Judex Reveals Ultimate Game Pick!

Video Information

Vi skal i dag lave en tierliste over de bedste spil nogensinde for Hvad er egentlig det bedste spil der findes Det finder vi ud af i den her video men inden vi lige starter så vil jeg altså lige sige at jeg altså holder Meetup den 2 juni i den gamle slotsisen i Kolding Det bliver en af de fedeste meetups nogensinde fordi inde på min d jer kanal der har jeg simpelthen uploadet en video hvor jeg er 24 timer i den gamle slot season og i den her video der laver jeg altså også min egen guf til man kan putte ovenpå is den her guf kommer man altså også til at kunne få til Meetup samtidig så tager jeg det der lykkehjul med hvor man kan spinde om at få gratis is man kommer også til at kunne få gratis plakater den kan i se lige heroe på skærmen Den er virkelig virkelig fed og ja det er alle som dukker op som får den her plakat man kan selvfølgelig også få billeder autografer og en High five Det er fra klokken 14 og helt frem til lukketid adressen Det er altså lås med Gade 32 i Kolding Jeg håber virkelig meget på at se så mange af jer som muligt Det bliver et af de fedeste meetups nogensinde #reklame det skal man nok lige huske at sige men ja kom med til Meetup Det bliver mega nice og lad os så komme i gang med den her video Jeg har hermed fundet tier Listen frem og vi har en masse spil nede i bunden som vi skal smide ind på den her tierliste her og det skal lige siges ligesom jeg siger I alle mine andre tierlist videoer at det her det er 100% min egen holdning Og det ville være mærkeligt hvis der var nogen af jer der sad derude som havde den samme holdning eller Ja der Det ville være mærkeligt hvis alle havde samme holdning i hvert fald så ø det er meget normalt at alle har forskellige holdninger og så videre og det skal der altså være plads til Skriv gerne hvis I har nogle ændringer til de ting som jeg for eksempel siger nede i kommentarfeltet Men skriv det på en ordentlig måde med med ordentlig sprog så øh ja det vil jeg simpelthen lige sige lille disclaimer øhm fordi at spil det ø altså folks yndlingsspil og sådan noget Det skal man ikke det skal man ikke gå ind og og ja fortælle til folk at det det ikke er rigtigt eller at det er forkert at man er forkert på den så Ja det skal man simpelthen ikke Nej det det skal man ikke så øh Men i hvert fald Jeg skal altså rate mine yndlingsspil i dag og det bliver ret spændende Jeg skal nok give en forklaring på hvorfor jeg synes det er mine yndlingsspil og så videre og øh ja men samtidig så skal vi selvfølgelig ikke gøre det sådan at det tager en time det her fordi at der er en del spil der er selvfølgelig også mange jeg ikke kender men øh Jeg tænker bare vi kommer i gang vi kommer altså i gang med den aller allerførste og det er Minecraft og altså jeg nu nu sætter jeg den bare op et sted jeg nærmest ikke engang behøver at forklare hvorfor men Minecraft for lige bare at give en kort forklaring på hvorfor det er et legendarisk spil så er det simpelthen fordi at man kan lave alt i i det spil og det er en genial opfindelse altså øh da Notch simpelthen fandt på at man skulle have firkantede blokke og bare skulle kunne lave alt i survival og i kreativ og øh ja bib babi Bo det er hele man kan det hele i Minecraft og det er et legendarisk spil øhm der er ikke rigtig så meget andet at sige til det sådan er det jeg tror det her spil her Det må være raft Det ligner lidt øh det der loading billede FR raft gør det ikke det og hvis jeg tager helt forkert eller hvis jeg Hvis jeg tager fuldstændig fejl Så må meget undskylde men det ligner raft og jeg har spillet det en lille smule sammen med nat og jeg vil faktisk sige at det er et ø et virkelig virkelig godt spil Det er super sjovt øhm Jeg tror vi spillede sådan noget 10 20 timer eller sådan noget der er det Og det var bare mega sjovt så jeg kan faktisk ikke rigtig sætte en finger på hvorfor at raft Det er et dårligt spil egentlig udover der selvfølgelig ikke er så meget Altså man kan ikke lave Maps eller sådan noget jo vent Det kan man måske godt Ej det ved jeg ikke der der er måske ikke sådan super meget frihed Jeg tror godt man kan lave sin egne verdener og sådan noget hvor andre ligesom kan joine og lave sådan nogle nogle ret vilde både men jeg tror ikke man som sådan kan kan lave i ved ligesom man kan lave en Minecraft verden og bygge ø servers og så videre på den måde sådan nogle store servers så tror jeg ikke man kan gøre det i raft og det kunne Det kunne give ret meget til Community hvis man måske kunne det uden at jeg spillet det for meget Det kan sikkert godt være man kan spille det I don’t know men men øh i hvert fald jeg loggede ind i det og og jeg fandt det ikke så det var i hvert fald ikke nemt at finde hvis man Hvis man kunne spille det under alle omstændigheder Det er et virkelig godt spil øhm solidt spil Ej det er et virkelig godt spil Det er det det Det er super godt spil øh Lad os prøve at se vi har valorant der er sindssygt mange der spiller valorant og jeg kan 100% godt forstå det Det er jo selvfølgelig ikke sådan fordi man har opfundet den dybe tallerken når man har når man har lavet valorant det er lidt inspireret af noget øh Counterstrike noget Overwatch ø lidt forskelligt og så videre med nogle abilities og øh og sådan noget der meget Counterstrike med hensyn til hvordan man starter og hvordan man vælger våben og alt og sådan noget der øh og meget Overwatch med de her abilities så det er ikke fordi der er blevet opfundet den dyb tallerken men det er sjovt og jeg har spillet det meget Øh jeg synes det er et griner spil så jeg smider det på solidt altså det Det er ikke den dybeste lærken det er det altså ikke men Men det er stadig mega mega sjovt og der er selvfølgelig nogle unikke features i spillet også og så videre som gør det unikt og som de selv har opfundet men sådan hele essensen af spillet det det baserer sig på nogle andre øh ting så Ja det baserer sig på nogle andre spil så har vi Arma 3 Det har jeg faktisk aldrig rigtig spillet Jeg kender det godt og jeg Jeg har set streamers spille det og så videre men jeg har faktisk ikke spillet det så sorry jeg Jeg kan ikke rate den øhm Jeg har ikke spillet det jeg Jeg har kun set lidt af det og det ser meget sjovt ud men men grafikken er sådan lidt dårlig eller også så er det et andet spil jeg får veksler det med det kan være det er Rust jeg får veksler det med Ej jeg tror det er arm 3 Ø Jeg synes ikke grafikken er så god og man bruger det selvfølgelig meget til roleplay men der har GTA jo taget lidt over er GTA overhovedet med på listen her eller er det bare mig der slet ikke er det her GTA Og det er ikke GTA er det det Hvor er GTA henne er jeg fuldstændig blind øh risk CSGO øh ja de har så glemt et af de største spil i hvert Jeg går ud fra det Ved I hvad det her Det må være GTA hvis det her det ikke er GTA så Raider vi det bare som GTA fordi at GTA skal være på den her liste sådan er det jeg skulle lige til at sige det her Det må være Rainbow Six Siege men det er det ikke fordi den er herovre så og der er også arm tre her Hvorfor er arm tre med to gange okay Det er ikke mig der har lavet Listen vil jeg bare lige sige det er en anden en jeg har fundet Nå vi skal altså videre VR chat Jeg har ikke spillet det det har jeg simpelthen ikke Sorry øhm men Men ja jeg har ikke spillet VR chat det Det lyder sikkert meget sjovt Altså jeg kunne forestille mig det er sådan noget Det er sådan noget hvor man har det sjovt i det det er ikke sådan noget hvor man virkelig Grinder og bliver god til det Det er sådan noget hvor man har det sjovt i det men jeg har desværre ikke spillet det så jeg kan altså ikke rate det FIFA 21 Det er en lidt øh forældet liste det her måske men jeg rater det som hvis det bare var FIFA altså FIFA spillene der vil jeg sige der øh Der vil jeg faktisk sige at der har jeg spillet det en del Jeg er aldrig blevet sådan 100% fanget af det jeg har altid spillet det sådan lige i perioder når de er kommet ud Øh jeg vil næsten smide det på solidt spil fordi det som jeg ikke er fan af det er at de egentlig bare udgiver det samme spil hvert år og der vil jeg fal simpelthen bare sige at det det er sådan lidt et money grab altså de er de er rigtig glade for at sælge coins og de er glade for at tjene penge in game og så videre Og det er selvfølgelig Fair nok men når spillet sådan lidt er bundet op på at du ikke kan blive god i det altså Du kan ikke få et godt hold Medmindre du bruger penge på det næsten så gør det det lidt svært de gang jeg har spillet det så har jeg synes missionerne var lidt forvirrende ø det der med at finde rundt i missions systemet og så videre ø sådan lige finde ud af Okay hvordan gør man rent faktisk det her og naviger rundt i menuerne og alt sådan noget Jeg synes der er Der er meget forvirring i det man skal virkelig virkelig g det for at blive god til det øhm så Ja og så det de er heller ikke så gode til at forklare sådan hvordan man lige lærer de forskellige tricks og ting og så så ø Ja der Der er stor skil mellem de professionelle til FIFA og de sådan lidt dårlige så Ja I don’t know jeg Jeg synes der er mange ting galt med det som de kunne gøre bedre Men det er stadig et solidt spil og der er jo en grund til det er så populært som det er ikke fordi jeg hater på FIFA Jeg har spillet det en del men jeg vil faktisk smide det på solidt spil fordi at jeg synes der er mange forbedringer de kunne lave så det kommer ikke op på virkelig godt Det gør det altså ikke Among Us Det er altså det er sjovt men men nu har man set så mange af de der mods der ligesom bliver lavet og så videre til Among Us Det kunne være fedt hvis de hvis de ligesom havde implementeret det i selve amers mange af de her mods her Altså de det kunne godt have gjort spillet lidt større Det fylder jo ingenting og det Det er et meget simpelt spil som man lidt hurtigt går død i øh vil jeg sige Jeg er i hvert fald gået død i Among Us men det er sådan nogle gange så hopper man lige ind og lige spiller med alle Gutterne ikke øh så jeg vil sige der der er også plads til forbedringer og jeg vil sige det er også et solidt spil fordi der skal altså lidt meget til at hoe op på virkelig godt jeg synes det er et rigtig godt spil men men der er mange forbedringer som også kan kan gøres bedre Øh og det er sådan lidt det Jeg vurderer det på at at det er et meget simpelt spil Det er genialt opfundet Men de kunne godt forbedre de kunne godt tilføje lidt flere ting der kan godt være lidt flere game modes øh Der kunne godt være lidt lidt bedre muligheder for for matchmaking øh voice chat i Normal matchmaking Det ved jeg ikke om det er blevet en ting endnu Det har jeg faktisk ikke prøvet men men voice chat ville være være genial så man ikke skal sidde med med Discord proximity chat det Det var vist et eller andet man skulle downloade dig til Det kan jeg ikke forstå hvorfor det ikke bare er en del af spillet så der er nogle ting øhm som gør at jeg smider det på Solid spil og ikke virkelig godt men det er et sjovt spil rigtig rigtig sjovt spil jeg haer overhovedet ikke på amers Jeg har spillet den så mange timer Så har vi den her Jeg tror det er Aga IO Jeg er ret sikker på det der hvor at de der bobler de skal opsluge hinanden øh altså andre bobler Øh Og så øh så skal man æde forskellige ting og blive en større og større kugle Jeg tror det er det spil Men jeg er ikke sikker fordi at Ja jeg synes det ligner dem øhm der vil jeg altså også sige det er et solidt spil der der igen det Det er sådan et spil man bare lige spiller hurtigt Det er sjovt Det er genialt opfundet men der er ikke så meget til det Det er et meget simpelt spil og jeg føler ikke rigtig dem der der har lavet spillet de måske har tænkt Okay Vi bliver nødt til at udvikle videre på det her og lave nye verdener eller eller nye game modes eller eller det har de måske lavet men sådan der er ikke sådan tænkt yderligere over det at øh at man ligesom kan tilføje alle mulige fede features og så videre det er egentlig bare i bund og grund et stort map Øh Og så skal man æde hinanden og blive den største så så det er meget sådan et et øh et spil som man bare spiller i brows sådan Og ikke så meget et man sådan nødvendigvis behøver at downloade ned på computeren fordi Det fylder meget Så der er ikke så meget til det Det er et meget solidt spil virkelig godt vil jeg ikke sige det er fordi det er et meget simpelt spil øh så har vi GTA jeg Jeg bliver nødt til at smide det på legendarisk Altså det er et af de største spil i verden der er ikke rigtig noget der mangler Og nu kommer GTA 6 ud Jeg Jeg ved Jeg aner ikke om det her det er GTA men nu Raider jeg den som hvis det var fordi GTA mangler på listen Det var det jeg forklarede lige før øhm men ja GTA Det er et legendarisk spil der er ikke så meget at sige til det fordi altså GTA 6 kommer ud lige om lidt det Det er et af de største spil der findes der er en grund til det er så populært Det er genialt Altså det er det virkelig og det har eksisteret i i 20 år hvis ikke flere år fordi at det har også sikkert altså sikkert også eksisterede på sådan i ved sådan nogle spillekonsoller og sådan noget der inde på netcafé og alt muligt altså for rigtig mange år siden så så det er et genialt spil der er en grund til det er populært Øh jeg kan ikke sige så meget til det Cars Against Humanity Det er øh faktisk ikke et Jeg har spillet super meget Jeg har spillet det men men jeg kan ikke huske præcis reglerne så Jeg tør næsten ikke rate det men det er jo igen det Altså jeg ved det er et meget sådan simpelt spil Jeg ved det ikke helt jeg jeg altså jeg har spillet det lidt Jeg tør godt rate det Det tør jeg godt Det er ikke med Jeg vil sige det altså i forhold til hvad det er så er det måske meget solidt men jeg ved ikke Altså det er heller ikke fordi jeg tænker sådan Nu skal jeg game et eller andet Nu spiller jeg Cars Against Humanity Jeg tror jeg simpelthen på ok det Det er et fint spil Altså det er det men det er Det er heller ikke det vildeste det er det ikke det meget standard øh ja det det Føles lidt som sådan et kortspil gør det ikke det er det ikke noget med det er det ikke det eller hvad er det det der andet Nej jeg tror det er Jeg er ret sikker på det kort spil I don’t know vi smider den der Scribble eo har faktisk ikke ikke spillet det men Men er det ikke det der hvor man skal tegne og gætte Nej jeg ved det ikke Jeg har ikke spillet det det Jeg har ikke spillet armor 3 har jeg stadig ikke spillet Rainbow Six Seeds Jeg har heller ikke spillet det faktisk Jeg kender det godt men jeg har ikke spillet det så Øhm ja det Det tør jeg heller ikke rate Rocket League Ja der er jo en grund til at jeg har spillet det i nok omkring 23000 timer vi smider det op på legendarisk og ø Hvorfor er Rocket League legendarisk Det er jo fordi at det er genialt opfundet altså det Hvordan i alle verden tænker man at man skal skal spille fodbold med biler øh og der kan flyve det Det er der ikke nogen der nogensinde ville tænke og Jeg aner ikke engang hvordan man kommer til at tænke på det men det er der altså nogen der har gjort og det er et genialt spil Det er der Der er ikke rigtig noget at sige til det der er forskellige game modes man kan spille Det er virkelig competitive det eneste der måske er med det Det er at de andre spillere der spiller det de er sådan lille smule toxic rigtig mange toxic spillere i Rocket League øhm det kunne de måske godt fikse Men igen Det er sådan det er også svært at fikse ikke fordi at biler og fodbold Det er nok de mest toxic sports ting der overhovedet eksisterer og Så smid det ind i et spil hvor man kan have tekst chat og ikke voice chat Så er det dømt til at gå galt fordi folk de skriver nogle grimme ting til hinanden men altså fred væ med det Det er et legendarisk spil Jeg kan ikke sætte en finger på hvad selve spillet skulle lave om øh på gameplay eller noget det er et lend spil Det er det virkelig Øh jeg spiller det ikke så meget lige i øjeblikket men det det problemet med Rocket League for mit vedkommende det er jeg synes der går rigtig mange timer spilt med det det Det er sådan noget hvis man kan sidde en hel dag nogle gange og spille Så rykker man sig slet ikke i ranked eller noget som helst Det er bare det er meget svært at gå Pro i Rocket League fordi at Hold nu op mand der er altså ingen forskel for dem der der har spillet 1500 timer og dem der har spillet 2000 timer Altså det er sådan der er ikke nogen forskel Du skal virkelig virkelig dedikere mange timer til det her spil for at blive Pro i det men ja det er et godt spil legendarisk spil vi har øh er det Overwatch Det må være Overwatch der vil jeg faktisk sige at jeg ikke har spillet Overwatch og jeg ved godt det er Det er crazy at sige det men øh er det overhovedet Overwatch det Jo det må det være Det må være Overwatch det der ellers så vi rater den bare som Overwatch Det kan også være jeg tager fuldstændig fejl I don’t know men øh jeg har ikke spillet det Jeg har aldrig rigtig jo Ja altså jeg har logget ind i det jeg har sikkert taget et game eller to men jeg har aldrig nogensinde blevet fanget af det Jeg har aldrig forstået reglerne Jeg har aldrig forstået de forskellige abilities Jeg har aldrig fattet noget af hvad jeg har lavet i Overwatch så jeg vil egentlig bare sige at jeg ikke har spillet det fordi jeg tør ikke at ranke det øhm det er simpelthen min ranking Jeg jeg tør ikke ranke det Det gør jeg ikke øh track Mania Åh den vidste jeg slet ikke var på listen Oh my god okay øhm Ved I hvad jeg Jeg bliver nødt til at smide op på virkelig godt Øh Og der er sikkert ikke særlig mange af jer der kender TrackMania I don’t know Jeg har spillet det her så mange timer i i øh i min barndom det er så sindssygt det her spil her Jamen jeg jeg er kæmpe fan den eneste grund til jeg faktisk ikke spiller det Det er fordi at det ikke er sådan rigtigt et stort spil mere så mange spillere i hvert fald ikke i sådan den målgruppe jeg har på på YouTube altså her på juday kanalen Jeg tror ikke der er så mange af jer der kender det måske er der nogle enkelte Måske er der nogen der tænker jo selvfølgelig kender jeg det altså det er et legendary spil og sådan noget jeg ved Der er nogen af jer der sidder derude der tænker sådan Men jeg ved også bare at 99 pr af dem der ser de her videoer De kender ikke TrackMania så det er sådan det vil ikke give mening at uploade på kanalen og Det er heller ikke rigtig sådan et content spil Det er mere også sådan et et Grind spil hvis det giver mening Det er Jeg tror det er svært at lave content i det fordi det bare det handler virkelig bare om at køre på de der baner og være den hurtigste og få en hurtig tid og det kæver bare koncentration Der er ikke så meget sådan man kan ikke man kan ikke sige så meget ø commentary på det så sådan er det vi har Terraria den er Det er altså også et solidt spil øh kan man næsten sige det er virkelig godt Det er Tera er virkelig godt altså det er det Hold nu op Det er et fedt spil faktisk også Jeg har spillet det virkelig virkelig meget sammen med Alexander hus som da jeg boede med ham Det er et godt spil Altså det er det virkelig Ja vi smider Terraria på på virkelig godt det er det jeg vil ikke smide den op på legendarisk fordi at og det er kun min egen personlige holdning Jeg har ikke spillet det så meget til at jeg vil smide det på legendarisk Jeg ved faktisk ikke om Terraria eller Minecraft kom først de minder lidt om hinanden på nogle punkter men så alligevel overhovedet ikke agtigt Ja I don’t know Jeg smider den på virkelig godt fordi det er virkelig godt Det er virkelig godt spil så har vi risk Det har jeg faktisk ikke spillet Jeg kender det godt øhm så så den er ikke nede på kender ikke Jeg kender faktisk de fleste af de her spil undt den der den tror jeg ikke jeg kender War Thunder øh ja I don’t know Der er nogle stykker jeg ikke kender så sådan er det men øh risk har jeg faktisk ikke spillet så den tør jeg heller ikke at rate øh Så er vi CS GO e men jeg selvom jeg ikke spiller det meget på kanalen jeg bliver nødt til at smide det på legendarisk altså jeg har stadigvæk selvom jeg ikke spiller det rigtig rigtig mange timer i det her spil og og der er ikke rigtig nogen finger at sætte på det her spil Det er sådan altså Når jeg tænker gaming så i hvert fald skydespil Så er det her det ultimative skydespil sådan du kommer ikke tætter på noget der Øh hvor hvis man bare tænker skydespil så tænker man Counterstrike det det er sådan det er bare spil død altså skyde spil død det er det som eksisterer her i verden så øh genialt spil kæmpe e-sport spil også virkelig der Det tror jeg der er en grund til så Ja det er et rigtig godt spil så har vi Roblox Jeg bliver også nødt til at smide den på legendarisk det Roblox er også legendarisk spil Det er jo det Det minder igen også lidt om Minecraft ø på mange punkter men men så alligevel overhovedet ikke fordi at man kan flere ting føler jeg lidt i Roblox på nogle andre måder end man kan i Minecraft Jeg ved ikke om det giver mening Det er svært at forklare men Men alle stort set har spillet Minecraft og Roblox så jeg ved godt lidt hvad jeg snakker om at man kan virkelig virkelig også mange ting i Roblox især inden for sådan når man skal kode servers og sådan noget mere end hvad man kan i Minecraft men i Minecraft kan man sådan bygge andre ting Ja Det minder lidt om anden Det ville være mærkeligt hvis jeg ikke smid den på på legendarisk så det er et legendarisk spil fortnite også et legendarisk spil jeg Jeg kan ikke sige så meget andet end at det er det er også genialt øh et genialt spil Altså det er det virkelig bare det var jo ikke det første Battle Royale spil men det var jo sådan et af de første og Øh og det var den det første spil der sådan rigtig adapted Battle Royale til også at kunne have plads til de sådan yngre spillere hvis det giver mening fordi det første Det var jo sådan noget popg Og jeg tror også der var i Arma 3 Jeg er ikke helt sikker men måske ja i hvert fald der var pubg men men øh fortnite De tog jo popg det der Battle Royal og så lavede det sådan lidt mere øh farverige farver og sådan lidt hvor at der ikke var blod og sådan noget der så altså genialt spil og ø Jeg synes de har holdt spiller basen Godt Altså jeg vil sige op Der har været nogle dårlige updates det har der Men men der har godt nok også været nogle gode nogen og nogle kloge valg som de har taget i Story linen så rigtig godt spil all over Der er ikke noget så meget at sige til det er det her et eller andet Wi sport eller sådan noget Hvad er det her Nej det er ikke We er det jeg Jeg aner det ikke Jeg har ikke spillet det og Jeg tør ikke rate det fordi at jeg Jeg kan ikke bedømme hvad det er for et spil ud fra det her så så Det kender jeg ikke rigtig øh War Thunder har ikke spillet det Sorry Jeg har ikke spillet det alle jer der elsker War Thunder derude jeg Jeg kender det ikke Jeg vil faktisk næsten sige Jeg kender det ikke Sorry Jeg kender heller ikke det der egentlig Jeg synes jeg har set logoet før men det er sådan jeg har aldrig nog jeg Jeg aner ikke hvis hvis der kommer et screenshot fra Ingame Jeg vil ikke Ane at det var det spil så Så på den måde kender jeg det ikke øh så vi Steep Steep kender det heller ikke Sorry Øh det gør jeg virkelig ikke Jeg spiller ikke rigtig sådan nogle her spil det det er sådan lidt undergrunds spil Ej det det skal jeg heller ikke sige jeg skal ikke sige det er undergrunds spil der er sikkert sindssygt mange millioner der spiller det ikke men men øh jeg har ikke spillet det Gary’s Mod Det har jeg faktisk ikke spillet Sådan Super meget en lille smule øhm Jeg vil sige det er faktisk Altså jeg vil faktisk næsten rate den dårligt fordi altså jeg har spillet det lidt men det har aldrig rigtig fanget mig Ej der er mange der har spillet det der er rigtig Ej jeg skal rate det ud fra min egen holdning Altså jeg Jeg synes det er et Ok spil Ej ved I hvad jeg synes faktisk det er lidt med Altså jeg Jeg synes det er et Øh det er et mærkeligt spil det Det vil jeg ærligt at sige men det er sikkert sjovt for nogen og jeg smider den på med garage mod på med bum Jeg hater Jeg er simpelthen en hater på garage mod Jeg kan ikke lide garage mod hvem altså ja Nej tak ingen g smart fall guys øhm solidt spil er det mere end det Nej det er det faktisk ikke Det er ikke virkelig godt det Det er bare et solidt spil Det er det Det var virkelig godt lige der kom ud men så så faldt hypen meget hurtigt og de har faktisk været rigtig dårlige til at holde spillerbus den vil jeg sige så der vil jeg faktisk sige at øh Det er et solidt spil men men øhm de har været dårlige til at forny sig og de har været dårlige til at at holde på Folk og og spillerne fordi man man gik hurtigt død i det det vil jeg sige så vi smider den på solidt spil er det her bare F1 Det må være Formel 1 ikke Jeg har aldrig spillet det Jo det har jeg men men jeg har aldrig sådan spillet det sådan hvor jeg åbnet det op selv Det har altid været på sådan en Sim racing ude til messer eller et eller andet forskelligt ø nogle Sim racing maskiner Vi har her i geeked fordi der sælger vi jo Sim racing å hvis I gerne vil have SIM racing hop lige ind på geeked Ja #reklame for min egen virksomhed men øh men ja inde på Gig der sælger vi også Sim racing i hvert fald Jeg har spillet det lidt på sådan nogle messer og på vores racing setups og så videre men men mere Er det aldrig nogensinde blevet til og øh det handler jo i bund og grund egentlig bare om at køre ræs gør det ikke det er det er det egentlig ikke bare øh bare det Det er et meget simpelt spil altså det ikke ikke på den måde med at det er dårlig grafik eller noget fordi det er det er et sindssygt øh altså meget meget flot spil Det ligner nærmest virkeligheden ikke men det sådan det er meget simpelt fordi man skal bare køre rundt på racerbaner og få nogle point og få nogle gode tider og Øh og det er det Og så kan man sikkert få federe biler og sådan lidt I don’t know Altså jeg Jeg føler det Det er et solidt spil men mere er det heller ikke altså men men det skal heller ikke være m fordi det bare form et giver det mening vent Overwatch er her Oh my God jeg ved jeg har fået mange kommentarer som med at jeg har rated Overwatch helt forkert Øh hvor var det jeg smid den jeg smid den her fordi jeg ikke har spilled det Jamen super Jeg har så kender jeg ikke det her fordi jeg har ikke spillet Overwatch så den kommer derop og øh Det var egentlig mine ratings Der er ikke nogen spil af dem her der er skrald fordi at øhm Ej vi kan godt smide vi smider vi hater på Gary mod sådan der vi hater Jeg er ligeglad Gary mod Det er bare skrald Sådan der det er min rating det her Jeg ved bare der er s sindsygt mange der sådan elsker garis mod og så har jeg bare hatet her meget på det Det må i undskylde men øh Det er min holdning sådan er det jeg Jeg kan ikke lide det sådan er det i hvert fald det her det er min rating og jeg synes der er rigtig mange legendariske spil De kan ikke Altså det er sådan jeg kan ikke raate Minecraft over fortnite fordi de er bare legendariske begge to det samme med Roblox Det er sådan der er nogle af spillene Jeg spiller mere i visse perioder men men det er sådan Når alt kommer til alt så så elsker jeg alle de her spil her Øh Og GTA det det skal også ligge på legendarisk hvis GTA ikke ligger på legendarisk så så er der noget galt ø så det skal også ligge derop men øh G Mod det SK Tak fordi I så med på den her video Jeg håber I nydt den skal vi lave andre tier lister i fremtiden Så smid en kommentar med hvad vi skal lave en tierlist med næste gang og så håber jeg bare I får en sindssyg god d og har det mega godt og har lyst til at subscribe Det ville være mega mega nice hvis I har lyst til det og så ses vi i den næste video Hej hej

This video, titled ‘Hvad er det Bedste Spil?’, was uploaded by Judex on 2024-05-23 04:15:00. It has garnered 11549 views and 537 likes. The duration of the video is 00:20:13 or 1213 seconds.

In this video we take a look at what is the best game in the world! Is it Fortnite, Minecraft or Roblox? Enjoy the video!😁 👕MERCHANDISE👕 ➤ https://geekd.dk/collections/judex-merchandise #Advertising 📸VLOG CHANNEL📸 ➤ https://www.youtube.com/davidj%C3%A6gervlog

✨ROBLOX GROUP✨ ➤ https://www.roblox.com/groups/14434616

💎Would you like to support the channel extra?💎 ➤ Become a Member here!: https://www.youtube.com/channel/UCB2cINVTgw9Tv4WUgjLM21w/join

🔥SOCIAL MEDIA🔥 ➤ Instagram: https://www.instagram.com/David.Jaeger ➤ Facebook: https://www.facebook.com/JudexGaming ➤ Twitter: https://www.twitter.com/JudexGaming

⭐️MIN DISCORD SERVER⭐️ ➤ https://discord.gg/6Zxf92D

🔑SUPPORT-A-CREATOR🔑 ➤ Use the code: “judex” in the item shop in Fortnite, it would mean a lot!💛 🎮SETUP🎮 My setup consists of the following: ➤ Computer Specs: • Intel CPU Core i9 I9-12900F 2.4GHz 16 -core (Processor) • LGA1700 Socket MSI (Motherboard) • MSI NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti (Graphics Card) • 850 Watt GEX Cougar (Power Supply) • 32 GB RGB 3200 Mhz (Ram) • 2 TB M.2 Samsung (Hard Drive) • COUGAR MX660-T Advanced Mid-Tower (Cabinet) ➤ Monitors: Acer KG271U Abmiipx 27″ 2560 x 1440 144Hz ➤ Microphone: Shure SM7B + Red Stand + Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen ➤ Mouse & mousepad: Logitech Pro Superlight White + JudexGaming 2.0 Mousepad ➤ Keyboard: Xtrfy RGB TKL Mechanical Keyboard ➤ Camera: Sony a6300 + 10-18mm lens ➤ Elgato Keylight Thank you for looking! a like if you like the video and subscribe if you want to see more from me!😉 What is the Best Game? // Judex

 • Java’s Juiciest Minecraft 1.21 Seeds

  Java's Juiciest Minecraft 1.21 Seeds Minecraft 1.21 Update – Top 5 Seeds (Java) Exploring the Best Seeds in Minecraft Minecraft players are always on the lookout for exciting new seeds to explore, and the latest 1.21 update has brought some fantastic options to the table. From ancient cities to trial chambers, these seeds offer a wide range of biomes and structures to discover. Let’s dive into the top 5 seeds that are currently making waves in the Minecraft community. 1. Coral Cove – Seed number: 2090070116 If you’re looking for a seed that offers a variety of interesting locations, Coral Cove is the perfect… Read More

 • Survived 100 Days: Desert-Only Minecraft Adventure!

  Survived 100 Days: Desert-Only Minecraft Adventure! In the desert world, I took my stand, Surviving 100 days, with shovel in hand. Building my shelter, under the hot sun, Mining for diamonds, oh what fun! Facing creepers and zombies, with skill and might, Crafting new tools, in the dead of night. Exploring the desert, for treasures untold, In this harsh world, my story unfolds. So if you enjoyed this epic tale, Leave a comment, like, and set sail. For more adventures in Minecraft land, Stay tuned, for I have more plans! Read More

 • Ultimate Inside Out Portal in Minecraft

  Ultimate Inside Out Portal in Minecraft Minecraft: Exploring the Inside Out 2 Portal Embark on a thrilling adventure in Minecraft as you delve into the mysterious Inside Out 2 portal. Join the excitement as you navigate through this unique world filled with surprises and challenges. Discovering the Inside Out 2 Portal Step into the world of Minecraft and uncover the secrets of the Inside Out 2 portal. This portal offers a gateway to a realm unlike any other, where creativity and imagination collide. Features of Inside Out 2 Inside Out 2 is brimming with exciting features that will keep you engaged for hours on end…. Read More

 • Bedwars Banter: Green Ham & Youchen Take the Host Spotlight!

  Bedwars Banter: Green Ham & Youchen Take the Host Spotlight! In the world of Minecraft, where blocks come alive, Hypixel Bedwars, where players strive. Green Ham and Youchen, a dynamic duo, Taking on challenges, with skills on the go. The first game begins, with strategy in mind, Building defenses, to leave foes behind. The second game follows, with speed and might, Collecting resources, to win the fight. But in the third game, a twist in the tale, The bed self-destructs, causing a wail. The final battle, intense and grand, Green Ham and Youchen, making their stand. And as the series ends, with victory in sight, The crowd cheers loud,… Read More

 • Crafty Pranks: Beehive Decor in Minecraft

  Crafty Pranks: Beehive Decor in Minecraft Welcome to the Minecraft Beehive Decoration Tutorial! In the vast world of Minecraft, players have the opportunity to create unique and intricate structures to enhance their gameplay experience. One such feature that adds a touch of nature and beauty to your world is the beehive decoration. Let’s dive into how you can build your very own beehive in Minecraft! Materials Needed: Honeycomb: Gathered from bee nests or crafted from honey bottles. Wooden Planks: Choose your favorite wood type for the beehive structure. Glass Panes: For the windows of the beehive. Torch: To keep the area well-lit and prevent hostile… Read More

 • Mastering PVP with Jackbhaiya

  Mastering PVP with Jackbhaiya Minecraft PvP Showdown: JackBhaiya vs. BOB JackBhaiya, a prominent figure in the Minecraft community, recently engaged in an intense PvP battle against BOB, showcasing their skills and strategies in the popular game. The clash between these two players has garnered attention from fans and gamers alike, highlighting the competitive nature of Minecraft gameplay. JackBhaiya’s PvP Training Known for his exceptional PvP skills, JackBhaiya has been honing his abilities through rigorous training sessions. His dedication to mastering combat techniques and strategies has made him a formidable opponent in the Minecraft PvP arena. Fans eagerly anticipate his battles, eager to witness… Read More

 • Block Bustin’ 1000 Days: Minecraft Survival Showdown!

  Block Bustin' 1000 Days: Minecraft Survival Showdown! In the world of Minecraft, where blocks reign supreme, I embark on a challenge, a survival dream. 1000 days in a limited space, With creativity and wisdom, I must embrace. Building shelters, growing food, fighting monsters with might, Discovering hidden treasures, in the day and the night. The challenge is tough, full of surprises galore, But with your support, I’ll conquer and soar. Join me on this journey, witness the thrill, As I navigate through this limited land, with skill. Like, subscribe, and hit the bell with glee, Let’s create miracles together, in Minecraft, you and me. Read More

 • Preparing for the End! Minecraft Survival #26

  Preparing for the End! Minecraft Survival #26 Preparing for the Ultimate Challenge in Minecraft Survival #26 As the adventure in Minecraft Survival #26 continues, players are gearing up to face the ultimate challenge – the Ender Dragon! This powerful creature is one of the toughest foes in the game, requiring careful preparation and strategy to defeat. Let’s dive into the world of Minecraft and explore how players are getting ready to confront this formidable enemy. Confronting the Ender Dragon After countless hours of exploration, resource gathering, and building, the time has come to face the Ender Dragon. This iconic boss mob resides in the End, a… Read More

 • Minecraft PvP in 2024: BIG Mistakes!

  Minecraft PvP in 2024: BIG Mistakes! Minecraft PvP in 2024: A Look into the Future Exploring New PvP Trends In the ever-evolving world of Minecraft PvP, players are constantly adapting to new trends and strategies. With the year 2024 on the horizon, it’s essential to stay ahead of the game. From advanced combat techniques to innovative game modes, the future of Minecraft PvP promises excitement and challenges. Advanced Combat Techniques 2024 brings a wave of new combat techniques that players must master to dominate the PvP scene. From perfecting block-hitting to mastering critical hits, the skill ceiling continues to rise. Players who can adapt quickly… Read More

 • EPIC Minecraft Shader for MCPE 1.21!

  EPIC Minecraft Shader for MCPE 1.21! Exploring the World of Minecraft Shaders Discovering YSS RD Shader for Minecraft PE 1.21 In the vast universe of Minecraft, players are constantly seeking ways to enhance their gaming experience. One such avenue is through the utilization of shaders, which add stunning visual effects to the game. Among the plethora of shaders available, the YSS RD Shader for Minecraft PE 1.21 stands out for its exceptional quality and performance. Developed by the talented YSS Team, this shader brings a whole new level of realism to the Minecraft world. With improved lighting, shadows, and textures, players can immerse themselves in… Read More

 • TotallyNotSuspicious Modded SMP LGBTQ+ Friendly Whitelist Java

  NEW MODDED MINISEASON Apply here: https://discord.gg/vPqyu9dPJ7 (Applications are rarely denied unless there is a lack of effort!) INFORMATION TotallyNotSuspicious is an SMP established in 2018, focused on creating an inclusive, friendly, and collaborative community where interactions between members are the main focus. Every member is welcome to join with open arms; no matter how is judged here. Why should you join us? Servers hosted in North America Discord to Minecraft chat Simple Voice Chat integration Suggestion forums, available to all members Private ticket system, for complaints/questions/support Diamond economy, no shop plugins Organized Dragon Fights and various other events 350 server… Read More

 • The Spider’s Den

  The Spider's Den| Welcome to The Spider’s Den – do mind the cobwebs everywhere. |We are a safe space to hang out and play 1.20.1 (java) Minecraft – including LGBTQ+, neurodivergent, etc.! However, you must be 16 or older to join. This server is focused on exploration and making sure that dull moments are hard to find with mods such as:- Create (and many of it’s addons)- Origins (which you can suggest!)- Ender’s Cataclysm- Ice and Fire- And more!And don’t worry, if fighting isn’t your style there are plenty of cooking and decoration mods to decorate whatever kind of building you desire… Read More

 • Minecraft Memes – “Crafting Empire: Domain Domination”

  Minecraft Memes - "Crafting Empire: Domain Domination"Why did the creeper enter the domain expansion world? Because he heard it was a blast! Read More

 • Slime Time: Armor Grime in Minecraft Prime

  Slime Time: Armor Grime in Minecraft Prime In the desert of Minecraft, a crash has occurred, Surviving on sand, with challenges absurd. Follow the quests, stay cool in the heat, Beware of the night, where dangers will meet. First challenge is water, to beat the heat’s wrath, Second challenge is food, to avoid hunger’s path. Hardcore map, but with a graveyard mod, So you won’t lose progress, just keep on trod. Stay strong, my friends, as you navigate this land, With each new challenge, you’ll make a stand. Forever Stranded, a mod-pack so grand, In the world of Minecraft, where survival is planned. Read More

 • Minecraft Meme: Hotter than a Blaze!

  Minecraft Meme: Hotter than a Blaze! “Why did the creeper break up with his girlfriend? Because she couldn’t handle his explosive personality!” Read More

 • Ultimate Guide: Downloading Hardcore Mod in Minecraft PE

  Ultimate Guide: Downloading Hardcore Mod in Minecraft PE Minecraft Hardcore Mod: A Challenging Adventure For Minecraft enthusiasts looking to up the ante and test their survival skills, the Hardcore Mod offers a thrilling challenge. This mod introduces a new level of difficulty to the game, pushing players to their limits as they navigate a harsher, more unforgiving world. What is the Hardcore Mod? The Hardcore Mod for Minecraft Pocket Edition (PE) is designed to provide a more intense and demanding gameplay experience. In this mode, players face permanent death – once they die, the world is deleted, adding a sense of urgency and tension to every decision… Read More

 • DRAMATIC TWIST: Neavy Ch. ネビ Ditches Plan for Minecraft [SHORTS]

  DRAMATIC TWIST: Neavy Ch. ネビ Ditches Plan for Minecraft [SHORTS]Video Information This video, titled ‘change of plans I wanna play minecraft [SHORTS]【Streamed on Twitch】’, was uploaded by Neavy Ch. ネビ on 2024-07-11 20:00:12. It has garnered 1001 views and 4 likes. The duration of the video is 02:54:37 or 10477 seconds. Rules for Chat: 1. This chat is inclusive so any form of hate will be dealt with accordingly. 2. Be positive! Don’t be weird! 3. Have fun! Enjoy the Stream! Don’t need to chat you could also Lurk! Credits: Stinger: twitch.tv/spvwvky youtube.com/c/spvwvky ko-fi.com/spvwvky Logo: MikaLogoStudio (Etsy) Art&Rigging: https://twitter.com/sen7yu Other Credits: Spill the tea SUB EMOTE – Nikamii (Etsy)… Read More

 • Ultimate Minecraft Prank: Explosive House Destruction

  Ultimate Minecraft Prank: Explosive House DestructionVideo Information This video, titled ‘Minecraft: Blowing Up My Friend’s House 💀🔥 | #shorts #minecraft’, was uploaded by Thunder Gaming on 2024-06-11 13:05:00. It has garnered 9140 views and likes. The duration of the video is 00:00:34 or 34 seconds. Minecraft: Blowing Up My Friend’s House 💀🔥 | #shorts #minecraft #minecraftpe minecraft, j and mikey, maizen, mikey andj, ij and mikey minecraft, minecraftj and mikey, maizen minecraft, j and mikey roblox, siren head, shorts, minecraft ghost, roblox, mikey and j minecraft, sonic, choo choo charles, maizen roblox, sakura, granny, herobrine, jj mikey, chainsaw man, minecraft shorts, minecraft minecraft, choo-choo-charles, jj… Read More

 • Ultimate Showdown: 100 Husk Zombie vs 10 Iron Golem! 🎮 #Games #MinecraftBattle

  Ultimate Showdown: 100 Husk Zombie vs 10 Iron Golem! 🎮 #Games #MinecraftBattleVideo Information This video, titled ‘100 HUSK ZOMBIE VS 10 IRON GOLEM IN MINECRAFT #minecraft #minecraftbuilding #game #minecraftshorts’, was uploaded by Game Educator on 2024-07-10 20:45:52. It has garnered 178 views and 14 likes. The duration of the video is 00:00:22 or 22 seconds. Hello everyone To buy our Udemy Minecraft A-Z Guide click the link below! https://www.udemy.com/course/minecraft-complete-guide-a-z-how-to-play-minecraft/?referralCode=87851456BB35DFDD5575 Tags: #minecraft #fyp #minecraftbuilding #minecraftmemes #viral #minecrafttutorial #gaming #foryou #minecraftpe #minecrafter #minecraft #memes #meme #dankmemes #minecraftmemes #fortnite #funny #gaming #gamer #funnymemes #memesdaily #minecraftbuilds #lol #dank #youtube #edgymemes #anime #offensivememes #ps #tiktok #xbox #roblox #minecraftpe #minecraftbuild #edgy #minecraftpc #twitch #pewdiepie #lmao #minecrafters Read More

 • Intense Minecraft Rescue: Villager & Dog Saved

  Intense Minecraft Rescue: Villager & Dog SavedVideo Information This video, titled ‘Heart-Pounding Minecraft Survival Rescue: Saving Villager and Dog’, was uploaded by Mr.GengarPlay on 2024-01-15 18:30:16. It has garnered 13146 views and 495 likes. The duration of the video is 00:00:34 or 34 seconds. Welcome to our gaming YouTube channel, where epic adventures and thrilling gameplay await! Join us as we dive into the captivating world of gaming, exploring a wide range of genres and platforms. Whether you’re a hardcore gamer or just starting your gaming journey, our channel is the ultimate destination for all things gaming. From exhilarating action games to immersive RPGs, we have… Read More

 • Zxron_ goes INSANE in PvP! 🔥

  Zxron_ goes INSANE in PvP! 🔥Video Information This video, titled ‘My Eyes 💫 | Minecraft CPVP Edit’, was uploaded by Zxron_ on 2024-05-23 17:40:07. It has garnered 19 views and 2 likes. The duration of the video is 00:00:25 or 25 seconds. First video! Any thoughts? 🤔 Drop a comment… Song: My Eyes – Travis Scott Credit for audio: @drakeneditz DISCLAIMER: I don’t own this song in this video, All credits goes to the rightful owner. Server: Universalmc.fun Instagram: @Zx_ron Discord: Styson_op Tags: Im a Minecraft PVPer and use Lunar Client cause you can Boost your FPS with Lunar Client. i know how to butterfly… Read More

 • Lucasd10’s Insane Bedwars Grind LIVE! Subscribe now!

  Lucasd10's Insane Bedwars Grind LIVE! Subscribe now!Video Information This video, titled ‘🔴GRIDNING MINECRAFT HYPIXEL BEDWARS & CHATTING W VIEWERS LIVE! (pls subscribe!)🔴’, was uploaded by Lucasd10 on 2024-05-30 05:18:36. It has garnered 2477 views and 19 likes. The duration of the video is 02:26:24 or 8784 seconds. 🔴Today I Am Playing Minecraft LIVE. Don’t Forget To Like, Comment, Subscribe, And Turn On Post Notifications To Never Miss A Livestream Or Upload!🔴 ────────────────────────────────── 🤑DONATE TO ME HERE💲➔ https://streamlabs.com/lucasd10 Feel Free to Donate, It Is Optional But It Can Help Me In Many Ways. I Can Buy New Gaming/Streaming Equipment, Things In Games, And It Gives Me A… Read More

 • JOIN MY MINECRAFT SERVER NOW!!!

  JOIN MY MINECRAFT SERVER NOW!!!Video Information This video, titled ‘【Minecraft】I Joined A Server, Let’s Attempt to Socialize’, was uploaded by Chris Talus Ch. on 2024-07-05 21:45:04. It has garnered 36 views and 3 likes. The duration of the video is 03:30:54 or 12654 seconds. friends doko? — Background Music: Sparkle City by Xotikó tou Dásous (https://twitter.com/homodio_VT) — Meet Chris Talus, The VTubing Carbuncle Prince of the Crystal Kingdom! 💎My Twitter: https://twitter.com/PrinceTalus ✨Join the Crystal Kingdom: https://discord.gg/NwxJMJFsse 💎Live: #CTalusLIVE ✨Art: #CreaTalus 💎Clips: #ClipTalus ✨Memes: #JesTalus 💎Model: https://twitter.com/L0NQQ — Rubylight Socials: https://twitter.com/RubylightVT https://discord.gg/2bHeQ2JwKv — STREAM RULES: This stream is 13+ because YouTube is, I also just… Read More

 • Luvstar’s magical fairycore build in Minecraft ✨

  Luvstar's magical fairycore build in Minecraft ✨Video Information This video, titled ‘A Chill Building Day ♡ Fairycore Minecraft Let’s Play ✩⋆ Ep 36 ✮⊹♡’, was uploaded by Luvstar on 2024-05-05 17:00:13. It has garnered 2339 views and 177 likes. The duration of the video is 01:04:26 or 3866 seconds. 🌈Become a Channel Member for exclusive posts, early access videos, BTS, exclusive videos, discounts on stickers, and more: https://www.youtube.com/@luvstarkei/join Hey everyone my name is Luvstar! Welcome to my fairycore-themed relaxing modded let’s play! This series will include episodes of me living as a mage elf and exploring and transforming a beautiful fantasy minecraft world. I chose the… Read More

 • Sophie’s Insane Disney Cover Takes Over Music World

  Sophie's Insane Disney Cover Takes Over Music WorldVideo Information This video, titled ‘#disney #cover #music #singing #nflopaa #song #funnymemes #roblox #minecraft #nflopa’, was uploaded by Sophie on 2024-07-21 20:42:14. It has garnered 1586 views and 143 likes. The duration of the video is 00:00:14 or 14 seconds. Read More

 • CloudySMP

  CloudySMPCloudySMP (1.18 – 1.20.4) Welcome to CloudySMP. We pride ourselves on being a fully customed server. We have a friendly community and friendly staff team to help provide you with the best support and experience you will ever get. Here at CloudySMP you can choose to either be a friendly player or go out into the world and hunt everyone until you become the last person standing. Play.CloudySMP.com Read More

 • MossCraft! Semi-Vanilla SMP, whitelist, Cross-Play, 1.20.6, Bluemap, Pets

  Custom Minecraft World Features: – Nearly 100 New Biomes and 100+ Structures provided by Terralith, Incendium, NullScape and Structory. – World reset on May 5th, 2024. – In-game voice chat available (not required). – BlueMap Webmap. – Premium Pets, Ranks, and Particle Trails. – /sit and /lay commands available. – Cross-platform with Bedrock for playing with Console and Mobile Gamers. – Fast leaf decay, no need for leaf crushers in wood farms. – Grief Prevention with player action logging and rollback ability. – No chat reports, ensuring privacy and freedom from bans due to mass reporting. – Ability to put… Read More

 • Minecraft Memes – Minecraft grind never stops lol

  Well, at least all those hours spent in your survival world have given you some meme-worthy content! Maybe it’s time for a break and some fresh air outside of Minecraft? Read More

 • 100 ZOMBIES VS 3 NETHERIE GOLEMS: ULTIMATE SHOWDOWN!

  100 ZOMBIES VS 3 NETHERIE GOLEMS: ULTIMATE SHOWDOWN! When you realize the zombies are actually just trying to get the Netherite Golem to do their taxes for them in Minecraft. #taxseason #zombieaccountants Read More

 • Jackbhaiya’s Hilarious Mye Moye Moment

  Jackbhaiya's Hilarious Mye Moye Moment Gamerfleet’s Minecraft Adventures: A Journey of Laughter and Fun The World of Gamerfleet Gamerfleet, a popular gaming group, has been entertaining audiences with their hilarious Minecraft gameplay. From funny moments to epic adventures, they have created a unique gaming experience that keeps viewers coming back for more. Jackbhaiya’s Moye Moye One of the standout features of Gamerfleet’s content is the "Moye Moye" moments, where the players engage in fun and lighthearted interactions. These moments add a touch of humor and camaraderie to their gameplay, making it a joy to watch. Meeting Modi Ji In a surprising turn of events,… Read More

 • Minecraft Scam Exposed!

  Minecraft Scam Exposed! Exploring Minecraft Community Controversies Introduction The Minecraft community has recently been abuzz with a controversial topic involving some players who purchased the game only to request an immediate refund. These players then took to the internet to mock those who had legitimately purchased the game, sparking heated debates within the community. Refund Controversy Some players who bought Minecraft decided to quickly request a refund, a move that raised eyebrows among other members of the community. These players not only returned the game but also took to online platforms to ridicule those who had paid for the full version. This… Read More

 • 🏠 Minecraft Madness: Drawing Houses in Willow Woods – ART STREAM #26

  🏠 Minecraft Madness: Drawing Houses in Willow Woods - ART STREAM #26Video Information This video, titled ‘lets draw minecraft houses again! – ART STREAM #26 (5/22/24)’, was uploaded by Willow Woods on 2024-06-12 19:00:18. It has garnered 480 views and 50 likes. The duration of the video is 03:32:56 or 12776 seconds. during this stream, i drew another minecraft house for practice! STREAMS (7 PM EST, TUES, WED AND THURS): https://www.twitch.tv/fourleafisland ART TUMBLR: https://fourleafisland.tumblr.com/ ART TWITTER: https://twitter.com/fourleafisland ART INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fourleafisland/ ART BSKY: https://bsky.app/profile/fourleafisland.bsky.social SHOP/OTHER LINKS: https://fourleafisland.carrd.co/ WEBCOMIC: https://www.webtoons.com/en/canvas/laikas-comet/list?title_no=857623 Read More

 • Ultimate Minecraft Challenge: Do Not Call Billy from Saw at 3:00!

  Ultimate Minecraft Challenge: Do Not Call Billy from Saw at 3:00!Video Information This video, titled ‘Don’t call BILLY from SAW in 3:00! JJ and Mikey in minecraft! Challenge from Maizen!’, was uploaded by New JJ and MIkey on 2024-03-20 00:00:06. It has garnered 2357 views and 17 likes. The duration of the video is 00:08:39 or 519 seconds. Don’t call BILLY from SAW in 3:00! JJ and Mikey in minecraft! Challenge from Maizen! This video is an unofficial work and is neither created nor approved by Maizen Sisters. Original Maizen Channel – @maizenofficial Read More

 • “Minecraft’s Ultimate Sand Castle – INSANE BUILD!!” #minecraft #shorts

  "Minecraft's Ultimate Sand Castle - INSANE BUILD!!" #minecraft #shortsVideo Information This video, titled ‘Minecraft Realistic Sand Castle Design Build #minecraft #shorts’, was uploaded by Foxline on 2024-04-30 15:00:42. It has garnered views and [vid_likes] likes. The duration of the video is or seconds. Minecraft Realistic Sand Castle Design Build #minecraft #shorts #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fy #foryou #foryoupage #foryourpage … Read More

 • Loner 98 Reacts Like Khaby Lame 🫡 – Minecraft Skeleton Gone Wild! #shorts

  Loner 98 Reacts Like Khaby Lame 🫡 - Minecraft Skeleton Gone Wild! #shortsVideo Information This video, titled ‘Minecraft Skeleton Reacts Like Khaby Lame 🫡 || Minecraft ⛏ #shorts’, was uploaded by Loner 98 on 2024-05-19 12:30:25. It has garnered 1 views and 2 likes. The duration of the video is 00:00:55 or 55 seconds. Minecraft Skeleton Reacts Like Khaby Lame || Minecraft ⛏ #shorts #minecraft ✴ YOUR QURIES :- minecraft mod for minecraft, minecraft modern house in minecraft, minecraft house tutorial, minecraft house minecraft house minecraft house, how to build a house in minecraft, minecraft building tutorial, minecraft minecraft gameplay, minecraft minecraft house build, minecraft minecraft minecraft minecraft cartoon, minecraft game minecraft… Read More

 • Insane Minecraft base build: Lighthouse tutorial!

  Insane Minecraft base build: Lighthouse tutorial!Video Information This video, titled ‘Jak zbudować nowoczesną latarnie w Minecraft?’, was uploaded by Kooteel on 2024-03-14 17:42:38. It has garnered 42 views and 5 likes. The duration of the video is 00:03:39 or 219 seconds. hello in today’s episode i will show you how to build a modern street lamp in Minecraft! ______________________________________________ IMPORTANT!!! copy the links without the letter “m” at the beginning of the link! discord: hmttps://discord.com/invite/yhTBe8jp Instagram: hmttps://www.instagram.com/kooteel?igsh=MTlmcmp5dndwMWNudg== . texture pack: hmttps://drive.google.com/drive/folders/1RN4kZaO3XadH8PmG91yfmLIsOlAxjMKz?usp=sharing music: some random lofi without copyright ______________________________________________ #minecraft #minecraftmemes #minecraftbuilding #minecraftcity #minecraftbuilds #poradnik #minecraftporadnik #minecraftguide #minecraftworldedit #minecraftarchitecture #cubedcommunity #city #architecture #polska #poland Read More

 • Insane Minecraft 1.20.60 Survival Live with Subscribers!

  Insane Minecraft 1.20.60 Survival Live with Subscribers!Video Information This video, titled ‘240306 Live Minecraft 1.20.60 Survival Ao Vivo com os Inscritos no Servidor Aternos’, was uploaded by Bildo Minecraft on 2024-03-07 08:36:40. It has garnered 82 views and 16 likes. The duration of the video is 01:39:33 or 5973 seconds. Welcome Everyone and If You Like Our Content, Consider Becoming a Member. To play on Bildo’s Server, watch this Video: https://youtu.be/fWzMrUYgwX4?si=QJgetOEah_YmCQmq This Live aims to talk in a civilized, intelligent and respectful way. Therefore, we ask that you maintain a Standard Bildo Minecraft behavior (See Rules of Conduct) Minecraft Bedrock Edition MCPE 1.20.60 Purchased on the… Read More

 • 🔥 EPIC 100 Days of Survival in Minecraft 1.19.2! 😱💥 #FrodlerDefense

  🔥 EPIC 100 Days of Survival in Minecraft 1.19.2! 😱💥 #FrodlerDefenseVideo Information This video, titled ‘Стрим 1.19.2 Minecraft 100дней выживания’, was uploaded by Frodler on 2024-06-06 15:53:03. It has garnered 60 views and 7 likes. The duration of the video is 02:06:31 or 7591 seconds. Welcome to the stream! Our discord: https://discord.gg/zrpQ6QJyVq for a new chair: https://www.donationalerts.com/r/frodler теги: minecraft, funny, minecraft challenge, minecraft mod, minecraft but, challenge, secret, tutorial, minecraft manhunt, prank, minecraft bedrock edition, minecraft phone, hidden, troll, camman18, eyestream, eystreem, eystream, so i triggered my minecraft live stream, mine craft, minecraft but challenge, camman18 shorts, minecraft trolling, minecraft funny, roleplay, minecraft survival, camman18 minecraft, minecraft speedrun, gaming, minecraft… Read More