, like, I stumbled upon this totally rad Minecraft video about transforming a mountain into a base and I was like, “OMG, I have to watch this!” Frame At first, I was like, “Wait, what’s happening here?” But then I saw the mountain slowly turning into this epic base and I was shook! Jumps care There were some crazy jumps and I was like, “Don’t fall, don’t fall!” But the builder was a pro and made it look easy. Interior The interior design was on point! I was getting major inspo for… Read More

  • EPIC Minecraft HOMEBowo Part 1: CRAZY Adventures!!

    EPIC Minecraft HOMEBowo Part 1: CRAZY Adventures!!Video Information This video, titled ‘More minecraft :D’, was uploaded by HOMEBowo 1 on 2024-03-18 11:28:00. It has garnered 18 views and 0 likes. The duration of the video is 02:33:52 or 9232 seconds. #minecraft #gaming Read More

  • Insane TNT Run in Minecraft

    Insane TNT Run in MinecraftVideo Information This video, titled ‘Minecraft TNT 🧨 Runing #minecraft’, was uploaded by FAHD GAMING on 2024-03-02 11:13:28. It has garnered 2294 views and 32 likes. The duration of the video is 00:00:12 or 12 seconds. Minecraft TNT 🧨 Runing #minecraft minecraft, minecraft 100 days, minecraft house tutorial, minecraft music, minecraft house, minecraft song, minecraft legends, minecraft 1.20, minecraft jj and mikey, minecraft civilization, minecraft videos, minecraft aphmau, minecraft animation, minecraft april fools 2023, minecraft asmr, minecraft armor trims, minecraft automatic farm, minecraft ancient city, minecraft ambience, minecraft animation movie, minecraft allay, a minecraft parody, a minecraft house, a minecraft… Read More

  • Insane Minecraft Bookshelf Builds by Ronaldd

    Insane Minecraft Bookshelf Builds by RonalddVideo Information This video, titled ‘Librero para Minecraft #construccionesminecraft’, was uploaded by Ronaldd on 2024-03-28 21:47:26. It has garnered 6069 views and 415 likes. The duration of the video is 00:00:11 or 11 seconds. Read More

  • Danny D discovers hidden wonders in Minecraft Modded – part 1

    Danny D discovers hidden wonders in Minecraft Modded - part 1Video Information This video, titled ‘Minecraft – Modded Playthrough (No Commentary) – part 1: early exploration’, was uploaded by Danny D on 2024-02-18 01:44:12. It has garnered 61 views and 3 likes. The duration of the video is 01:57:43 or 7063 seconds. In this video, I start a new modded Minecraft world, explore the immediate area, and build (part of) a small base. I just got back in a Minecraft mood, so I set up my 200+ mods and waited for a day when I could try them out again! Most of these I’ve played with previously, but many of… Read More

  • Unleash Dinosaur Mayhem in Minecraft! #mod #mcpe

    Unleash Dinosaur Mayhem in Minecraft! #mod #mcpeVideo Information This video, titled ‘Minecraft dinosaur mod mcpe #minecraft #mod #mods #mcpe #dinosaur’, was uploaded by Natan$ on 2024-03-19 02:45:41. It has garnered 462 views and 9 likes. The duration of the video is 00:00:16 or 16 seconds. Read More

  • Insane Minecraft DemonSlayer Sword Review & New Abilities!

    Insane Minecraft DemonSlayer Sword Review & New Abilities!Video Information This video, titled ‘รีวิวแอดออน “ดาบพิฆาตอสูรสุดเจ๋ง มีปราณสุดเท่” ใน Minecraft มือถือ?🔥 (DemonSlayer) | Minecraft Addon’, was uploaded by Koontang GamerZ on 2024-03-02 12:34:41. It has garnered 5180 views and 159 likes. The duration of the video is 00:13:30 or 810 seconds. Review of the Demon Slayer add-on. You can customize your own character in Minecraft mobile..very cool!! I’m back for an Addon review after a long absence. Hope everyone will like it. #Minecraft #Minecraft #MinecraftMobile ————————————————– —————– Please press Like & Subcribe as well. So you won’t miss any new clips from us =w= Demon Slayer Addon download link: https://www.youtube.com/watch?v=_EaBQPNHBxE&t=0s&ab_channel=Frogdog… Read More

  • INSANE DUELS & BEDWARS MADNESS LIVE WITH MANGO

    INSANE DUELS & BEDWARS MADNESS LIVE WITH MANGOVideo Information This video, titled ‘Playing Bedwars And Dueling Viewers LIVE’, was uploaded by Mango on 2024-03-17 15:41:35. It has garnered 253 views and 32 likes. The duration of the video is 02:29:43 or 8983 seconds. JOIN THE DISCORD! – https://discord.gg/Hujy8vMPGG #minecraft #hypixel #Bedwars Read More

  • Win a Minecraft Mod on Spidermonkeyvr Server!

    Win a Minecraft Mod on Spidermonkeyvr Server!Video Information This video, titled ‘Minecraft server give away for mod’, was uploaded by Spidermonkeyvr on 2024-01-07 21:34:34. It has garnered views and [vid_likes] likes. The duration of the video is or seconds. Read More

  • 🔥 EPIC Minecraft Herobrine Encounter! #GoneWild

    🔥 EPIC Minecraft Herobrine Encounter! #GoneWildVideo Information This video, titled ‘Herobrine #minecraft😍😍😍😍 shorts video #music’, was uploaded by #Minecraft444 on 2024-02-18 02:39:57. It has garnered 2759 views and 221 likes. The duration of the video is 00:00:13 or 13 seconds. Read More

  • DuckMC

    DuckMCWelkom op de Minecraftservers.org pagina van DuckMC Network. DuckMC is een minecraft server die zich focust op, Training, PVP en andere Minigames. De server is 24/7 online en is te bespelen in 1.9x t/m 1.16x Dus waar wacht je nog op? Speel alleen of met je vrienden op play.duckmc.eu! Populaire games die onze server heeft zijn: The Bridge, Bedwars, Duckhunt, Parkour en nog een heel groot aanbod van Arcade Games. play.DuckMC.eu Read More

  • Artic SMP – smp

    What is Artic MC? Artic MC is a free-to-play Minecraft server inspired by the Lifesteal SMP. As a big fan, I was heavily inspired to create my own server. This server also has plugins that allow you to do what you want, such as blowing up houses, becoming the strongest player of the SMP, raiding bases, and much more. Mods: – Minimaps – Voice Chat – Gravestone And many more! Join now and experience the excitement! Discord: https://discord.gg/fZwRxygaqf Read More

  • =(====( PIXELMON BRASIL )====)=✯ TOURNAMENTS » pixelmonbrasil.com.br « RANKED ✯

    How to connect and play on this server? You must have the game version 2.0 installed. How to check? At startup, the game version will be displayed on the right, at the bottom. If it is a different version, you should change the current profile (left, bottom) and select version 2.0 Click the PLAY button, wait for the Minecraft game to load. Choose: Multiplayer Click the button “Direct connect”, or if you want to keep the server in its list, press the button “Add server” In the field “Server address” write: pixelmonbrasil.com.br (GL HF) Read More

  • Minecraft Memes – Still not enough tho (spicy)

    When you finally gather enough diamonds in Minecraft but then realize you still can’t afford that enchanted armor you wanted. Read More

  • Minecraft Clash: Crafting Chaos, Building Wars

    Minecraft Clash: Crafting Chaos, Building Wars In the world of Minecraft, Clash of Clans is the game, Where warriors battle, seeking fortune and fame. Join the fun, build your base, and fight with might, In this epic clash, where victory shines bright. Subscribe to Fanatic, for Minecraft delights, With updates and news, to keep you in the light. Join the Discord, for a chat and a laugh, With fellow gamers, on the same path. Threads and Instagram, for more fun to explore, With memes and music, to keep you wanting more. Fanatic is the name, gaming is the aim, Join the journey, and be part… Read More

  • HOT DIGGITY CREEPER! #minecraftmemes

    HOT DIGGITY CREEPER! #minecraftmemes When you spend hours building an epic structure in Minecraft and your friend comes along and blows it up with TNT: LOOK AT THAT… friendship gone in a boom! #minecraft #gaming #minecraftmemes #funny #clips #meme #reels #shorts Read More