Izwan in Grave Danger! Will He Survive?!🔥

Video Information

i to the l My Body a to be satisfine my weakness comes and goes my weakness comes and goes I’m reaching Out for the easy high Please for this Strength of mind my weakness comes and goes my weakness comes and [Musik] Goes [Musik] I give to the ler F My Body a to be satisfied my weakness comes and goes my weakness comes and goes I’m reaching Out for the easy high Please the Strength of mind my weakness comes and goes my weakness Comes and [Musik] go betul ke apa yang aku dengar yang blo nak kita buat season tu kau rasa kita tak belajar ke dari season lepas yang ramai mati itu arahan ikut Jah Kau pasti nak tarik play baru dalam ni kau tah kan Apa nak buat baiklah aku dengan no akan cari dia orang sekarang juga no nak ataupun tak Kita terpaksa juga buat itu arahan beloyah kita dah tak ada pilihan lain kita kena cari dia orang sekarang [Tertawa] [Musik] Kejap kejap kejap Sabar kenapa tiba-tiba begini bant yaap oke yo whatuaua P hell semua Welcome to the live stream pada hari ini kita akan bermain game belo apa Minecraft hardcore season semua helumalam yang memberi salamap seb itu Izinkan saya live stream di satu platform lagi Oke sebentar mana dah Oh ini dia ini dia oke Hello semua welcome welcome to the live stream Selamat [Musik] datang salah salah salah ap ya Ok sudah saya buat and boleh masuk sekarang semua yang baru masuk H welcome semuaelamat datang ke dalam live stream saya saya saya marilah keapilah kita bermula pengembaraan kita di sini Ok sebentar W semua saya di mana Ini Tak silap saya saya hari ini nak main game Roblox tapi terperangkap di sini in dah kenapaap ni ada niilahah apa ni rumah ke nibang kita teruskanlah tempat lain Helo semua yang mana Baru masuk helello Welcome to live stream bunyi apa tu saya tidak tahu itu bunyi apa tapi tak apalah keapap Abang busuk ke ni awak yang busuk apa ni ti-tiba malam k nak start malam ni dah macam mana dah ni Saya nak start malam Macam mana ni kapa Kenapa lag Selamat datang ke bmh Season 2 R season du blow sat setiap peserta haruslah saling menghormati antara satu sama lain apabila diver jauh dari peserta lainp dibenarkan berisik tinggit hanya boleh didapati dari event sahaja dilarang mendedahkan IP dan server ini di dalam game tidak dibenarkan dibawa ke dunia nyata Dian membuat atau menunjukkan perbuatan yang akan membuat pemain merasa tidak selesa dia di kata selamat datang ke bmhs Season 2 Inilah dia mangsa-mangsanya ini mangsa-mangsanya yang Kejap lagi mati dapat rasakanang juga gunung alam semu masukat sini kita ada banyak playerer yang hidup lah Kati yanging ini yang akan menang nanti Oke dah Jom tanpa melengahkan lagi masa Mari kita naik ke atas Apa pula ni ni Apa ni mahkamah ni ada buku ni nak suruh kita membaca Oh kita ada niilah roti boleh makan tak boleh saya kenyang oke hai al Welcome to live stream Oke Oh ni ada niilah oh apa kosong semua ni ni Benda pula ni ada beg Oh tengokion of healing apa dia nak healing ke healingilah masjid ada chicken rice chicken R ada ni tak tahu Nak buat apa kita niap apaabar apa khabarabarik so kita nak mula Macam mana ni kita dahlah tak ada apa-apa Ha kau orang pun boleh ajar Izan ni Izan pun tak tahu ni Saya tidak tahu sama satu lain sama satu lain ya Apa tu fam family Jom Kenapa lubang kat sini ni aduh macam-macamlah lubang kat sini ni bahaya nanti apa tu anak kalau bawa anak nanti jatuh meninggal Kang aduh ni ada family ni jomah kita singgah-singgah terima kasih kerana baru subs mereka mati dengan mana ada saya takkan kalah oke apa ni B Oke family family b [Musik] k Ada apa ni kenapa kosong ni ada kosong Le apa ni apa tak ada apa tak ada apaa ni ada jamalikumsalam yang mana bagi salam ada jam ada CH yang boleh kita pakai ada bulu Buu siapa ni g terlalu kejap saya rendahkan Sebab saya niyawa bukan bukan satu nyawaah tak pand meng tak tak apalah apa ni Oh ni tempat atas J kita pergi ni tempat apa ni kat sini kita boleh buat mesyuarat nanti bolehlah bolehahikat orang macam ni okey [Musik] dah malu sikit saya dah menitik Bang ya kenapa tu bang terjun Bang tak mahulah ha habis nanti jatuh nanti mati dah tak boleh hidup balik dah Sudahlah ni Macam mana ni Saya nak siangkan ni aduh saya dahlah seorang dalam ni aduh tak apalah thank you Semoga di rezeki Abang kena menang Insyaallah saya menang di dalam ini thankusnya semaanah dia tanya saya Bu ada bagiat sudah Bang mana saudara Abang saudara saya ada dalam game ni Marilah kita pergi ke kut ta dah siang dah barulah semangat nak pergient ni jadi jomah kita pergi Adventure dulu mari mari Kenapa tak terjun bagus apa tak terjun Apa nak mati awal Ha ni Apa ni ha ni tangan pertama kita eh sakit sakit sakit sabar zombi sabar sabar ay ay a ha matimu ah ni Apa ni rotten fles Nyam Nyam Nyam Nyam Nam Nam nyam nyam Nam uh kenyang kenyang kenyang Abang mesti kalah mana dia saya tak pernah kalah saya akan menang untuk Ok Jom kita mulakan pengembaraan kita tanpa segan jomah semua yang masuk welcome yang ni tengok rumput pun dah jadi warna apa dah ni kelabu eh kelabu niilah ni Stone warna apa ni bang mana kawan-kawan Abang tak tahulah saya rasa mereka dah kalah kut G Minecraft Abang apa Minecraft lah minecra ada banyak [Musik] jenisenangenang Saya rasa saya boleh survive lama sikit ha jomlah kita pergi ni buat rumah rasanya kat sini boleh buat rumah ni Bang tolong Doakan saya selamat perjalanan pergi ke Perak amin ya rabbal alamin semoga dipermudahkan segala urusan sebab apa pokok ni macam ni ni Saya tak pernah tengok pokok macam ni apaal pokok melayang ni Buatlah rumah Bang okokok kita untuk pertama kali ni kita try buat rumah jauh sikit daripada B tapi saya tak tahulah B sejauh mana dia tak pergi tak Pergi keap sebentar tut R dah Keny Ken assam welcome sem bar masuk Kenapa ni per kat sana air Tuah tersesat nak pergi ke darat dah kenapa person lah OK Al boleh Ok nakap saya punya bukan apa tu namanya tersangkut kat sini pula Saya punya ni Apa tu namanya itulah to H ha Amar kenal Nama Roblox tu tempat dia tempat diai mari mari nak pergi ke sana tu ke mana AD tempatnya ke saya nak set dulu piston teleportone apa tu apa ni error error takh guna pun keap saya nak set kejap Kenapa ah eh salah salah apa bagi saya check mana punya Min setting dia [Musik] positiontingah done bila ke belakang tengok tu dah pergi ke sana balik tempat kita tadi tak main ke tidak diajak ataupun diaj tapi dia menolak kita takh nak salahkan semua Insyaallah esok atupun hari ini seb ro kita main kita pun nak main game lain jugainging kat game lainap makan makan makanim kas rasa kena ambil kayu ni kayu Dulah lama saya belajar bermain game Minecraft ni saya perlu mengambil kayuayu banyakbanyak Jangan tak yang lain tak tahulah sakit roti itu guna Tangan Tak apa ni roti keras kau orang pernah jumpa kan roti keras kan Ha inilah roti dia okey jap nak ni lepas tu Tak silap Izan dekat beg ni ada Crafting table ya so kita buat stick and then buat ini tada Ha ini wooden pickx ha kep Gali Gali Gali Gali manaah S tak main dah ke dengan Hor saya dah tak nak main pun dah tak ada di reek terima kas ingat tak k dah dapat cblestone banyak dengan banyaknya boleh buattick pula boleh buang yang ni lagi yang ni kita buat ber timing timing apa timing Oh W tengok tengokuh boleh macam tu saya nak keluar ni Oke terima kasih kerana join join live stream kas singgah-singgah OK keap kita Tengah cari nak buat rumah ni Kenapa banyak a kat sini Kenapa banyak a saya pun tak tahulah ada sarang tebuan keat sinian tak pkan A takalah ni ada ni ayam ayam ada [Tepuk tangan] lagiok dah It will rem in 30 second item remove habisah kena letak cepat-cepatah bila dah 30 Second nanti kejap saya pun tak tahu Nak buat apa dah mula-mula ni saya pun tak tahulah k orang rasa Nak buat apa mula-mula niuner gun launer gun laun J boleh tak macam tu naik naik naik naik ikutlah Oh ikutlah oke oke ikutlah game apa bangama game Minecraft ok ok dah nak malam dah lagiakb Man nak malamam saya keap video setting kualiti Real Time spe slow fast real time nak buat bagi betulbetul cerah yang brightness tak tahulah baru dalam game ni buat rumah kita cari yang baik sik jauh dekat takut nanti lag k saya tak membekalkan apa-apa ni Torch pun tak ada so macam mana nak hidup Survive ni ni Apa ni tak tahulah pakai shadow shadow mana pula ni oi gelapnya gelapnya tempat niik ada caya yang ni menyerangi rezeki jangan ditolak dah rasanya saya gelapnya tak ada ni ke k k tak ada tak ada ke tak ada ke aduhnyaah tak ambil B tadi Kalau boleh ambil tadi dah ambil dah searnya saya pun tah tengok depanpan TV dia ni TV PC PC dengar bunyi Skeleton sa sab sab sab sabarbb k meng temp ku kayu allahah tak ada k ke tadi cari ni tak ada ke tak ada k tak ada ke tak ada ke keap sakit ni tempat ni terang sikit Oh ni ada k nice dengan K ni untuk kita ni mengembar k ha okey okey nice teranglah sikit okey terang sikit bolehlah kita meng bar balik Makan eloklah skelon tu eh letak Aku dah like dah dah dah like Terima kasih dah subscribe juga jatuh balik ad Bang saya follow Bang okey terima kasih okey saya tak saya tak balik kan jauh sikit okey Kalau boleh 1000 k daripada tempat tadi bunyi apa tu bunyi apa tu bunyi apa tu lari dulu lari dulu Bila seorang seorang dalam game ni bolehah seram tapi tak apalah Oh tempat apa ni air air air bergelora sini Aduh oh ni ada padang pasir ni Elok ah Ni tempat apa ni dan dah nak masuk laut ke ni Saya rasa Bang saya dah follow okey terima kasih Oi ada skelet ada skelet sakit sakit sakit sakit sabar sabar sabar h h h h huh huh ada Villager ada Villager ah sakit H berenang berenang Lamat oke oke uh uh uh uh uh Okenya berenang dah sampai ke Villager pertama V apa pula NIP saya [Musik] mahukan Apa pula ni ada gras ah Pul ni ada orang dah maining ke kat bawah Aduh nak tidur boleh Aduh ada monster pula Jom bunuh dia Mana dia ada Creeper terima kasih terima kasihapa tu adaoneal Tid tidur eh dah bagi dah eh ha salah semua ada ni a ni apa bising mu tahu tak ni Buk Rum kat sini ni ha berhijarah ke Minecraft ya kita lari dulu daripada mereka ni aduh asalikum Waalaikumsalam yang mana bagi salam wadap wadap semua dekat YT live Tak nak tengok kat TV Aduh Baguslah tu bagus jap nak naik atas tu nak ambil CH ni ada CH ni Kompas Oh ada roti nice Kompas tu menuju ke mana Ambilah ada Diamond apa wow mantapah dah ada ni verion berapaion Boleh bagi tahu tak tak tahulah Hai Bang Hai boleh Sil tak dah lupa lambat sangatat Rumah orangang saya dekat nomb Ha Bang Ha semuaang salam Dar Ind Waalaikumussalam Siapa yang Tinggal wone kat sini boleh ambil ke Oh bolehamb Ambillah senang sikit kerja-erja nanti kalau nak pergi mana-mana ok pertama kita rasanya untuk buat rumah susah sikit tapi tak apa kita akan mencuba sama-sama Anda percaya Anda berjaya Betul tak ni tempat yang menuju ke ni ada sign so kita nak cari Diamond ke tak apalah kita Nantilah lain kalilah lain kali lain kali saya akan cari lain kali ok nak tengok bawah ke Tengoklah bawah Bang akan menang ke atau kalah tak tahulah rasa saya akan kalah takalah kita try Survive OK kita try sama-sama Ok sebab ni pun H jadi akan menjadi mencabarlah Ok akan jadi mencabar sangat-sangat dia orang dekat live stream apa semua semua pakai shader tak tahulah macam mana nak dapat shader tu dari mana dia tak cantik tak Law Maafkan saya ada jalan jalan ke mana ni ni dah masuk tempat mana dah ni ad ini tempat mana ni nak cari rumah dekat sarang naga bukannya dekat sini Apa pula ni jap ini lupa nak tengok damage dia se Ok tu boleh kita ni kan ni ada ni boleh kita buat ada Lun ambilambambamb kamu ajar mereka cara pergi ke sana Hai Bang Izan Hai yang Manai mana Baru masuk what up semua selamat datangang buat cukup ke nak buat ni rasa tak cukup ada ada tiga mana nak buat ni kita pun tak ada tak ada apa-apa ni nak lawan sesapa kalahuh we Tak pasal-pasal nak jadi Vain gerau gerau gerau jadilah besi besi Oh ni ke jap mana Dah Ha ni ni ke iron nak cari iron iron dekat ni dekat dekat bawah tanah kita cari ke I sebenarnya rancang nak pergi adventure adventure menyorakai tempat ni ha lagi pun tempat ni best tengok tengok ni tengok ni tempat ni best banyak banyak benda Oh ni ni ada ni ada ni bye bye kasih stream ambil dulu makanan apa tu jangan macam-macam bye ok bye Terima kasih Jo Jo live stream harap-harap tak ada apa-apalah dalam ni Ok Bang kawan hora keah tu ada lembu lagilah banyaknya lembu kat sini niah rezeki jangan ditolak Grinding lembu hari Oh cukup okeituom kita buat arm Nak buat apa buat ni ni tak cukup Aduh cukup Ti dah buat dah tak apalahah topi keselamatan ya bang dah follow Abang Ok Bang kenal seb design okey okey rezeki ni ha rezeki ni bang pernah main free fire ini Minecraft Eh nah Kenapa tiba-tiba tercabut macam tu ah dah ruput eh banyaknya ayam kat sini wei boleh buat boleh buat kenduri ni hmm kenduri ayam okey banyak ayam boleh buat kenduri sama-sama eh nak buat kenduri apa nanti nak buat bazar Nak buat apa tu tempat apaini sangat terkejut Hai Bang siapa thank you finger saya cakap dengan penguin macam ni k kahwin KN apa niat kalau saya Peri Villager ke we ada full orang tak nampak kan kasihom apa ni saya dapat sendiri ya gol Aduh terkejut akuikum ada B and ambil Bang ni ada lah Jom kita ambil ada block emeral kita ambil ada Lan ambil jangan tak ambil tempat apa ni sangatlah kaya tempat ni memang suka ya ada chest ada chest tak tengok Dulah sama-sama first time saya tengok tempat ni excited excited ada makanan kita ambil Ha Bang saya kembali ha banak Oh ada book sharness apa Project protection apa lagi ada painting I banyaknya roti Ambil ambil jangan tak ambil ambil ambil kita boleh jadi kaya ni nanti kita nak jual kalulah Minecraft buat ni dah lama saya main lagi Minecraft Oh kalau buat e Bang itu tak bisa diambil tak tak boleh ambil tapi kalau saya ambil J marah ke macam dia orang macam dia orang lagi suka je ambil tu ada CH lagip boleh naik atas NIP nak tengok nak tengok nak tengok boleh naik atas ni boleh ke ras tak boleh takahom tempat lainang berap R beli minecah berapa R buat secara Percuma cantik ni cantikamb dulu l Oh apa ni map M apa apa benda ni apa benda P niokasi kita sekarang Hah Jom asap kesian ah is Hai is Maaf saya lambat tak apa it’s ok mod apa kalau tak bagi tahu tak tak apa mod tak boleh Bagi tahu OK server tidak mengizinkan ad kita tengok-tengok dulu tutup pintu takut nanti ada monster satu masalah nanti kita nak bunuh J dalam rumah orang PA tu nanti dia tuduh kita macam-macamlah Oh ni ada CH banyak CH banyak CH yang kita dapat tak ada apa ada potato pot boleh ambil saya banyaknya kalau banyak chest barang-barang tak berguna pun tak tak ni juga Ok tak apah Bang tak ikut Kris ke Kris mana pula ni Golden Apple mana Bang Minecraft bayar tu tak Bang ya kenapa tu kenapa Yes apaengaruh dengan toil banyaknya makanan ambil banyaknya makanan ni oh kaya eh first episode ni first episode dah ni jap Saya nak tidur mengantuk okey dah Ai sudah ad banyak banyak sangat rumah kat sinilah saya kena meneroka semuanya yes kena ambil dia punya ni sebab Apa sebab boleh kena tukar ni mana punya ni tadi ni buat Golden Apple untuk PP ok ok tapi kita bukan nak PvP pun kita datang sini nak saajp tak masih virul ke lagi ke skbd ni tanyalah yang Dod tu saya buat apaupun saya tengok banyaknya dah nak satu dah nak satu dah aku punya ni roti dah nak satu nice bagus apaangalam bangam apa ni tempat flora dan faun FL FL bukan CH kut ni tempat lebalam bagi saya masuk keluar keluar salah salah saya rasa dah semua saya dah so kita gerak ke tempat lain Bang lambat 42 minit tak apa nak tidur dengan boleh tak eh takh nanti Bang tempat Abang hujan ke Tak Ada Tempat saya tak hujan than Semoga di reeki terima kasih banyak-banyak Boleh terjun ke ni aduh takutah nak lompatat air tu sebenarnya Tapi tapi takut mati macam mana nak dapat m tinggal search dia dekat Pak Cik witi Oke Wit Wi ada lebah terbang di angkasa ehbang di angkasa pelik Kalau tak boleh tidur dengan Izan boleh tak mandi dengan Izan ikumalam welcome the live stream Ok saya tidak tahulah Saya berancang nak cari naga nak buat kat sarang naga ni Apa ni putih ni apa benda Ni ada warna-warni gini Lawa tempat ni oh Lawah tengok ni tempat ni lawa apa ni dia macam campur-campur Col gitu kan lawan BL ke eah BL Negeri mana Malaysia assikum waalamp kejap nak tengok kat YT dulu Mak tu eh Mak seri eh sakit sakit mak oh ni gunung berapi Minecraft ada gunung berapi ke tak tahulah Tapi tak apalah Ya Allah kapa aku atas pokok okamatap Saya nak cari ni naga boleh tak Rasanya surv tak lawan naga sekarang dapat yang kuata kita boleh jadi kuat ada gold tak ada tak ada tak ada gold punya apa tu bila Insyaallah Nantilah Ok main lain dulusantai kat game lain dulu sakit nanti jadi bukanah Peng [Musik] ya Ha Game apa ni Minecraft Minecraft bloya beloya season mantap gila tempat jomah kita buat rumah kat sini nak buat rumah kat sini buat rumah kat sini barulah nice tengok tu kolam dia tu ini Kolam ke ni ini barulah boleh dijadikan Sungai ya Jom Jom Jom Jom buat eh sungai pula tempat ni sebab kita berlindung barulah lawa barulah nice jomp kita sekarang ni Oh ada Iron ah bawah tu Jom kita ambil Ir boleh Jom ambil Ir ni ambil Ir dulu Assalamualaikum Waalaikumussalam yang mana Baru masuk Oke Z OK buat rumah kat sini rasa-rasanya nak belah sini ke rasanya sinilah Oke leas tu nanti Kita lapangkan tempat ni kita kena potong pokok Tak silap Ian dekat mod ni dekat Minecraft ni ada mod yang boleh sem hang Kita du ya Ening Sabar Sabar Sabar Sabar tidak mendedahkan sayaah cari Res buat dekat air tu bang buatarm Ranya boleh bolehah boleh jadi macam Tuba dia potong semua tahuaangudahkan k kita ya memotong semuanya OK so ni rumah kita kejap Saya nak ambil air saya akan cari air di sini salah salah nak ratakan semua ni oke oke oke oke mandi tak Lagian dah mandi dah 23 Agus Izan sus salah tu mana awak berpantun tu patutnya berpantun macam ni du t botol plastik nak kena simpan Sema barang ni terabut tengok macam-macamlah apalah itulah inilah ambil dulu pun belum mandi belum mandi Kenapa belum mandi busuk baruah rata Ok asal ada V tak apaangang setting tadi setting tadi jaap jaap jaap Sabar Sabar Sabar nak buat rumah kayu nak buat rumah kayu Eh kalau nak buat rumah cantik-cantik kena check YT ah Nak buat rumah macam tu Ni Terima kasih baru subscribeamad far Terima kasih subscribe ha macam ni a lah rumah kita okey Rumah Bujang eh nak besar-besar n apa Rumah Bujang eh okey boleh boleh boleh keap ktil ktil ktil ah barulah lengkap lengkap Le sini dapur ini pula kan ada kambing Ya kita boleh tidur kat sini bijak bijak Oke pandai tu matahari dah nak terbit dah J kita kena tidur Bang Bang pandai tak buat rumah besar sikit macam macam rumah Villager pula tak apalah esok Hari esok hariap kita letak dulu ni lampu kita tidur dah keap kayu kayu tak boleh tak tak Ni Eh kenapa mana tanya bang tanya saya buat apa Ok saya nak main hardore mod dekat Minecraft Oke boleh boleh boleh kita hari ni santai saja OK tengok kumpulkumpul dulu kayuayu nak buat rumah cantik-cantik ke nak buat rumah cantik-cantik ke boleh rumah cantik-cantik yang penting kemas nak buat rumah orang kaya rumah orang kaya kena ada tak kita buat rumah sementara ni rumah sebentar okey ni saya just macam tak membayangkan apa pun saya just letak sahaja Baiklah rumah dalam tanah dalam tanah ini jadi satu hal juga ni tapi rasanya boleh Rasanya ada yang menarik boleh boleh boleh eh tak adalah membazir saya punya ni Jom Jom Jom Jom buat rumah bawah tanah dulu kayuayu tadiuh masalah lagiuh sebab apa Bang buat rumah sebab Nak berlindunglah daripada apa tu monstermster yang berkejaran [Musik] sekarang Ok saya rasa saya perlukan ini and then kita perlukan Sebab saya nak Saya nak ni rumah yang kita akan letak ke sabar sabar ang thanuhamahat bawah rumahacauau betul nak buat rumah ni buat lubang kat sini ya buat lubang Ok ni eh salah salah Minecraft yang fre I smr smr pintu pintu Mac mana nak buat Siapa tahu nak buat pintu macam ni betul lebih daripada satu lebih lebih lebih tak apa tak apa tu mana kita nakak ni kena ada beza sikit warna Java ke javaap aduhat dalam ni ada kanap dalam ni ada kan D ada ada memudahkan kita tap kena ada paling mudah k kita tak popular tak tak apa berusaha Ok pun awal-awal tidak macam tu juga tapi sekarang ni pun tidak macam tu [Musik] juga t tak macam ada benda yang tak kena ni kut okey kutap ni oke seri lah letak dulu kayu ni ini rasanya kena buang kena buang kena buang okap dulu OK okeah kita sambung ke sanaok kita kena cari kayu hitam an De berevolution petak Saya memang dah petak pun perlukan ini kayu iniah baw kita kenaulu live Minecraft hari in Minecraft saja OK Tak ada main apa-apa sebab santai saja OK sebab Roblox saya main saya pun nak main game lain juga ok bye saya nak main Roblox Ok terima kasih yang mana Join oke kan oke kan ok kan ok ni saya kena letak katil katil saya oke alright Bang main K multiplayer tak sini ada parking ke ada kereta tak ada rasanya ada ket dia nak meletup Jangan risau okeeper datang tu sebelum dia meletup tu dia dah mati dah takut betullah jap letak ni dulu okey so takut bawah ni ada ni Je ada benda je Sebab Dia duk bunyi bising eh aduh sakit tingar kau okey dah bawah ni okey dah kut ada bisinglah zombie ni ada zombi dia ni kalau tak dibun tak dibunuh ni sampai bila pun aku bunyi Wi bising Ah mana Dah Zombie tu mana nak cari sampai Sai jumpa kat sini kat sini Zombie Wei banyak blah blah bl bl woi woi Wih Creeper habis dah rumah aku habis rumah aku salah kat Sin lagi sakit we sakit sak macam mana nak tu bawah tu sabar sabar ad in ke tempat tadi ke Apa nama abang dalam game Roblox ini minecraftx kalau roblx awak boleh cakap macam tu tapi kalau Minecraft kita fokus on Minecraft Sa umur berapa umur apa tu 15 bunuh dia orang slow slow kenaahah gelap we gap dalam tu tak pasang lampu ini dah boleh bunuh nak bunuh dulu benda-benda dalam niap ada Skeleton sakit sak sakit sak sak S nyam Nam ya tunggu J datang sini Tunggu J datang sini ya tunggu J datang sini c e c eh S eh oh BR Wih banyak wih ser no F No ada lagi Skeleton we tak kena sakit sakit sakit [Musik] Ti di mana [Musik] ini slashback k boleh slashback Alhamdulillah sabar sabar sabar kamu ini ya sudahlah lampu tak cukup ni pakai lah bolehah what up n jangan bersedih hidup boleh banyak kali ingat ini Minecraft tempat apa ni takalah kenal game Oh CH oke Oke Ok Main dengan horangiah dengan horiap tu emeral salah salah ah bagus bagus bagus galigali bukan Inv tu ke Saya nak keluar tah Ok dulu row frame pun nak takut biasalah saya ni dulu bocahang kena Saya kenal dia lama dah diaangkat dalam kesusan dia ada lagi atas banyaknya dah mana Saya punya dapat lapan emeral jadi marilah kita naik atas ad panjat pula ni susah ni Hai Bang haiap Semua dah habis habis dah tak ada lagi dah apa tu yang ada semua tak dah kalau dah dia orang daripada masuk ke tempat saya n Macam mana saya nak kat atas jangan bunyi okey okey Oke Okey Maafkan saya okey dah bagi bagi yang cerah Jom turun bawah eh habis dah punya ni er kenal tak penguin pengin siapa penguin saya tengok live sambil nanti kalau bagi tahu Kena apa pula bagi tahu apauh tutup ni benda ni dah tutup ya dah joming balik apa tu asal bunyi macam ada orang kibas benda benda tu Aduh takut benar saya ka Buat besar sikitlah hilangkan ni Lah tengok tu punya apa tu Bang Berapa umur 15alam Herin mana ada Herin tu Siapa awak mana Niang tak ada pun nak buat rumah besar-besar takah mining Jah bila on tadi off tadi sangat sus kena buatilah k aku naik atas balik ni aduh nak pergi ambil ni apa tuestone joget bang dah takau semua tapi itulah tu yang paling kesian yang paling kesan k patutnya resp dia ak dipalaukan kesan kat dia tak pernah tak pernah nak hiraukan dia apalah kau orang ni tak perasan penguin tak perasan Awak tak perasan tu agak sus dah bunyi balik dah bas kita naik atas balik kemaskan ni dahlah susah ha Bagus bagus memang bagus kena naik balik dah aku lupa betullah aku tak ada k ma mana nak memasak ni aduh jap ada kayu boleh k kayu kayu kayu boleh boleh boleh boleh Bang ada G tak tak ada kat luar ni kita nak buat apa saya rasa nakilah nakak ni kita buat kolam UN Java jadi stre bila dah lama dah itu kalau nak cerita sampai habis tu susah nanti Nantilah saya ceritaceritan ya bila saya dah rasa Tiba Waktunya dah nak quit dah Oke next Bang ni Minecraft free ke haah betul benar kolam nak buat kolam nak buat kolam ni ni tempat apa tu Ni kalau nak katakan ni tempat apa tu gunung berapi pun tak juga asal ada aisis ni tak tahulah Bang saya ada saudara kat sebelah saya je dia tengah tengok tiktok nak suruh dia buat apa hidung dia tak Jangan pula buat saja lupa pula sabar dah nama pun Minecraft free baru cepat Barah tak lama kitaali Tadi kita dah habis Oke salah salah kita ambil dulu ni ambil dulu ada Creeper ada Creeper ambil du gelap we Li dulu kapa hari ini main Minecraft Ha Yah Minecraft Minecraft lah as Roblox nanti jadi goali ilah main game lain tak dia ada bunyi bising saya main pukul tak tahu dia k nanti bawah ni nakah nak kena nak kena senyapkan penduduk deat bis terus Kampung boleh dengar dah mana punya ni nak menerangi tempat ni barulah lawa kalau bagi tu ada keluar ke bagi apa Kenapa dah Bang saya nak keluar dari live ini Waalaikumussalam enjoy the live stream semua hari ini kita santai-santai a Oke lawa tempat ni lawa kalau kita ni kan tak Bang nama server tak boleh ni priv serverver tak boleh nak diberitahuan KJA apa macam mana dapat beli ini hasil daripada ayah saya kas aah AB ikut tak payah Cuba teka Umur saya dia beza 6 tahun beza 6 tahun maksudnya awak sekarang ni [Musik] mesti dapat rasakan aura aura Se b09 eh09 Tu Nak buat apa tempat tu Ikah apa Saya nak buat niilah nak buat nak buat niilah apalah ikan positif boleh takah Mac mana Saya nak naik atas saya baru saya baru ni baru teringat yang yang sebenarnya kan punyaah siniah sini maksudnya pintuah sini J kena tutup ke belah sini tak payahlah siap dah tempat berak tempat berak tempat berak Man salah [Musik] salah ok dah siap atas balik nanti kita buat tangga ya kecil benar yalah tandas besar-besar Nak buat apa kan nak besar-besar macam rumah kaya tu Allah nak main apa kat situ badminton assamikumikumsalam mana mangkuk tandask tandas macat dia kita sekarang macam mana nak buat mangkuk tandas Oke saya tahu dah siap Oke next kita nak letak chest pula CH kita perlukan kayu ha nak buat chest I forgot join nak join join apa tu nak join apa tu memang alah senang je boleh Baat lagi boleh Baat lagi boleh jadi R seb tolak yang hitam lagi buat lagi buat lagi OK last nama server nama serverome tak sesuaiat lain tengah buat live Saya senyatnya nak live stream benda ni semalam tapi k orang tahu tak bila nak live stream bandah [Musik] Niam live lagi Rama macam mana aku mesti semua pergi kat sana nanti confirm confirm 100%an tak bohongua perguh Welcome welome selamat datang Saya baru main Minecraft baru lagi tak apa boleh [Musik] belajar Oh tak tak tak Oh patutlahat kamu tak ramai orang join apa dalam server ke dalam dalam server Ada aku ada aku teman teman nama nama Minecraft tu Apa nama Minecraft minecra Ahmad buat bas bawah tanah ke buat b bawah tanah lupalah nak buat tangga macam mana tangga tangga tangga tangga tang tang Tak nak tang ni okey okey I banyaknya stick okeylah tu ah okeylah tu tapi sticknya mana nak Dapat ni ha ah Ni kayu kayu kayu dapat di sini okey ha easy okey jaap mana dah punya ni ha ni ha saja a p Pap and Tak Cukup tak cukupah It’s ok ok nama mod Boleh bagi tahu apa menjimatkan Allah tingginyau tak banyak mana ni eh salah salah nak buatama ke oke ye sampai Sudah yeah kita sudah selesaikan buat rumah untuk dah nak habis ke ras lama lagi kut Nantilah Nantilah habiskan sekarang Rumah kita pun dah Law dah kemas dah cantik dah molekilah letak dulu nanti kita adjust lah apa yang tak ni yang rasa boleh adjust kita adjust Bong tak ada tak ada apa kita orang Ian selalu selalu kan Nak Tak air air a seban adaj air lah kat sini ah jimat jimat ah okey ni buang okey ha lantai Tak tukar ke Bang lantai Tak tukar eh Lantai lantai nak tukar macam mana tu lantai nak tukar Eh kalau lantai nak tukar kena nilah kena gali balik lantai ni Gali Gali Gali Jadi Kayu lantai kayu tak nak kayu tak best kita jadikan ni Ya saya tahu nak jadikan apa seang tengok dan lihat saja okey t lawa tak lawa tak ni tak lawa ni dia tah shaking tu biar biar biar kena rajin sikit nak dekor rumah itulah tu habis dah oke kan oke kan yang kita tukar ni ni ada satu stack ok ok ni lah yang ni kita tukarlah yang ni kita tukar yang ni busuklah pakai tanah ni kita tukar tapi dah Lawah Saya rasa ni dah cukup untuk kita kan saya rasalah Saya rasa tinggal Bumbung je Bumbung tak apa Oke oke Bumbung nanti kita macam Man kita nak buat Bu Mac kita nak kembali hel fahim macam Salji tak kena si rumah kant kenalah Kenapa pula tak kena nialam tak adaantomantom tak adaantom tu apa tak buat rumah bawah tanah ni dahis Tak nak tukar dengan quart saya tidak saya tidak ada qu takah episod yang akan datang akan datang Bumbung dah siap tak tak tak belum siap belum siap tahu Nak buat apa Ini rumah lowet rumahetang mention lah apa-apalah berc bercucut tanam bercucut tanam bercucut tanam eh tak tak cukup ni aduh kan lawa kita bercucuk tanam bercucuk tanam kita kan nak kena bercucuk tanam juga barulah sihat nanti kita berc tanam kat atas ni lantaklah episod satu Aduh episod sat kan aduhap aduh tak cukup pula k nak ni tak apalah esok pagilah esok pagi esok pagi Kenapa tak boleh tidur ni tangan masalahnya dah malam Dik aduhikumalam B letak lampu dekat atas Oh Lantern Lantern ya Lantern ada touch lagi ni ha barulah lawa lawa rumah saya Bumbung block De rumah tak ada tingkap tak ada tingkap pulauh tak apah tak apah tak [Tertawa] apah janji ada rumah janji ada rumah janji ada rumah ni okey ni n letak W letak Western jangan jangan jangan Ok ni West W ni ni okey ni rumah [Musik] saya Tid gelap nanti Monster Spa ya kotak buat dalam ada ktil takah kita rumah rumah ni l bajet rumahet kedua rumah mengbar kat manaapap sa Sabar saya lupa ini saya perlukan ini perlukan lan lan lan Di manakah lanter saya tak Lan tadi tipu gila hilang ya Allah Nak buat apa W Dura bawa water buet ni kena bawa ni tak payahlah leas tu inilah Land Aduh kenapa aku tak jumpa ni ni letak aah masalah betul ni ni ni kita letak yang low budet Jah deat sini apa lagi dekat atas Taki ke horangi mana ada main Minecraft dah sekarang ajak pun bukan nak main ah member dah member dah ni dah dah lari daripada apa tu tempat permulaan dia mula dengan Minecraft yalahnya Aku jarang gelak ni kalau aku dekat video ke apa video biasa orang komen orang Peru bawap takah bawaus kena bawa tak Pah bawa Oh ni Boleh masak n nak masak dululah sementara alang-alang nak pergi Adventure ni masak dulu dan nanti kita tak kelaparan Bang Tu dekat atas benda melayang apa benda tu ke ya maybean Ian kalau Ian dah Ada Ir boleh boleh boleh buat baik buat kat bawah Jom tidur dengan saya D tapi punya apa tu SW ni kan dia tak terima yang ni tah ni yang SH ni dia nanti takkan keluar so kalau kita buat pun siia Jah atau kita kena buat ni [Musik] duluat Ir sebelah tadi tu bang sebelah tadi itu basement ke haah ni rumah saya basement ha ni ni rumah siapa ni ada banyaklah ni rumah saya Ok ni rumah saya ni rumah siapaang Salam tadi dah kata kembali kut Lagi sikit lagi aduh kayu nak habis dah pakai boleh tak masuk masuk bang mana horangi horangi horangi kat Malaysia asal yang masuk se orang je tadi bukan Tak apa Tak apa Tak apa mereka Tengah tengok orang niilah tu tak apa ah telur ah tak dat apa-apa baguss thank Oh dah dah tak boleh nak ni dah tak apalah Ok lah it’s okah tak apalah thank you mana Baru follow Jom kita pergiang bar keap wepo waypo mengembara mengembara juga wpo kena ada Oke wep add rumah is is oke Jom Abang kena horangi tak horangi horangi siapa Oke Jom cari naga asal tak boleh asalah tak boleh J tak ada tak ada tak tak ada naga naga kita pun boleh slash back kan senanglah nanti kau seang kat server ada ni Luna Nul Ok tu rumah kita dah 100 100 m Oh tu ada ni saya memang memerlukan ini dah lama sangat saya nak ini Bang kenal Tu kan youtuberbut pula stream takh sebab takut mati apa mati boleh hidup dalam beribu-ribu kaliah nak takut mati benda assalamualaikumalikumalam Nin kalau awal-awal dah mati Apa rasanya awal-awal dah mati saya power lah rel P buat P banyak-banyak nanti senang kalau nak Apa Ke Apa Ke itu Ke ni ke kan ada malam ni live kah atau esok malam ni tak tahulahtuk maybe lambat lagi kut Oke sebab tu kita kena Avent hari ni delay delay wulah is jangan mention nama negara tak Elok apa ni mention nama negara orang ni kita Malaysia kita satu bangsa kita satu we salah salah masalahnya nag ni kat mana ya Tak silap Izan naga ni dia duduk dalam tu adalah juga pun ada juga tapi tak lawalah tempat dia dia tempat dia bergunung Ganang nanti tak susah kau orang nak naik nanti aku Kelantan dekat stronghle sakit sakit ni dulu makan nak naga Saya nak cari naga ya Saya nak cari naga biar dapat buat Armor yang kuat supaya kita boleh jadi kuat ya dengan membekalkan arm leather saya sangatlah membantu nanti ada Griffin ke ada Griffin Lah siap W ada Griffin ah a hilang hilang hilang hilang hilang hilang Tu dia Helo Bang nak ikut Bang tak payah okey okey okey oke oke oke Bismillahirrahmanirrahim [Musik] yeay [Musik] connection Lost kenapa [Musik] [Tertawa] ya sabar sabar sabar sabar Aduh punya server diaap conect the server asal Lama pula dia tutup dia punya server ke padahal Tengah main saya Aik blur je Aduh conf sangat Ik Aduh yalah nak cakap apa tak tahulah cakaplah apa-apa kata tahniah ke apaok juga ah dah boleh okey server kau duk Negeri mana Malaysia Oi saya sudah kembali Oh itu ya tempat saya tadi yamam Eh dah Ha ni latest De kita sakit aduh barulah dapat Abang lompat dekat air ya saya lpatat air tapi telep ke hai ha welcomeam lompat dalam air banyak susah Teleport juga ni ke bawah ni ada bunyi grifin lagiah Hai Akak ivah Bang kan dekat Minecraft tak ada naga adalah adalah ni apa Ha Ni apa ni Apa ni batu Jom Dah masuk pergunungan Salji dah ni Apa tu apa tu tengok sama-sama mana l Jom jomom rasanya tempat tu sangatlah menarik aku tak bawa B Oh jap Z rasa Z boleh buat ni oke okey sudah % he cepat tiduri Ok sudah mari mari apa ni ada perkuburan dah ada orang mati ke Apa pula ni seram kepala Skeleton Boh ambil ke ah curiri CH W hantu Mana pula ni datang ni roh tak tereram ada lagi tak berhenti berhenti hantu ni berentienti hantu ada lagi mana H wea nak ambil ni AMB ada Okan game apa ni game Minecraft ni ha Bagus bagus saya nak buka pintuama Skeleton sakit weh sakit sakit sakit sakit jangan mati j Jangan mati jangan mati habis dah kita dah dapat apa yang kita nak mana dengan tanya merekalah tanya saya buat apa Lawah bar Law kita dapat manuskrip Ada plus ada silver SW ni Ok ni kali damage againing Oke Ok nice juga bolehlah bolehlah bolehlahilah pakai SW ni kita gantikan lagi cepatikum bangalam boleh kita buat ni SH SH SH kena ambil dulu kayu yang apa tu apa yang c tu Kay kawan kan kawan mana ada [Musik] sudah baru boleh buat SH aduhah senang nanti Pro itu kepala Skeleton tadi Oh ya ke kepala Skeleton Ya okey okey nanti kita kena berjaga-jaga Ok nak join nak join macam mana nak join trainingah kita train sebelumwan nag d tidak kan Ah rasanya saya dah kuat dah niat ais-is gini mesti ada Dragon Sebab saya tahu Dragon ni berbagai jenis ada Ice lah ada elektrik lah ada niilah itulah kan banyak jenis Saya tahu saya tahu Saya tahu saya tahu So kita mic tu Oh kau terbuka terbuka ni oh mic kita ter buukka terima kasih kita tak boleh nak buka-buka nanti dalam dalam server ni menganjing kita orangun siapa ni kita berjumpa dengan dia ke tapi kita dah Jauh dah ni daripada Perumahan kita Mac Ni game baru ke game baru Maksudnya Biasa biasa Maksudnya apa tempat ni bagi boleh tahan boleh tahanatnya kita buat rumah kat sini tapi tak apalah by by Ran jumpa berkenalan tapi saya pun tak tahu dia Dekat mana nak check map pula dia tak boleh nak tengok jauh sangat saya confusing confusingu kawan ajak main bola OK boleh boleh boleh main elokelok pastikan balik Kaki tak patah balik kaki patah macam tulah ni ada rumaha ni Apa ni Apa ni Dota kan Dota explorerora tu apa tu asal ada benda yang melayang ni banyak kul Oi Oh tu kapal Oke Ok bolehlah bolehlah bolehlah Jom Jom Jom Jom Jom Jom ada ini mari mari mari mari macam mana nak seberang ni kayu kayu kayu ku pun tinggal dua a miskinnya padahal banyak kat sini Aduh aduh Sabar Sabar Sabar Sabar kena shift Ok Ok Bang by dengan warden Bang warden Bila Masa kita masuk asrama niat ni banyak kayu sikit pandai warden tu bang oh bukan Eh tu ada Mana pula ni tinggi lagi ke aduh kan dah sampai dah dia punya level ketinggian dia buat malu buat apa ni Saya tak tahu Japan pun tak bawa pickx Aduh pick pick pick apa aku nak buat kau eh ha ada chest Oh banyaknya oh kaya kita kaya kaya kaya kaya kaya kaya oh ni Apa ni bumi ambil ni ada ambil ambil nih ambil ada ni ambil oke nice nampaknya saya sudah kaya di dalam server ini Jom kita nak keluar dah tak ada apa-apa kan kita belah daripada tempat oh tu ada pola pola pola polai Po sabar sabar sabar Abang Sini Abang Ok lari lari lari lar lari lari okbaik by dengan dia Bang by tunggu nanti time akan bunuh awak rel Ok bangun salam ni bila kita nak sampai destinasi ni saya pun tak tahulah Aduh ini ini sampai bila kita nak sampai di sini mana nanyauh kena ke kita tak scam ni aduh salah alamat ni gini patutnya kita ni sesat ye ye dah sesat ye ye dah sesat laju sesat tu apa aduh W tu m m bukan Wen Yang penjaga Oh y Maafkan saya ada kah kita ambil mininging ada banyak k Abang join Roblox hari tu Mana ada saya tak pernah join Oh roblox roblox tu saya Joah saya join kacau dia dengan geng dia tak Baiklah tak bagus banyak lama saya saja sebenarnya Jom Helo hel Har welcome Oh ni ada Ada Ir ada lagi rezeki rezeki ni dah penuh dengan membekalkan beberapa Iron su saya boleh menanglah rasanya takkan tempat ni tak ada ni k apa tu naga Ke Apa Ke Aduh mana sarang naga ni masalahnya satu batang hidung sarang naga pun tak jumpa ni saya dah lawan dah yang adaer bukan bu bukan bukan bukan yang tu bukan baju macam tu mana boleh lawan n Bang apa kena mengen dengan baju ni ke boleh boleh apa pula Tak boleh skill tak memandang baju atau arm skill memandang skillah SK dia memandang skill dialah habis memandang apa gila tak apa tak apa Jangan risau kita ada pola AB nanti saya nanti kat belakang n matilah diaah Story dia Abang kan ni tempat habitat saya saya saja singgah nak cari naga nak hpuskan naga dekat tempat ni biasanya naga Ais dia tak kuat tau naga Ais lah naga api semua tu kuatl Ni naga Ais ni tak adalah kuat sangat bagian dah pernah lawan ke kat Universe lain mesti tempat ada ni insyaallah insyaallah insyaallah kita cari Insyaallah kita jumpa ya Abang kena pernah kena kena anjing kena kejar anjing pernah rasanya kita cerita story sikitlah pernah per kena kejar anjing tak selalu tapi pernah kena kejar anjing tu bukan sebab Apa sebab ada orang bawa kan dia bawa motor kena anjing wak tuengahkan basikalkat jalan yang motor kereta semua Lalu leas tu dia orang lalu dekat dekat Izan leas tu dia orang tengok Izan leasu Izan pun tengok di orang leas tu bila patah balik belah di orang tadi gerak tu ada anjing leasu cabut lari memang memang sarkus betul orang yang buat macam tu memang berapa ekor seekor a seekor tapi tapi bahaya jugalah anjing kan kalau dia gigit kan benda yang dia gigit tu kau orang kena cepat-cepat pergi kat Doktor kalau tak nanti kau orang kena apa bendaah nanti akan menyebabkan kau orang punya ini terjejas apa ter tak tahulah maksudnya macam kalau kau orang nak minum air kau orang macam shaking sampai kau orang nak buang air kapa main Kenapa main tak Roblox main tak Roblox kalah sorry sorry Tengah cari naga sebenarnya naga ni tak jumpa ni salah naga ni salahkan saya ni naga ni tak jumpa ni dahjanggut dah aku tunggu ni mana naga ni tak nak datang cakap kita kita yang cari naga senya ni kita yang cari naga kita tahulah naga kat belah mana Ah ke memang tak ada tak tahulah risau juga kalau tak adaap bukan rasa itu bukan kesan-kesan itu macam kesan-kesan tadi Minecraft Waalaikumsalam saya saja mainer sa je main Minecraft below tulah Jalan tengok depan jalan tu jangan baca chat Oke itulah pengajaran hari ini bolehlah Banyak bising I an tak ada kawan lagi ke kat blower tak ada saya masuk-masuk dia orang tak join tak apalah Tengah busy tu rasanya Aduh Nas baik J Ian tu dah dah di di dah apa tu dah lama menghilang sekarang ni kan dah jarang Jer Kalau boleh nak jerit nanti sakit tekat jangan jangan Bang Dah makan belum Makan apa tengah hari belum tengah hari pun belum nak makan tengah hari benda dan lagi satu macam mana nak makan tengah hari dia potong Tengah ke apa abis peny Bil masa hab peny ini saya ni habis habis ni salah ya salah maksudnya memang betul-betul salah bukannya salah Liverpool tu awat ni kalau kena gigit Sam Samah dulu baruital masalahnya sekarang ni virus tu kalau dia cepat merebak kan dia Jadi macam dia jadi masalah yang kena gigit dengan anjing tu dia akan jadi masalah so kena cepat-cepatlah ni ok pergi Ubat dulu baru niah Doktor tu pun Pakai S tangan juga aduh apa bezanya nanti Buanglah S tangan tu Aduh habis pen bila nak habisahah B tu apa bel [Musik] tu itulah dia than thankasem semoga dimkan rezeki terima kasih banyak-banyak terima kasih terima kasih m ku pandang empah pandang EMP Masalahnya dia pun lagic ni Mana pula ni Bila Masa saya ber warna hijau Bila Masa saya jadi Adudu gaming Buka map how tak boleh nak buka map dia dia tak ada macam terus keluar semua map dia tak ada kalau ada dah buka dah senya dah buka tapi itulah bunga bukan sekuntum kuntum bukan bukan sebunga Oke nak buat macam mana dia tak boleh nak buka besar-besar tu saiz dia atau ada saiz lebih besar lagi tak tahu tapi itu kena tengok kena Tengoklah Ok itu kena yang [Musik] NII mana nak mana sebel raya haji Saya dah sembelih tak main Roblox tak hari ni tak mainlah dah makan Makan apa Dah dah 3 km dah Oh ada niilah ada gravat mari mari mari mari mari mari nak lawan Mar at boleh handle Jangan risau Don’t Worry Oh ada ni bagus dahasah nak tengok CH tu baik tengok CH ni tak keluar hantu tak barang punah pukai sangat ambil dulu kepala Skeleton ni kita simpan Baju ni ambil Golden ni tu apa lagi ya rasa kena niilah kut kayu ni uh kena balikah Oke sudah marilah kita tidur Oke tidur tidur tidur Ingat saya tak lupalah habis main Java Edition tu ada Village lah Ni ada We [Musik] banyaknyaakah kalian menjadi lauk-lauk saya malam ni ya lagi lag lagi lagi [Musik] lagib pakai baik tak jatuh ada Village ada Village kucing kucing bulu yang comel Bu yangb ku kekuatan nak bolehamb rasa yang ni tak perlu k Golden unbreaker Rasa Tak perlu mana punya ni boleh letak [Tepuk tangan] Kat sen sik Kenapa ni ada channel YT ya saya ni saya tengok chapter du live ni chapter yang du tu kapan thank younyaa reeki terima kasih Terima kasih kasih banyak-banyak banyak-banyak terima kasih [Musik] dapatang re Terima kasih saya ucapkan ter kas Ha malays welome Dapat ni saya dapat Ir spear Bila main Roblox Nantilah nanti JJ apa jjah apa yang Roblox dalam ni ada ni ada Dragon B adailah bila [Musik] di ada buku tak ambil ambil jangan tak ambil dia GTA saya tak pandai Rp tapi itulah saya tak main GTA Rp jugaah Thank you yang mana Baru follow terima kasih sakuna welcome live stream ada banyak nitukang bar nak lari mana nak lar mana nak lari manaar [Musik] mana Banyak daging yang kita dapat ni mana B Abang b b saya ada ni ada dekat dalam beg kut Tak silap ini jalan Nak menuju ke Aduh Bil kita dapat jumpa naga ni tadi Dar tadi Tunggu bila naga nak keluar ni bilalah hai haian hai welcome stream semua tahu tak tu rasanya ada kat sini rasanya ada k Tak apa Kita tak ambil yang tu ini bagus ni kalau buat ladang ni masalahnya tak ada ladang tak apalah kita tinggalkan satu untuk di orang kambing biri-biri ni bagus ni kalau buat ladang ni banyak gila bak gilawan event buat event bunyi Apa bunyi apaan bunyi apa banyak ayam ni banyak ayam kat sini nak join Minecraft Minecraft ni ke nak join Minecraft yang ni ke tak bohlah ni untuk vvp palau palau busuk ah pakai ni Apa tu orang Malaysia malaysiaal bro aduh busuk pakai ni pakai itu bahasa Benda pula ni nak naik ha Nampaknya kita kena berenang k nak pergi tempat lain Umur berapa Umur saya 14 oh ni ada karun jahunap ada pintu Tak cepatapapap sabar sabar sabar B ke Minecraft tak tak bayar King betul niap sangat tadi nak pergi ni ambil kayu supa boleh buat pintu Tak nak semuanya takah Rei jangan ditolak Betul tak mana dah hilang punya ni Crafting table and then ada ada kapal tu kapal S ikanikan ni kita ambil G tahu tak GT G tak tah eh bagus G dalam mana l l l l l where punya l lah ini dah kat tempat lain dah ni apa B banyak Ni mana tu ada co ambil dulu cool Aduh co pula dekat beg bagus betul a ambil air okey dah Hai Hai what up semua yang baru masuk Assalamualaikum Waalaikumussalam fahim sudah habis dah oke j peri kita pergi Gerak sana bilalah nak jumpa benda-benda yang menarik ni aduh setakat kubur tu banyak kali dah jumpa hati-hati ada si serpang mana si serpang apa Kalau ada si serpang dia kejar saya saya kejar balik Ok risauag nag okyah tu kita tak jumpa naga dekat atas darat kita jumpa naga kat atas air Ok tu mana J tak pernah Ya benar tak sekaliumalam wel [Musik] [Musik] salah salah salah oke nampaknya nampak J lahalam mikumsalam dah dah malamlah Dah berapa hari dah aku dekat sini tenaga pun susah tak pakai beg ke ada dekat tangan ni ni pakai ni dekat tangan ni Cuba pakai apa sudahah tekan simbol anak anak pandang hijau anak P hijau Oh kas barulah senang barulah ni ada niilahunjuk barulah ni ada petunjuk ni ada mengarah ke tak Bu boleh boleh ha boleh boleh Mak masuk map mak apa mak ha boleh internet lagging Oh faham faham faham faham eh low low keapapap bisingkan mic saya Hela di rezekiya dah dah dah dahang sang kata slow tadi dah Thank you ya Sema Bun Bu Bu mana naga ni Kenapa nak pergi blow ni pun ada graviat ada arena graviat apa ni Habis punya ni apa pula niap bila tek W dekat sini dah jauh daripada tempatan pergi tadi tak apa tak apa tak apa wone ada memudahkan pekerjaanom apa tu apaap tu apa ni Kenapa banyak sangat kubur dekat sini ha kubur siapa ni Saya rasa tak ada daftar masuk kubur mana-mana ni letak sini keap makan makan makan k tak letak ha baru Lawa ambil balik ni Saya punya ciri-ciri pemenang season du aduh tu tempat k satu hari nanti Mana ada itu takkan terjadi ni kubur mana pula ni Nuar tarik diri tarik diri dia tarik mati dengan kematian Spider dibunuh dibunuh siapa tu tarik DII ni tarik macam ni dia tarik mati dengan larah apa benda lar larahin ermanerman okerman juga Sama juga di ni benda niat atas niapa hilang jatuh dari tempat tinggi tak apalah kembung apa tu mati dengan Enderman mati dengan Enderman dua orang mati dengan Enderman kasihan tak apa Saya nak yang lebih power daripada dia orang semua mati dengan apa Cuba tek mati dengan lembu buku kub ada masah sik seb tak bumi Oh ya ke Ok Jom arena kita belum pergi lagi arena t inilah tempat kita nak lawan ada inilah tempat [Musik] dia t tempat apa ni boleh explain Saya tak tahu ah okey okey [Musik] okey nak lawan jangan jangan ya bukan itu okeyat nanti Ian akan bunuh Mak O ya ke Oh bolehlah nanti kita buat ni drama Gorgon we boleh terapung saya boleh terapung anda semua boleh tak boleh siapa pecahkan eh tak tahulah boleh Mak boleh ni ya saya dah saya dah bagi tahu tu Cash Cash Sebab saya dah bagi tahu Mana boleh free apa pun sudah nak keluar daripada tempat ini ni ada ni ni balik ke Town hilah ni inilah Inilah dia [Musik] ni kita ada I ada saya tak pandai mengeja lagi dengan ada saya tak pandai mengejalah takalahom Halo aku kembali Hai kembali ni pun kena betulkan juga ni banyak betul belubangah saya masuk lambat sebab tadi re dengan seseorang Al dah famous fam sekarang J jangan lupa ah orang yang tersayang okey ha i es es we banyaknya we banyaknya we banyaknya we banyaknya eh eh eh eh kosong kosong banyaknya banyaknya banyaknya banyaknya banyaknya banyaknya ada aw ada tak ada saya ada ini jaap saya tukarkan dengan inilah OK boleh oke bye aduhkar pulakar lagi keapapapapap dia ni k main-main pula dia Sabar Sabar Sabar Sabar Eh tuukar [Musik] lagi Adakah [Musik] mencuri takah tak sejahat itu buat macam tu jugalah offam orang lain tak tahu keberadaan saya saya mencuri ke apa orang takkan tahu Betul kan bakal masuk mahkamah takkan kalau saya masuk mahkamah Saya keluar balik mana mahkamah ada Buk peraturan tak Mar Mar Mar Mar mari Kalau tak ada kita mencuri yaan akan dibicarakan dibicarakan saya akan senyaplah dibicarakan dia bicara saya seorang Jah senyap mulut dah mana mana mana tak ada jomlah Jom mana tak ada tak ada lain dengan BL lain lain tapi tak ada men dia dah awalawal takalah War awal-awal tak Gun tak kita balik to base tak jumpa Dragon hari in Maafkan saya sedang diperhatikan oleh kamiapa dia orang Nama saya Kenapa ada orang memati saya tercampur tercampur rumah saya rumah siapa dah Tid Mi ok dah Selamat pagi doakan semoga Atuk saya cepat keluar dari i semoga dipermudahkan segala urusan ya call me Ok dimudahkan segala urusanepereper [Musik] belah Oh dah habis Oke ser apa Server Minecraft oke oke dapat aduh tiba-tiba muncul belah belah kanan tu ja macam y tapi tak apalah janji kita dapat bunuh dia makan [Musik] makan kek ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni Wi dalam gila oke I have one idea kejap Oke Bismillahirrahmanirrahim uhuh huh huh huh huh huh huh huh eh he eh he iya [Musik] dekat [Musik] ni dah Berapa kali dah saya mati oh lawa [Musik] jugaat boleh tadi tak [Tertawa] apalah banyak dia Yalah banyaklah sebab tulah selalu sebab tulah asik banyak mati Tu sebab terlalu Confident dengan dengan kesesanep tadi denganulah kerana terlalu Confident saya yang saya masih ada kat sini Oh boleh pergi ke Suga ke Jom [Musik] Jom Kalau boleh saja sekarang ni misi kita naga yang kita nak cari ni nak ke sug episod berapa Kalau boleh sampai final pun tak apa apa yang sampai final adalah mana Boleh bagi tahu final final apa Mana bolehahu apa yang tak boleh Bagi tahu mana Boleh bagi tahu apa ni apa apa kau orang ni apa apa apa apa apa apa apa finally Bang Mak J tak yangan dimion beliau itu ini server beloya bukan Minecraft nyawa oke dia tak ada cerita dia tak adalok sekarang ni nak cari naga mana naga boleh nag tak kamu sangat selai Sai apa ikan ikan salai Apa b ya dan kenapa tak ajak saya saya boleh teman m Launcher takhah takhlah kita kita ni tak tahulah Kalau boleh Boleh bagi IP server tapi tak boleh Z sudah selepas timbang boleh boleh di atas perut di atas perut apa tu Minecraft ada dolfin eh dolfin pula s salah salah salah Jom naik orang lelaki Boleh pregn yah Ian zas apa yang zas aduh sila berhati-hati dengan setiap jarak boleh jadi ada yang sedang merhati pergerakan anda semua sekarang oh ada orang tengah MTI takut apa J kita Gorgon di orang EV puasa insyaallahallah dia tak boleh janji Jom tengok apa yang bestnya Oh ada manus ambil Dul mana dapat apa ada bunyi apa apa tak apaap pun scam B mainlah Roblox inilah busuk ni salah seorang busuk di kalangan penguin busuk has main Roblox sabarlah nanti nanti kita main Roblox nanti bila main Roblox kau orang kata bila nak end pula stres lah dia Stres dia macam A Minute saya macam terdengar sometime something something salah salah ah weh apa tu tak kena sakit sakit not today thank you lari [Tertawa] lari sakit sak sakit sakit Zombie air Zombie Mac mana boleh jadi air pula ni Boby Bob bila dia jadi zomb dah dah dah dah dah dah lari lari lari air pun bahaya darat pun bahaya mana tempat tak bahaya Oh ya ya ya ada satu ada satu tempat tak baya saya dapat rasakan tempat itulah tapi itulah jauh nak pergi kat sana tak apalah tak apa jangan sakit okey tak ada lagi ke tak ada kalau tak nak Kucing bunuh G boleh juga main Minecraft ke Java saya main Java main tak lag saya main kat laptop saya sangat sampai macam ni Oh ada lagi ada lagi bu keap bukan sarang tadiahen dalam dalam [Musik] Nien nak keluar ya ada kerenkeren salah satunya naga nanti kita nag bua nak assalualaikum hadir Waalaikumsalam Ultraman X dahlah k nak buat ekstrem sikitlah untuk hari ini dah sampai oke Jom kita pergi satu tempat ni rnya boleh jahatnya tak tutup pintu rumah tu dia tak letak ni dia yang tak letak apa tu namanya tak apalah inilah neraka yangan di l Adi is bel lembu jelah bel lembu awal awal lagi searnya nak masuk neraka ni siapa punya ni Oh boleh kita buat macam Dream punya dia dia J kita try buat ha Tery buat try buat leas tu men jadi kita pecah reut dunia Jom okey ready get ready ready Saya nak naik ni jaap seb sebelum tu Ni kita dulu mengembara mengembara juga jangan dilupakan oke [Musik] edit Jom Jom [Musik] gerak [Musik] Oh ya Oh i salah salah [Musik] salah Moh Bersabar [Tertawa] ya penatlahlah ni boleh cor Jom t t manusp manusp i Dragon lagi Dragon b p Dragon Bend ni nak nak nak buat apa manuskrip dia bagi manuskrip Nak buat apa ni Dragon beli tak semalam kat BL tiba-tiba pasal BL kita sekarang ni dalam Minecraft minecra Apa kau orang nak apa Dragon FR drag Oh boleh bohh Hydra Dragon Dragon FR tukar Boleh tukar Hydra hdrap Dragon FR dragon dragon dragon material Dragon Dr nak Dragon FR ke tak tahu Dragon FR Apa baik pilih yang biasa biasa biasa Maksudnya apa Biasa makudnya apaalam [Musik] silentam hdra rasa hra hra sebab hra saya tak pernah jumpa lagirara jadi saya perlu maklumat pasal Hydra hdra hdra hdra Di manakah kamu hdra hdra hdra hdra manakah goron tak ada ke kalau boleh AMB buka ambil Bu ada Gon ni luck for living thing adailah ada goron kepala goron Power The G apa lagi Ice Dragon ni i Dragon dia duduk dekat [Musik] mana Jah banyaknya kena baca ni tak apalah tak apalah ini dia bagi dia bagi apa tu dia bagi Kang Mac muk Ciku tak baik baik G tu kat orang kita Gun cakap cakap mana bulat niuk mana duduk dalam rumah ya kita letak sini em kita nak susunsusahan lag boleh lagi boleh lagi ye boleh lagi Mari jadi Ikah Gorgon tu Al Ika Ali kata mu Gorgon Oke Fire Dragon cycl siss pen Siren Hydra Oh Hydra kita Hydra Hydra sebab saya tak tahu Hydra dia apa ni hdra kepala Dragon Dr Oh boleh buat panah and H is of the bl bl bl kep in mana Nanti gal musim musim pertama Bapak comel naga tu comel Kenapa pusing-pusing macam tadiah tak sihat rasanya rumah dan lebih terjaga bad Joker tu b Joker tu benaram ini kawan Abang H takah saya kawan Abang horangi Bang main Minecraft apa minecraftalam AB und Tak tahulah saya rasa sampai di sini sajalah penujung untuk kita punya Minecraft blowerore season Seas saya Har enjoy dengan Minecraft kali ini ok ke dengan Minecraft ni kalau saya kalau saya boleh buat lagi senya Nantilah Nantilah enjoy enjoy Enjo Man Seas se peri lepas season se tangan saya k nak tunjuk apa tu Ali kata waalaikumsalamuh kir salam server bila nak buat server server mana seronok seronok Ok nanti saya buat lagilah Ok nanti saya buat lagi Don’t Worry Oke untuk next pula maybe kita akan cari Dragon Dragon tapi itulah nak Dragon susah Dragon Dragon Antara Salah satu m yang paling susah Saya nak cari sebab apa dari tadi saya cari tak jumpa-jumpa mana Nia kita nak lanjutkan ke episod yang lain ni Mac mana mana explain Saya tak tahu tinggal saya seorang dalam server ni tiada yang [Musik] menyemani dron takut dengan itulah Tuah dia takut dengan patukan saya sebab ada topi ni kut topi ni sangat berguna dia bukan sebab top daripada monke lu ke Apa sebab saya guna top [Musik] takut nanti en jam kita stream jam banyak cad dia jam takalah tak adalah sampai 6 jam nanti adalah kita ni nanti Ika Kata Ika tersangatlahat Abang Sat Bu Bu satu nyawa iniah Minecraft hard season lainin Ti bila nak Raya tanya saya pula bukan orang yang tengok tu anak bulan dah gi terima kasih banyak-banyak terima kasih Oke terima kasih banyak-banyak ker singgal-singal Sudi singgal live stream saya okey byee byee call meizana byee Adam byee Ika byee Le tu apa ni nama ni ada corak-corak byee Akil Siapa lagi Siapa lagi nak k byee ni byee byee tel Bye semua yang mana masuk Oke nanti saya Cuba Inah Cuba cont siapa tu adalah tahuah Byu kita J lagi datang warga-warga semua saya dah di join and lupa pula lupa tadi aduh lupa lupa Maafkan saya moderator Terima kasih kerana jaga-jaga live stream dia dari awal sampaiir Terima kasih banyak-banyak saya ucapkan oke terim kasih banyak-banyak and Izan pun nak terima kasih kepada kau orang kerana Sudi menonton live stream kita pada hari ini Oke walaupun bukan walaupun bukan Roblox tapi kau orang tengok live stream oke itu menandakan kau orang apa tu support lah berer Minecraft ni Maksudnya kita nanti akan main lagilah berer ni okeah oke by semua Terima kasih kerana join kita jumpa lagi dalam stream datang oke Bye semua Salamualaikum g g a ok dah buka buukka sorry sorry sor [Musik] Sor

This video, titled ‘Dapat Ke Saya Survival?🐧!! || Beloya Minecraft Hardcore Season 2 || Minecraft Malaysia || #ep1’, was uploaded by izwan 2243 on 2024-03-02 04:33:19. It has garnered 595 views and 30 likes. The duration of the video is 02:52:08 or 10328 seconds.

Welcome to the Izwan2234 Channel 🐧😁✌️ Izwan Discord Group Link: https://discord.gg/cbyxGepy

Izwan Roblox link: https://www.roblox.com/users/23884484… Link Tiktok Izwan : https://www.tiktok.com/@izwan2243_2?_

Link Group Roblox Izwan : https://www.roblox.com/groups/9905949… #roadto6k #izwan2243 #minecraft #minecraftmalaysia

  • Minecraft 1.21 Update: Crazy Tests!

    Minecraft 1.21 Update: Crazy Tests! Exploring Minecraft 1.21 Features: A Sneak Peek into Exciting Updates Join the adventure as Minecraft enthusiasts dive into the latest 1.21 update, showcasing a plethora of new features and elements that promise to elevate the gaming experience to new heights. From innovative tools to adorable companions, this update is packed with surprises that will keep players engaged for hours on end. Time Lamps: Illuminating the Way One of the standout additions in the 1.21 update is the introduction of Time Lamps. These mystical lamps not only light up the surroundings but also have the ability to manipulate time, offering… Read More

  • Discover the Ultimate Minecraft Experience at Minewind Server

    Discover the Ultimate Minecraft Experience at Minewind Server Welcome to Newsminecraft.com, where we bring you the latest updates and trends in the world of Minecraft! Today, we want to talk about the top 3 texture packs for Minecraft PE that are perfect for PvP. While watching a YouTube video about texture packs may be entertaining, the real fun begins when you join a server like Minewind. Minewind is a vibrant and exciting Minecraft server that offers a unique gaming experience for players of all levels. With an IP address of YT.MINEWIND.NET, joining the server opens up a world of possibilities for exploration, building, and PvP battles. Imagine… Read More

  • Defeating the Bedrock Monster in Minecraft!

    Defeating the Bedrock Monster in Minecraft! Exploring the World of Minecraft with Bomless2474 Embark on a thrilling adventure in the world of Minecraft with Bomless2474, where fun, mystery, and excitement await at every turn. Dive into the realm of blocky landscapes and endless possibilities as you join Bomless2474 on their epic journey through this beloved game. Unleashing Creativity with Minecraft Videos Discover a treasure trove of entertaining Minecraft videos on Bomless2474’s channel, where creativity knows no bounds. From lucky blocks to challenging survival modes, each video promises a unique and engaging experience for viewers. Watch as Bomless2474 navigates through the game’s various challenges with skill… Read More

  • Minecraft Multiplayer: Free & Easy!

    Minecraft Multiplayer: Free & Easy! Playing Minecraft with Friends: A Comprehensive Guide While Minecraft single player offers a great gaming experience, playing with friends for free can take the fun to a whole new level. If you’re wondering how to get started, look no further! Here’s a step-by-step guide to playing Minecraft with your friends. Opening the Browser To begin, open your preferred web browser on your device. Whether you’re using Chrome, Firefox, or Safari, make sure you have a stable internet connection for seamless gameplay. Visiting the Minecraft Game Website Once your browser is open, navigate to the official Minecraft website. This is… Read More

  • Katie’s Wild Minecraft Adventure: Part 29

    Katie's Wild Minecraft Adventure: Part 29 Exploring Hardcore Minecraft – World 1 [Part 29] Introduction In the latest installment of Hardcore Minecraft – World 1, viewers were treated to an exciting adventure filled with challenges and triumphs. As the player navigated through the virtual world, they encountered new obstacles and discovered hidden treasures along the way. Unveiling New Territories One of the highlights of this episode was the exploration of uncharted territories. The player ventured into dark caves, lush forests, and treacherous mountains, uncovering rare resources and encountering dangerous mobs. Each new area brought fresh excitement and opportunities for the player to test their skills…. Read More

  • Discover the Ultimate Minecraft Experience on Minewind Server!

    Discover the Ultimate Minecraft Experience on Minewind Server! Welcome to NewsMinecraft.com! Are you a Minecraft player looking to enhance your gaming experience? Look no further! We have a fantastic server recommendation for you – Minewind. While watching a video on how to enable coordinates in Minecraft, you may have realized the importance of having a great community to play with. Minewind offers a unique and exciting gameplay experience that will keep you coming back for more. Join us on Minewind server today and explore a world filled with endless possibilities. Whether you’re a seasoned player or just starting out, there’s something for everyone on Minewind. The IP… Read More

  • 100 Days Surviving Mushroom Island in Minecraft

    100 Days Surviving Mushroom Island in Minecraft Surviving 100 Days on a Mushroom Island in Minecraft Hardcore Are you ready for an epic survival adventure in Minecraft? Join the journey as our protagonist challenges the elements and builds the most amazing mushroom base on an island in the middle of the ocean. From finding the perfect terrain to facing unexpected dangers, this journey has it all! Get ready for excitement, laughter, and the most creative building strategies. Don’t miss a single moment of this hardcore adventure in Minecraft and find out if our protagonist has what it takes to survive 100 days in this unique environment…. Read More

  • Minecraft Song Reaction: Shy Dude’s 15-Year Celebration

    Minecraft Song Reaction: Shy Dude's 15-Year Celebration Minecraft: Celebrating 15 Years of Creativity and Adventure Since its inception fifteen years ago, Minecraft has captured the hearts and minds of millions of players worldwide. Let’s delve into the world of this iconic game and explore the key elements that have made it a beloved classic. A Blocky Beginning Back in the day, players embarked on a journey in a blocky world, meticulously crafted by hand. Armed with a trusty pickaxe, they mined through the night, building their dreams one block at a time. The sheer creativity and freedom to construct anything imaginable set the stage for endless… Read More

  • Dalek Dumbness: Episode 6

    Dalek Dumbness: Episode 6 In the world of Minecraft, where blocks abound, Creativity and adventure know no bounds. Updates and news, always on the rise, With rhymes and wit, we’ll keep you wise. So leap into the verse, with beats that sing, And let the truth take flight on rhyming wings. Minecraft facts and fun, all in one place, With a grin and a spin, we’ll keep up the pace. Read More

  • Unleash Your Creativity on Minewind Minecraft Server

    Unleash Your Creativity on Minewind Minecraft Server Welcome to NewsMinecraft.com, your go-to source for all things Minecraft! Today, we want to talk to you about the exciting world of Minewind Minecraft Server. If you’re a fan of building, exploring, and connecting with other players, then Minewind is the place for you. Imagine joining a server where you can unleash your creativity and build your own castle just like in the YouTube video “Laying the Foundations – Minecraft Castle Build Ep 1”. With a vibrant community of players, there’s always something new to discover and experience on Minewind. Whether you’re a seasoned Minecraft pro or just starting… Read More

  • EPIC SURVIVAL CHALLENGE: Amplified World Pt. 6

    EPIC SURVIVAL CHALLENGE: Amplified World Pt. 6Video Information This video, titled ‘amplified world let’s play 6’, was uploaded by snibblesnoop on 2024-01-15 05:32:33. It has garnered 45 views and 2 likes. The duration of the video is 00:03:02 or 182 seconds. This is the first HD video I’ve uploaded, although I’m not sure you’ll be able to tell the difference given that this is Minecraft game play. Music: Living Mice – C418 Read More

  • Unbelievable: Velvel – Zeqa Server Reigns Supreme!

    Unbelievable: Velvel - Zeqa Server Reigns Supreme!Video Information This video, titled ‘Zeqa is the best server’, was uploaded by velvel on 2024-03-15 23:51:23. It has garnered 619 views and 21 likes. The duration of the video is 00:00:35 or 35 seconds. #shorts #texturepack #minecraft #meme #memes #goated #asmr #packfolder #fly #Zeqa #zeqaboxing no way! yes way! Subscribe and like join – https://discord.gg/rBW63fnt Keyboard – MS110 RGB Mouse – Glorious Model O Headphones – Beats Studio3 Discord: Rost1#6888 ——————————————————————————– Minecraft PE/Bedrock Edition: Explore infinite worlds and build everything from the simplest of homes to the grandest of castles. Play in creative mode with unlimited resources or mine… Read More

  • Uncovering Golem Steve: Ultimate Minecraft Secrets & Gameplay

    Uncovering Golem Steve: Ultimate Minecraft Secrets & GameplayVideo Information please leave a like And subscribe for safe puppy thank you you are very cool Golem Steve presents he hey hello everyone my name is mutant creeper welcome to my channel press like And subscribe guys okay my friends let’s go for a v King oh wait what is it um really strange build okay let’s go check it oh wow oh it was challenge for me really interesting let’s go jump guys come on oh wait oh it was chest for me let’s go open oh weapon I like weapon guys let’s go open this door oh… Read More

  • EPIC Minecraft Story Mode Editor vs Wither Storm FINAL BATTLE!

    EPIC Minecraft Story Mode Editor vs Wither Storm FINAL BATTLE!Video Information This video, titled ‘The wither storm ep 12 The Final Battle part 2 THE END’, was uploaded by TheMinecraftStoryModeEditor🔥🅥 on 2024-03-26 03:59:57. It has garnered 48 views and likes. The duration of the video is 00:21:44 or 1304 seconds. welcome everyone today your on the minecraftstorymodeedtiorchannel a channel that does minecraft gaming and editing and fun stuff like modding minecraft and playing every minecraft game and minecraft story mode and etc anyway’s hope you have fun on the channel see ya my friends and enjoy your time here #virtualreality #vr #augmentedreality #d #gaming #oculus #oculusquest #ar #technology #vrgaming… Read More

  • uArch – 🌟 FACTIONS RETURNS! New Series!? #01

    uArch - 🌟 FACTIONS RETURNS! New Series!? #01Video Information sal você sab maiser nover tá ligado porque tá complicado V entrei no server deix entrar aqui eu tô aqui na bar tá ligado os Car Me cham PR est jogando com eles entrei de Capitão tá ligado E ontem de noite internet caiu tá ligado e voltou só agora a pouco então não consegui est gravando vídeo para vocês por isso o vídeo est saindo tarde já era para ter saído o vídeo perdão gravando no vídeo de 3 horas da tarde mano 3 horas da tarde era o horário que o vídeo estaria saindo então perdão… Read More

  • 🔥Lezzy dominating Free Fire with WEAK PC!🔥

    🔥Lezzy dominating Free Fire with WEAK PC!🔥Video Information This video, titled ‘LIVE ON👑FREE FIRE AO VIVO👑SMARTGAGA PC FRACO👑SALA PERSONALIZADA👑JOGANDO COM OS INSCRITOS’, was uploaded by L e z z y ツ FFX on 2024-05-20 12:48:29. It has garnered 3 views and 0 likes. The duration of the video is 00:27:51 or 1671 seconds. ➡️ Tags Ignore ⬅️ #freefire #pcfraco #pc #fivem #gtarp #revelação #pcgaming #hardware #pcbarato #minecraft #valorant #forzahorizon5 #freefireaovivo​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #freefirehighlights​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #freefirenoelff​​​ #smartgaga #freefiremusic​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #freefirem1014​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #aimbotfreefire​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #emoteheadshot​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #freefireshotgun​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #freefireemoteheadshot​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #freefirebrasil​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #freefireruokmode​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #highlightfreefire​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #emuladorfreefire #mobile #emulador #mobilador #aovivo #livefreefire #freefirelive #ff #jogandocominscritos Ненужные теги: xxxtentacion, empire, rap, bad vibes forever / empire, hip hop xu0026 rap, xxx,… Read More

  • The Ravens Nest

    The Ravens NestThis is a massive MASSIVE network that will include all your favorite games! This will become bigger then hypixel! Make sure to do /buy! nightravenlair.apexmc.co:25612 Read More

  • RPG Modpack modded SMP whitelist

    Looking for Players for Modified Craft to Exile 2 RPG Modpack If you are interested in playing a slightly modified version of Craft to Exile 2 with us, we are looking for up to three players. The RPG modpack consists of over 300 mods and features level requirements for gear, quest progression, skills, a new fighting system, and other interesting mechanics. Join us at mortgage-yn.gl.joinmc.link Apply Now Read More

  • Minecraft Memes – My favorite FPS Game is Minecraft

    Minecraft Memes - My favorite FPS Game is MinecraftMy favorite FPS game is Minecraft, because nothing gets the adrenaline pumping quite like trying to outrun an exploding creeper! Read More

  • Crafty Chaos: Upin Ipin Part 5 Mines Dark Things

    Crafty Chaos: Upin Ipin Part 5 Mines Dark Things In the dark of night, Upin Ipin’s plight, Trapped in a time warp, no end in sight. A mystery unfolds, with each passing scene, As they navigate through a world unseen. Ehsan’s secret revealed, a sibling unknown, Hidden in shadows, his true colors shown. Why does he hide, his brother so dear? The answer lies close, so crystal clear. Join the adventure, in this Minecraft tale, Where imagination soars, without fail. Subscribe for more, to see what’s in store, In the world of Upin Ipin, forevermore. Read More

  • Minecraft Meme: History of Epic Fails 😂🔥

    Minecraft Meme: History of Epic Fails 😂🔥 “When you accidentally hit a pig in Minecraft and suddenly the entire village wants to cancel you for animal cruelty 🐷🚫 #CancelCultureInMinecraft” Read More

  • Empowered Oil Hacks: Level Up Your Game

    Empowered Oil Hacks: Level Up Your Game Automating Empowered Oil in Minecraft with Actually Additions Introduction In the world of Minecraft, automation is key to streamlining processes and maximizing efficiency. One such task is generating empowered oil using the Actually Additions mod. This guide will explore two ways to automate this process, one utilizing other mods and the other relying solely on vanilla and Actually Additions items. Empowered Oil Automation with Other Mods To begin automating empowered oil production, ensure that all necessary inputs are consistently supplied to the machine. Utilize a portable tank to store and regulate the empowered oil output. Any fluid and item… Read More

  • Join Minewind: Where Pandas Eat Cake in Minecraft!

    Join Minewind: Where Pandas Eat Cake in Minecraft! Join Minewind Minecraft Server Welcome to Minewind Minecraft Server! If you love getting creative and building amazing structures in Minecraft, then Minewind is the perfect server for you. With a vibrant community of players and endless possibilities, Minewind offers a unique gaming experience like no other. Why Join Minewind? Imagine exploring a vast world filled with hidden treasures, challenging dungeons, and exciting adventures. On Minewind, you can do all that and more. Whether you’re a seasoned player looking for a new challenge or a beginner eager to learn the ropes, Minewind welcomes everyone. Features of Minewind Server: Custom plugins… Read More

  • Boomers Attempt Fortnite in Minecraft

    Boomers Attempt Fortnite in Minecraft Minecraft Players Dive into the World of Fortnite Join us on an epic adventure as Minecraft players step out of their blocky world and into the fast-paced realm of Fortnite for the very first time! Watch as they navigate the world of building, battling, and looting, all while embracing their inner noobs. Will they conquer the battlefield or fall victim to their lack of experience? Tune in to find out in this exciting crossover! Game 1: The Adventure Begins The players land in Fortnite, unsure of what to expect. As they explore, they encounter other players and engage in… Read More

  • CATNAP FAMILY in Minecraft?! Block Buddies

    CATNAP FAMILY in Minecraft?! Block BuddiesVideo Information wait a second where am I right now I don’t know why are you here right now who is this um interesting looking friend we have here this guy looks so cool you want a cookie oh guys I’m TV man I’m from skiy toilet do you guys know what that is okay this guy is suspicious I mean did you hear like that that doesn’t even exist what is this guy even talking about I mean I thought I was going to do a skibby toilet build challenge with my whole family but I guess I’m playing… Read More

  • Ultimate Mini Wooden House Build!

    Ultimate Mini Wooden House Build!Video Information This video, titled ‘Minecraft making mini wooden house. #minecraft #minecraftshorts #shorts #shortvideo #viral’, was uploaded by NV GAMING on 2024-02-15 14:00:01. It has garnered 3390 views and likes. The duration of the video is 00:00:20 or 20 seconds. Minecraft making mini wooden house. #minecraft #minecraftshorts #shorts #shortvideo #viral Minecraft made scary way #minecraftshorts #minecraft #viral #shortvideo Minecraft villager and zombie tnt experiment. #minecraftshorts #minecraft #shorts #viral Minecraft TNT experiment with cripper. #minecraft #minecraftshorts#shorts #viral Minecraft scary moment #minecraftshorts #minecraft #shortvideo #shorts minecraft minecraft 100 days minecraft house tutorial minecraft music minecraft civilization minecraft song minecraft house minecraft legends… Read More

  • INSANE! Indian Tekken Gamer’s Lucky Minecraft Moments 😱

    INSANE! Indian Tekken Gamer's Lucky Minecraft Moments 😱Video Information तो आज के इस वीडियो में हम कुछ ऐसे लकी एस्ट मोमेंट्स को देखने वाले हैं जो कि हमारे इंडियन गेमर्स के साथ हुई है तो चलो बिना आपका टाइम वेस्ट करे वीडियो शुरू कर लेते हैं वेल हमारी पहली नंबर की क्लिप निकल के आती है वो होने वाली है गेमर फ्लीट की क्या ही दिमाग लगाया भाई वहीं पर बैड लगा के मेरे मुह आग थोड़ा दूर भी लगा लेते भाई या कहीं आसपास मतलब समझ रहे हो ना तुम लोग भाई बिल्कुल बगल में लगा के धड़ाधड़ आए जा रहे हैं आए जा रहे मार… Read More

  • Unlock Rare Pets and Hidden Locations in Minecraft PS3 Edition!

    Unlock Rare Pets and Hidden Locations in Minecraft PS3 Edition!Video Information and I think every episode I will change my skin to something else to kind of keep it interesting you know surprisingly most of you voted for me to be Clank so that’s what I’m going to be for this episode I also got a lot of requests for Herobrine so maybe I will buy the pack that has him and use him for an episode anyway um time to hop back in I guess hello cake so last time I got wood and went mining which gave me a lot of iron and now today I think… Read More

  • Unbelievable Find! Massive Iron Vein in Minecraft Modded Let’s Play

    Unbelievable Find! Massive Iron Vein in Minecraft Modded Let's PlayVideo Information This video, titled ‘Biggest Iron Vein EVER! – Minecraft 1.20.4 Modded Longplay (No Commentary) – Ep 10’, was uploaded by EmilyTheDemon on 2024-02-26 22:00:07. It has garnered 9 views and 0 likes. The duration of the video is 02:41:05 or 9665 seconds. All I wanted was some cobbled deepslate for my next project. Instead I found something terrifying (if you caught my livestream on the 21st, then you know what it is!). Then I poked around some more cave and found legitimately the hugest iron vein I’ve ever seen. It was just ridiculous. Every time I thought it… Read More

  • Yahiamice EXPOSED! Don’t join Jschlatt’s SMP

    Yahiamice EXPOSED! Don't join Jschlatt's SMPVideo Information [Music] all right and with that I think uh oh we’ve got a sign Diamond duplicator drop one diamond on this plank and step back and it’ll double that seems like a no-brainer [Music] [Laughter] this Looney Tunes ass [ __ ] going on in the server today [ __ ] wow why do my skin look so different what the [ __ ] why is Animal Crossing faintly playing I immediately welcome by like every aspect of a SCH video just faint Animal Crossing music Isn’t that cool welcome Good Vibes and wholesome fun for theah I’m… Read More

  • Insane Minecraft Build – Japanese Shinto Shrine Timelapse 🏯

    Insane Minecraft Build - Japanese Shinto Shrine Timelapse 🏯Video Information This video, titled ‘Building a Japanese Shinto Shrine in mincraft | Relaxing Minecraft Timelapse’, was uploaded by Animation Timelapse on 2024-05-14 16:15:00. It has garnered 3 views and 0 likes. The duration of the video is 00:02:57 or 177 seconds. Hello a relaxing time-lapse of building a Japanese Shinto shrine in Minecraft: 🌸 “ZenCraft: Building a Tranquil Shinto Shrine in Minecraft” 🌸 Embark on a serene journey as we construct a mesmerizing Japanese Shinto shrine within the pixelated world of Minecraft. 🏯✨ In this enchanting time-lapse, watch as we meticulously place each wooden beam, carve intricate torii gates,… Read More

  • Secret Enchantments for Ultimate Minecraft Crossbow Power #shorts

    Secret Enchantments for Ultimate Minecraft Crossbow Power #shortsVideo Information गड लेवल एं चेंट मेंट फॉर योर क्रॉस पो फर्स्ट अनब्रेकिंग थ्री अनब्रेकिंग थ्री आपके क्रॉस पो की ड्यूरेबल को इंक्रीज करता है सेकंड मेंडिंग मेंडिंग आपका एक्सपी लेकर आपके क्रॉस पो को हील करता है थर्ड क्विक चार्ज क्विक चार्ज आपके क्रॉस पो की रीलोड स्पीड को इंक्रीज करता है फोर्थ पियर्सिंग या मल्टीशॉट पियर्सिंग से आपके रो पियर्स करना चालू कर देते हैं मतलब कि अगर एक के पीछे एक मॉब खड़ा है तो वो दोनों को डैमेज होगा ना कि एक मॉब को और अगर आप लोग मल्टी शॉट लगाते हैं तो आप एक बार… Read More

  • Dangerous Walk Collab – Minecraft Animation

    Dangerous Walk Collab - Minecraft AnimationVideo Information This video, titled ‘あなたわ – Walk Background Collab [Minecraft Animation]’, was uploaded by Scarlet Animation on 2024-04-26 11:56:01. It has garnered views and [vid_likes] likes. The duration of the video is or seconds. You also subscribe. Modeler/Rigs – @regonaise – @HelmiFauzi – @satriadreammc Animator Collab – @satriadreammc Ending … Read More

  • Celestria SMP Java 1.20.4 Dynmap Earth

    Welcome to The World of Celestria! Greetings wanderers! Join our Minecraft geopolitical server where you can unleash your creativity and explore different gameplay styles: Builders: Create your own structures and landscapes Roleplayers: Dive into immersive storytelling Lore Writers: Shape the history of Celestria Pvpers: Test your skills in combat Earth is your canvas, whether you want to create a nation, join a cult, start a religion, establish guilds or businesses. Rise to the top and make your mark in the History of Celestria! Join Us Now: Discord Server Link Read More

  • Minecraft Memes – “Gamers Unite: Minecraft for the Boys”

    Looks like this meme is scoring higher than my grades in math class. Read More

  • 1v5 Ravagers: Minecraft Mayhem!

    1v5 Ravagers: Minecraft Mayhem! In the world of Minecraft, a player did fight, Against five Ravagers, with all their might. Twice they clashed, in a battle so grand, But alas, the player fell, not able to stand. The Ravagers triumphed, their victory clear, Leaving the player with nothing but fear. But in the end, it’s all just a game, In Minecraft, things are never the same. So like and subscribe, to the channel so dear, For more Minecraft battles, to bring you cheer. Thanks for watching, until next time, In the world of Minecraft, where the sun always shines. Read More

  • POV: Villager Chad vs Villager Chadwick 🔥

    POV: Villager Chad vs Villager Chadwick 🔥 POV: Short Villager rank 1 trying to reach the top shelf in the village store vs Rank 999 Villager who can just levitate up there with their god-like powers. #shortpeopleproblems #minecraftmeme Read More

  • Join Minewind Minecraft Server for Crazy Portals and Epic Adventures!

    Join Minewind Minecraft Server for Crazy Portals and Epic Adventures! Welcome, Minecraft enthusiasts! Are you looking for a new and exciting Minecraft server to join? Look no further than Minewind! With a vibrant community and endless possibilities, Minewind is the place to be for all your Minecraft adventures. But why should you join Minewind, you ask? Well, imagine a world where you can unleash your creativity, explore vast landscapes, and engage in thrilling PvP battles. That’s what Minewind offers – a dynamic and immersive Minecraft experience like no other. Join us at Minewind and embark on epic quests, build magnificent structures, and forge alliances with fellow players. The possibilities… Read More

  • Ultimate Deepslate Castle Build Guide

    Ultimate Deepslate Castle Build Guide Minecraft: Building a Deepslate Castle for Survival Welcome to the world of Minecraft, where creativity knows no bounds! In this tutorial, we will delve into the exciting realm of building a Deepslate Castle for survival. Let’s explore the unique features and challenges that come with this project. Exploring Deepslate Deepslate is a new addition to Minecraft, introduced in the Caves & Cliffs update. This block adds a darker, more rugged look to your builds, perfect for creating a medieval-style castle. Its deep gray color and rough texture make it a standout choice for a fortress. Gathering Resources Before you… Read More

  • 🔴 Insane Steampunk Room Makeover in Minecraft!

    🔴 Insane Steampunk Room Makeover in Minecraft!Video Information This video, titled ‘🔴 Jdu si dodělat svůj pokoj [Minecraft Steampunk stream]’, was uploaded by Popo CZ on 2024-02-12 17:41:01. It has garnered 124 views and 2 likes. The duration of the video is 02:14:10 or 8050 seconds. Hi welcome to my stream, today I’m going to play on my MC server, enjoy the stream! Discord server: https://discord.gg/4NjD9y56DB Donate (Contribution to the MC server): https://streamlabs.com/popocz/tip Read More